Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. klaipėdiečiai ;)

QUOTE(aurezas @ 2016 09 29, 21:19)
Halo  mirksiukas.gif

Mano ugis 177 ... nejau tu esi aukstesne uz mane  g.gif  lotuliukas.gif
Karoliuk, as koja sulenkiau viena kai fotografavo, kad mazikes neatrodytu mazikem ...  biggrin.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif
Ale Ehmeja ilgi esat ...  mirksiukas.gif 
Parsiuk, su TA  4u.gif
Su sunum neprireike nesiokles, visur su auto kedute arba auto kedute ant remo, kai didesnis buvo rankoje nesiausi, zinoma tada i mokykla nereikejo eiti  biggrin.gif eina kalba kai i pol keliaudavom TA smile.gif  o dabar as privaziuoju prie mokyklos ir pats ateina iki masinos. Vien del to nesiokle galvoju man tiktu name ... nes pvz siandien taip norejau apsitvarkyti, tai 15 min keduteje, po to keliu i lova, po kiek laiko i vezima, panesioju, pavalgom pasnaudzia ir vel ratas sukasi ...  biggrin.gif
Papildyta:

Kazin kaip oras ryt  g.gif
Planuoju buti prie bigo 16 val lekiu i Biga antakiu skusti ...  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As atsistojau tarp tokiu ilgu lotuliukas.gif nors as pratus, mano suolo drauge mokykloj 182 cm thumbup.gif visur vaiksciojom, tai as su kulnais, o ji be, kad vienodziau atrodytume lotuliukas.gif

Apie Biga iskart ataskaita lotuliukas.gif

Mes siandien paliekam vaikus busimai kumai ir keliaujam i paroda Vestuves ir sventes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 09 30, 09:10)
As atsistojau tarp tokiu ilgu  lotuliukas.gif  nors as pratus, mano suolo drauge mokykloj 182 cm  thumbup.gif visur vaiksciojom, tai as su kulnais, o ji be, kad vienodziau atrodytume  lotuliukas.gif

Apie Biga iskart ataskaita  lotuliukas.gif

Mes siandien paliekam vaikus busimai kumai ir keliaujam i paroda Vestuves ir sventes  bigsmile.gif

Oooooo smagu 😉 grazios parodos thumbup.gif

Kas belieka 😃 kad minciu nekiltu biggrin.gif
Koks vejas didelis ... wub.gif mieste ir toks g.gif
Atsakyti
Jurate vajei kaip jums smagu wub.gif Gyvensite dabar grazios sventes planavimu,laukimu thumbup.gif Kaip man grazu kai jau pilnai subrende zmones nusprendzia susituokti wub.gif
Didysis tikriausia jums ziedus atnes wub.gif Ech rasau ir graudinuosi,nes sukyla visi sentimentai wub.gif
Smagiai jums abiems siandien pasibuti,vieniems patiems 4u.gif

Aurezai sakai nesimiega tau biggrin.gif Ketvirta ryto ji cia mus ruosiasi zadinti tomato.gif Gerai kad tik virtualiai tongue.gif
Vejas ir pas mus mieste,ne tik pas tave kaime victory.gif
Nu gerai gerai uzmiesty liezuvis.gif

Jetus kokia tendencija atradau beskaitydama aktualius siai dienai straipsnius,kad krapu virsuneliu arbata dar ir stipriai apetita zadina mastau.gif Nu viskas dabar aisku,kodel as apsisukdama tik valgau,valgau ir dar karta valgau laugh.gif
Greit man rods per duris netilpsiu jeigu taip ir toliau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ehmėja: 30 rugsėjo 2016 - 09:14
QUOTE(Ehmėja @ 2016 09 30, 10:09)
Jurate vajei kaip jums smagu wub.gif Gyvensite dabar grazios sventes planavimu,laukimu thumbup.gif Kaip man grazu kai jau pilnai subrende zmones nusprendzia susituokti wub.gif
Didysis tikriausia jums ziedus atnes :

Aurezai sakai nesimiega tau  biggrin.gif Ketvirta ryto ji cia mus ruosiasi zadinti tomato.gif Gerai kad tik virtualiai
Vejas ir pas mus mieste,ne tik pas tave kaime
Nu gerai gerai uzmiesty  :

Jetus kokia tendencija atradau beskaitydama aktualius siai dienai straipsnius,kad krapu virsuneliu arbata dar ir stipriai apetita zadina mastau.gif Nu viskas dabar aisku,kodel as apsisukdama tik valgau,valgau ir dar karta valgau laugh.gif
Greit man rods per duris netilpsiu jeigu taip ir toliau blush2.gif  biggrin.gif

Aprasei Ehmeja graziai, kad noras uzejo vel isteketi ... biggrin.gif
Kaime kaime gyvenu tongue.gif
Kur jau, gali drasiai valgyti mirksiukas.gif mane traukia saldumynai, turi butu kava ir butinai saldamakas koks ... schmoll.gif
Mano leliuks miega nuo 11.00 val negaliu patiketi thumbup.gif fu fu fu ... gal mes dabar tik pradedam valgyt ir miegoti biggrin.gif dar stebina, kad 2d nesitustino ir rami yra ... wub.gif buciau zinojusi, kad tiek miegos buciau kartu pasnaudus, dabar pradejau skalbtis, pietus pasiruosiau gaminti apsikroviau apsidejau ...
Kaip vakarykstis gimtadienis? Gal prie kompo maziau sedi sulaukes 16 ... biggrin.gif
Atsakyti
Mes planuojam eit į lauką ~14 val., bus kompanijos? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 09 30, 11:44)
Aprasei Ehmeja graziai, kad noras uzejo vel isteketi ... 

