Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. klaipėdiečiai ;)

QUOTE(parsiuke @ 2016 10 02, 04:59)
4:55 prabudo ir tūsinasi lig šiol mano mažoji princesė, o aš nieko prieš būčiau pamiegoti  wub.gif , bet matyt ir taip graži  cool.gif
Jei antradienį nelis - būsim! Na jei apie 14val. tusovkės pradžia. thumbup.gif

Labas rytas tongue.gif
Jo kazko paskutines dvi naktis ir mano pupa paryciais siaucia. Is vakaro nerimsta ir paskui neduoda mamai miegot nuo 5 ryto. Bet ji mum labai issigando griaustinio ana vakara tai jauciu del to. unsure.gif
Jei nelis tai ir mes priaijungiam antradieni thumbup.gif
Atsakyti
Jau koki menesi laiko naktim nekakojo, o dabar antra nakti is eiles apsikakojo ir aisku issibudina keiciant sauskelnes blink.gif

Antradieni ir mes ateisim, ir pasiimsim valgyt pasidaryt sikart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2016 10 02, 05:59)
4:55 prabudo ir tūsinasi lig šiol mano mažoji princesė, o aš nieko prieš būčiau pamiegoti  wub.gif , bet matyt ir taip graži  cool.gif
Jei antradienį nelis - būsim! Na jei apie 14val. tusovkės pradžia. thumbup.gif

Sveikos mirksiukas.gif
Rimtai laika rodo idomiai ... pvz tavo rodo, kad rasei 4.59 ... g.gif galvoju rasai nemiega nuo 4.55 idomiai cia 😃
Papildyta:
QUOTE(aurezas @ 2016 10 02, 18:18)
Sveikos  mirksiukas.gif
Rimtai laika rodo idomiai ... pvz tavo rodo, kad rasei 4.59 ... g.gif  galvoju rasai nemiega nuo 4.55 idomiai cia 😃

Vaje mano akys kreivos jau lotuliukas.gif
Atsakyti
Beveik pirma nakties, o maniškės niekaip neina užlaužti pamiegot! Pradėjo dieną stabiliai pamiegot ilgąjį miegelį, tai nakčiai neįmanoma paguldyt, jokie būdai neveikia! schmoll.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2016 10 02, 23:50)
Beveik pirma nakties, o maniškės niekaip neina užlaužti pamiegot! Pradėjo dieną stabiliai pamiegot ilgąjį miegelį, tai nakčiai neįmanoma paguldyt, jokie būdai neveikia! schmoll.gif  blink.gif

4u.gif
Maziukas irgi jungiasi prie naktinetoju komandos laugh.gif
Taip skaniai sau miegu ir per sapnus girdziu ei ei ei,bet taip stipriai jis sau net issigandau.Ziuriu jis sypsosi pilna burna ,
ciauska ir jam visai vienodai,kad kiti dar miego nori biggrin.gif Tai kol as ji nulauziau ir pati sau tusinausi kartu su jo doh.gif
Dabar jis deda i aki atsiputes ir ka tu jam wub.gif
Maniskis vakar ilgai irgi miegojo bet du ilgus miegus,uztai matyt ir persimiegojo lotuliukas.gif
Labai graziai jau zaisliukus ima i rankytes ir aisku kumstukus vis ragauja ir dar taip skaniai pasiciaknodamas biggrin.gif

Tai tariames rytoj apie 14val.susimatyti Sajudzio parke wub.gif Butu labai malonu kad prisijungtu ir kitos kurios dar nebuvo 4u.gif Gi ratuotos esate mirksiukas.gif Labai jusu lauksime wub.gif Tikiuos oru prognozes eilini karta nepaves unsure.gif

Kas eisite sivakar i kino seansa linkiu jums smagaus ir silto pasibuvimo wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ehmėja @ 2016 10 03, 08:51)
4u.gif
Maziukas irgi jungiasi prie naktinetoju komandos laugh.gif
Taip skaniai sau miegu ir per sapnus girdziu ei ei ei,bet taip stipriai jis sau net issigandau.Ziuriu jis sypsosi pilna burna ,
ciauska ir jam visai vienodai,kad kiti dar miego nori biggrin.gif Tai kol as ji nulauziau ir pati sau tusinausi kartu su jo doh.gif
Dabar jis deda i aki atsiputes ir ka tu jam wub.gif
Maniskis vakar ilgai irgi miegojo bet du ilgus miegus,uztai matyt ir persimiegojo  lotuliukas.gif
Labai graziai jau zaisliukus ima i rankytes ir aisku kumstukus vis ragauja ir dar taip skaniai pasiciaknodamas biggrin.gif

