QUOTE(aurezas @ 2016 09 29, 21:19)
Halo
Mano ugis 177 ... nejau tu esi aukstesne uz mane
Karoliuk, as koja sulenkiau viena kai fotografavo, kad mazikes neatrodytu mazikem ...
Ale Ehmeja ilgi esat ...
Parsiuk, su TA
Su sunum neprireike nesiokles, visur su auto kedute arba auto kedute ant remo, kai didesnis buvo rankoje nesiausi, zinoma tada i mokykla nereikejo eiti eina kalba kai i pol keliaudavom TA o dabar as privaziuoju prie mokyklos ir pats ateina iki masinos. Vien del to nesiokle galvoju man tiktu name ... nes pvz siandien taip norejau apsitvarkyti, tai 15 min keduteje, po to keliu i lova, po kiek laiko i vezima, panesioju, pavalgom pasnaudzia ir vel ratas sukasi ...
Papildyta:
Kazin kaip oras ryt
Planuoju buti prie bigo 16 val lekiu i Biga antakiu skusti ...
Mano ugis 177 ... nejau tu esi aukstesne uz mane
Karoliuk, as koja sulenkiau viena kai fotografavo, kad mazikes neatrodytu mazikem ...
Ale Ehmeja ilgi esat ...
Parsiuk, su TA
Su sunum neprireike nesiokles, visur su auto kedute arba auto kedute ant remo, kai didesnis buvo rankoje nesiausi, zinoma tada i mokykla nereikejo eiti eina kalba kai i pol keliaudavom TA o dabar as privaziuoju prie mokyklos ir pats ateina iki masinos. Vien del to nesiokle galvoju man tiktu name ... nes pvz siandien taip norejau apsitvarkyti, tai 15 min keduteje, po to keliu i lova, po kiek laiko i vezima, panesioju, pavalgom pasnaudzia ir vel ratas sukasi ...
Papildyta:
Kazin kaip oras ryt
Planuoju buti prie bigo 16 val lekiu i Biga antakiu skusti ...
As atsistojau tarp tokiu ilgu nors as pratus, mano suolo drauge mokykloj 182 cm visur vaiksciojom, tai as su kulnais, o ji be, kad vienodziau atrodytume
Apie Biga iskart ataskaita
Mes siandien paliekam vaikus busimai kumai ir keliaujam i paroda Vestuves ir sventes