Mano leliuks miega nuo 11.00 val negaliu patiketi  thumbup.gif  fu fu fu ... gal mes dabar tik pradedam valgyt ir miegoti  biggrin.gif  dar stebina, kad 2d nesitustino ir rami yra ...  wub.gif buciau zinojusi, kad tiek miegos buciau kartu pasnaudus, dabar pradejau skalbtis, pietus pasiruosiau gaminti apsikroviau apsidejau ... 

Kaip vakarykstis gimtadienis? Gal prie kompo maziau sedi sulaukes 16 ...  biggrin.gif

Tai prasom zenykis Aurezai,tiksliau izadus atnaujinti gali kad ir kiekvienais metais wub.gif
Kiek cia truks ir ziurek su vyru jau sidabrines svesite bigsmile.gif 4u.gif
Saunuole tavo Emute wub.gif tai faktas,tik mamytei neina itikti lotuliukas.gif

Gimtadienis smagiai artimiausiu draugu ir seimos rate thumbup.gif Nu kur jis tau be kompo
bis.gif Jis geriau butu nevalges negeres kad tik kompas salia butu biggrin.gif

Bandysime eiti i lauka,ne tokie mazi zmogiukai,gal vejas nenupus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ehmėja @ 2016 09 30, 13:41)
Tai prasom zenykis Aurezai,tiksliau izadus atnaujinti gali kad ir kiekvienais metais wub.gif
Kiek cia truks ir ziurek su vyru jau sidabrines svesite bigsmile.gif  4u.gif
Saunuole tavo Emute wub.gif  tai faktas,tik mamytei neina itikti lotuliukas.gif

Gimtadienis smagiai artimiausiu draugu ir seimos rate thumbup.gif Nu kur jis tau be kompo
bis.gif Jis geriau butu nevalges negeres kad tik kompas salia butu biggrin.gif

Bandysime eiti i lauka,ne tokie mazi zmogiukai,gal vejas nenupus unsure.gif

Vajeee ... kazin ar tiek zmones isgyvena santuokoje biggrin.gif cia tik musu tevai, seneliai turbut ... biggrin.gif
Aha fotografuotis vos istempiau, apie izadus ir dar kasmet, man tik pasapnuoti ... biggrin.gif

Kur tau nupus su tokiais vezimais net nepakels nuo zemes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 09 30, 15:00)
Vajeee ... kazin ar tiek zmones isgyvena santuokoje  biggrin.gif  cia tik musu tevai, seneliai turbut ...  biggrin.gif
Aha fotografuotis vos istempiau, apie izadus ir dar kasmet, man tik pasapnuoti ...  biggrin.gif

Kur tau nupus su tokiais vezimais net nepakels nuo zemes biggrin.gif

Juokai juokais, bet galima buvo ir nevežti - patys vežimėliai riedėjo! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2016 09 30, 21:08)
Juokai juokais, bet galima buvo ir nevežti - patys vežimėliai riedėjo! thumbup.gif

Reik manyti ... pas mus terasoje stovi toks senas supamas fotelis, as jo net nepakeliu, vejas ji apverte ... net nustebau tik girdziu toks garsas ir guli foteliuks antraip ... 😃
Laukiu kol mazike uzmigs, nes sypsosi guguoja sau pavalgiusi ...linksma jai ... ismoko kumsti ciulpti tai pastoviai dabar tai daro ... 😃
Labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 10 01, 02:52)
Reik manyti ... pas mus terasoje stovi toks senas supamas fotelis, as jo net nepakeliu, vejas ji apverte ... net nustebau tik girdziu toks garsas ir guli foteliuks antraip ... 😃
Laukiu kol mazike uzmigs, nes sypsosi guguoja sau pavalgiusi ...linksma jai ... ismoko kumsti ciulpti tai pastoviai dabar tai daro ... 😃
Labas rytas  mirksiukas.gif

bigsmile.gif Trecia nakties tau jau Labas rytas thumbup.gif
Tokiu laiku ant antro sono verciuos biggrin.gif

Kaip smagu kai saulute nuo pat ryto sviecia,taip ir norisi kalnus nuversti wub.gif

Ziuriu antradieni gera ora zada,gal vel visos susimatome Sajudzio parke wub.gif 4u.gif

Ganija kaip jus ten laikotes g.gif Smagu butu pasimatyti irgi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ehmėja @ 2016 10 01, 09:47)
bigsmile.gif Trecia nakties tau jau Labas rytas  thumbup.gif
Tokiu laiku ant antro sono verciuos biggrin.gif

Kaip smagu kai saulute nuo pat ryto sviecia,taip ir norisi kalnus nuversti wub.gif

Ziuriu antradieni gera ora zada,gal vel visos susimatome Sajudzio parke wub.gif  4u.gif

Ganija kaip jus ten laikotes g.gif Smagu butu pasimatyti irgi wub.gif

Ok antradieni as busiu mirksiukas.gif kelinta planuojam?
Gal cia laikrodis rodo blogai biggrin.gif lyg kai maitinau buvo puse 4 ryto ... g.gif idomiai ... kai pamaitinu issibudinu ir iskart neuzmiegu turiu ka nors paskaityti wub.gif

Isties Ganija, gal kas nutiko?
Atsakyti
4:55 prabudo ir tūsinasi lig šiol mano mažoji princesė, o aš nieko prieš būčiau pamiegoti wub.gif , bet matyt ir taip graži cool.gif
Jei antradienį nelis - būsim! Na jei apie 14val. tusovkės pradžia. thumbup.gif
Atsakyti