Tai tariames rytoj apie 14val.susimatyti Sajudzio parke wub.gif Butu labai malonu kad prisijungtu ir kitos kurios dar nebuvo 4u.gif Gi ratuotos esate mirksiukas.gif Labai jusu lauksime wub.gif Tikiuos oru prognozes eilini karta nepaves unsure.gif

Kas eisite sivakar i kino seansa linkiu jums smagaus ir silto pasibuvimo wub.gif  4u.gif

Sveikos mirksiukas.gif

Gali buti, kas persimiegojo , jeigu dar pries nakties miega miegojo ... blink.gif maniske taip pat kumstuka sau godziai ciulpia, net soskes nereik, duodi soske tai su liezuviu stumia ir kumstuka kisa ... bet taip ziurint juokas ima, dar rankytes neklauso, tai sukamais judesiais suka suka stengiasi is visu jegu ir ikrenta ... 😃😃😃

Tikiuosi oras nepaves wub.gif dabar visai neblogas, mes val lauke, tik saltas vejas papucia, tarpais saulute pasirodo, dabar va apsiniauke debesu pilna ... ax.gif

Aciu aciu Ehmeja, taip, sivakar keliaujam tusintis yahoo.gif
Ko taip pasyviai, junkites ... bigsmile.gif
Ganija kazko tyli?
Angel turejo grysti 😉
Atsakyti
Mes dar tik 15 d. gryztame mirksiukas.gif
Ganija labai suprantu. Irgi su meteorizmais kankinames, nei i lauka normaliai nei i parduotuve. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif pasiilgom bigsmile.gif
QUOTE(Juurate @ 2016 09 28, 07:48)
Vezimeliu paroda  thumbup.gif

Kokios visos gražios mamytės wub.gif ir ratai stiliovi biggrin.gif tikiu, kad jau greitai ir mes prisijungsim.
Karoliuk22, ačiū už palaikymą, beje tau pačiai stiprybės 4u.gif
Ehmėja, ačiū už sveikinimus Godutei, Titukui taip pat 4u.gif už tą patį ir dar už puikų TĄ, bus graži pora biggrin.gif thumbup.gif ir tavo dičkiui sveikinimai, ir tau už tooookį darbą atliktą, 16 metų - ne juokai cool.gif

Dėl nešioklės, tai nusipirkau jau, tokią paprastą, nedidelę, kad namie galėčiau naudoti patogiai, bet dar maža lėlytė, nepasidaro toks tarpas tarp kojyčių, kad įsodinti išeitų, tikrai dar mėnesėlį teks palaukti g.gif

Oi mamos, noriu pasidalinti, esu labai laiminga - mūsų fronte geros žinios thumbup.gif gastroenterologės pagalba prisikasėm prie mūsų bėdų priežasties, rado labai išplitusį žarnyno grybelį, o dėl jo dar ir gausų stafilokoką (dėl grybelio šiam labai palankios sąlygos įsivėšėti). Gydomės daktarinu, tik nesuvalgom jo tiek, kiek paskyrė, neįmanoma tokiam leliukui jo tiek suduot, jis labai sprangus, bet ir tai pagerėjimas po pirmos dienos - tie nenormalūs atpylimai baigėsi, dabar būna tik taip, kaip ir kitiems leliukams. Ir vaikas jau ramesnis, nuolatinė šypsena vaiko veide bigsmile.gif o stafilokoką pribaigs gerosios bakterijos, kai jau grybelį būsim išsigydę. Pasirodo, kad tiek kandidos, tiek stafilokokas pas visus yra mikrofloroje natūraliai, bet va kai yra disbalansas, tai taip ir nutinka, kad ima viršų jie... Gaila, kad lelis tiek prisikankino per tas zarazas, bet dabar jau bus viskas gerai. O dėl pilvo pūtimo, tai atrodo, kad jau kaip ir baigia susitvarkyti viskas. Čia matyt ir gydymas nuo grybelio, ir 5 masažai poliklinikoje padėjo. Medalis man už tai, kad neklausiau aplinkinių "pamokymų", kad atpylimai normalu. Normalūs normalu, o tokie, kokie buvo mano vaikui - schmoll.gif atseit naujai iškepta mama jautriai reaguoja į viską lotuliukas.gif o ir kai sakydavau, kad vaikas neramus, nesuprato ant kiek neramus.. Nesąmonė. Kūdikiai turi būti miegantys bent lauke, kur kas ramesni. Jei jiems kažkas blogai - tai čia jau kitas reikalas. Matyt mamos, kad ir pirmą kartą jomis tapusios, turi intuiciją kažkokią, kas susiję su jų vaikais, taip ir aš jaučiau, kad kažkas ne taip, kad vaikas nuo gimimo visai nemiega dieną, net lauke iki 10 min tepasnausdavo, kad visiškai nerami, nuolat duodasi, rankos, kojos be perstojo krutėjo, judėjo net nakties miego metu, iš po nakties kaltūnus iš jos plaukų reikėdavo man išpainioti.. O per kiauras dienas tik ant rankų ir be perstojo zirzianti, aš nei valgyt gaminau, nei namus tvarkiau, nei pati graži buvau per tą laiką... Atrodė kažkoks košmaras.. Tai va, ieškojau priežasties ir radau smile.gif o šiandien vaikas man 3 kartus pati užmigo ir nusnūdo po gerą pusvalandį bigsmile.gif norim į meeta'ą, bet truputį bijau dar su ja tiek nutolti nuo namų g.gif nors gydymo kursą jau praėjome, tik dar nežinau ar visiškai panaikinome tą pienligę, eisim pas gydytoją ketvirtadienį ir sužinosim.
Atsakyti
Ganija bigsmile.gif kaip smagu,kaip dziugu,kaip valioooooo
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif kad saunios mamytes atkaklumo deka 4u.gif baigiasi Godutes blogumai clap.gif clap.gif clap.gif
Smagu,kad atradai laiko parasyti ir pasidalinti,pasidziaugti kartu su mumis wub.gif
Aciu tau uz sveikinimus 4u.gif
Stiprekite ir lauksime prisijungiant prie musu saunios kompanijos wub.gif

Aurezai prisiduok kaip pavyko jums atsipalaiduoti nuo kasdienines rutinos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ehmėja @ 2016 10 03, 22:42)
Ganija bigsmile.gif kaip smagu,kaip dziugu,kaip valioooooo
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif kad saunios mamytes atkaklumo deka  4u.gif  baigiasi Godutes blogumai clap.gif  clap.gif  clap.gif
Smagu,kad atradai laiko parasyti ir pasidalinti,pasidziaugti kartu su mumis wub.gif
Aciu tau uz sveikinimus 4u.gif
Stiprekite ir lauksime prisijungiant prie musu saunios kompanijos wub.gif

Aurezai prisiduok kaip pavyko jums atsipalaiduoti nuo kasdienines rutinos mirksiukas.gif

Oiiiiii faina tongue.gif pasedejom smagiai ir filmas man toks nuotaikingas, pazadino ir sukele grazius prisiminimus, kurie nesenai ivyko ... super gera ... gryzau namo abu vaikai miega sau ... tikras relax ... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 10 03, 22:38)
Oiiiiii faina  tongue.gif  pasedejom smagiai ir filmas man toks nuotaikingas, pazadino ir sukele grazius prisiminimus, kurie nesenai ivyko ... super gera ... gryzau namo abu vaikai miega sau ... tikras relax ...  bigsmile.gif

O mano mazasis sokdino teti biggrin.gif grizau ir uzmigdziau iskart biggrin.gif mamos vaikui reikejo wub.gif

O filmas toks lengvas ir nuotaikingas thumbup.gif
Papildyta:
Ganija, saunuoles jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 10 04, 07:23)
O mano mazasis sokdino teti  biggrin.gif  grizau ir uzmigdziau iskart  biggrin.gif  mamos vaikui reikejo  wub.gif

O filmas toks lengvas ir nuotaikingas 

Saunuolis tavo vyras 4u.gif
Jaucia Maziukai kad nera svarbiausio asmens-tai mamytes ir nerimsta smile.gif
Mano vyras tai kaip jau sakiau butu su vaiku pas mane atleke i kino seansa biggrin.gif Jis su jo gali pabuti pasidziaugti kol nepradeda zyzti,bet tik ne ilgiau rolleyes.gif
Nu nieko kai nebemaitinsiu MP.atsiimsiu su kaupu wub.gif

Tai ka kaip ir planavome darome grand meeta bis.gif yahoo.gif wub.gif Oras matau neblogas,saulute sviecia wub.gif
Apie antra renkames Sajudzio parke,kontaktus turime,jeigu kas sukontaktuosime ir iki malonaus tada fainuolytes wub.gif
Atsakyti