Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. klaipėdiečiai ;)

QUOTE(karoliukai22 @ 2016 09 29, 09:33)
ta prasme ar jam nepatogu, ar tikrai neišsiskleidžia? g.gif nes turėtų išsiskleisti- ar buvot pas ortopedą g.gif

Siaip kur nereikia tai issiskleidzia. Bet kai pradedi ji i nesiokle deti, tai riekia, rieciasi, issitiesina.. vienzo nulis sansu ji ten isideti. O 14 d. skrendu viena pati.. nezinau kaip man su juo reiks kovoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Angel^: 29 rugsėjo 2016 - 10:32
Sveikos,

Ehmėja, ačiū, užmigo, pamiegojo, kol kojos mano sušlapo lauke pasivažinėjom biggrin.gif
Apie nešioklę ir aš pamąstau, nes per lietų į darželį su vežimėliu nepatogu, kaip per lietų traukti tą kleckutį lauk.
Kaip nenoriu pas gydytoją... nu bet reik, bet nenoriu, bet reik lotuliukas.gif
Einu bandyt nagus kirpti, palinkėkit sėkmės sunkiam darbe cool.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2016 09 29, 11:24)
Sveikos,

Ehmėja, ačiū, užmigo, pamiegojo, kol kojos mano sušlapo lauke pasivažinėjom  biggrin.gif
Apie nešioklę ir aš pamąstau, nes per lietų į darželį su vežimėliu nepatogu, kaip per lietų traukti tą kleckutį lauk.
Kaip nenoriu pas gydytoją... nu bet reik, bet nenoriu, bet reik  lotuliukas.gif
Einu bandyt nagus kirpti, palinkėkit sėkmės sunkiam darbe  cool.gif

Tu cia kaip pagal ta daina nenoriu bet reikia,taip kaip sakoma nado Fedia nado lotuliukas.gif
Sekmes darbe 4u.gif
As tai kai jis isalkes valgo karpau,jis dirba savo darba,o as savo biggrin.gif. Kazkaip puikiai gaunasi,nes jis taip isijautes "dirba",kad nejaucia jog mamyte jo manikiurus patvarko smile.gif

Aurezai ka tu g.gif Vel svecius priimineji hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ehmėja: 29 rugsėjo 2016 - 11:40
Po TA:
6,4 kg ir 63 cm 4 mėnesių (na šeštadienį bus). Pasiekimai kaip mažojo Ehmėjo cool.gif , tik mėnesiukų dvigubai lotuliukas.gif

Gavo antrąjį antrojo mėnesio skiepą. Norėjo ir kitu skiepyt, bet laiku pamatė, kad du mėnesiai nepraėjo. Džiugu, kad atidi slaugytoja.

Jei sukils temperatūra, ką duoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo parsiuke: 29 rugsėjo 2016 - 15:54
QUOTE(parsiuke @ 2016 09 29, 15:51)
Po TA:
6,4 kg ir 63 cm 4 mėnesių (na šeštadienį bus). Pasiekimai kaip mažojo Ehmėjo  cool.gif , tik mėnesiukų dvigubai  lotuliukas.gif

Gavo antrąjį antrojo mėnesio skiepą. Norėjo ir kitu skiepyt, bet laiku pamatė, kad du mėnesiai nepraėjo. Džiugu, kad atidi slaugytoja.

Su puikia TA. thumbup.gif 4u.gif
Mergaites gi ir turi buti grakscios kaip gazeles wub.gif
Jeigu sukils temperatura ar bus nerami yra Viburcolio zvakutes mirksiukas.gif Manajam temperaturos nebuvo,bet toks irzlesnis buvo ir tiek.
Nu jo gerai kad atidi slaugytoja ir atidziai suziurejo kas ir kaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2016 09 29, 15:51)
Po TA:
6,4 kg ir 63 cm 4 mėnesių (na šeštadienį bus). Pasiekimai kaip mažojo Ehmėjo  cool.gif , tik mėnesiukų dvigubai  lotuliukas.gif

Sveikinam ir mes su TA thumbup.gif 4u.gif
Arteja ir mum TA, kazin iki 6 kg uzlipsim ar dar ne? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sakykit o kaip yra dabar, jei man ryt baigiasi dekretas, sian darbe pasirasiau jau del VPA. Tai man sodroj tik prasyma bereik pasirasyt ir viskas?
Atsakyti
QUOTE(Jusccciuks @ 2016 09 29, 17:40)
Sakykit o kaip yra dabar, jei man ryt baigiasi dekretas, sian darbe pasirasiau jau del VPA. Tai man sodroj tik prasyma bereik pasirasyt ir viskas?

Taip tik Sodroje parasysi prasyma kuriam laikui busi VPA.ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ehmėja @ 2016 09 29, 18:20)
Taip tik Sodroje parasysi prasyma kuriam laikui busi VPA.ir viskas 4u.gif

Ir per e.vartus galima ane? Nu reiks ryt bandyt jei ne varysiu i sodra
Atsakyti
QUOTE(Jusccciuks @ 2016 09 29, 19:35)
Ir per e.vartus galima ane? Nu reiks ryt bandyt jei ne varysiu i sodra

Galima

Ryt gal pavyks prisijungti pasivaikščioti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ehmėja @ 2016 09 29, 18:21)
Su puikia TA. thumbup.gif  4u.gif
Mergaites gi ir turi buti grakscios kaip gazeles wub.gif
Jeigu sukils temperatura ar bus nerami yra Viburcolio zvakutes  mirksiukas.gif Manajam temperaturos nebuvo,bet toks irzlesnis buvo ir tiek.
Nu jo gerai kad atidi slaugytoja ir atidziai suziurejo kas ir kaip unsure.gif

Gazelė su žandukais biggrin.gif

Turiu tik paracetamolio, einu skaityt anotaciją...
Atsakyti
QUOTE(Ehmėja @ 2016 09 29, 12:39)
Aurezai ka tu g.gif Vel svecius priimineji hmm.gif

Halo mirksiukas.gif

Ne ne sveciai siandien ne biggrin.gif kopiau namus, viriau moliugu sriuba mmmmm taip skaniai gavosi... tongue.gif tiek uzsitvarkiau, kad sunus paskambino sako man jau viskas baigesi pamokos 😃 greit i treningus iseiginius biggrin.gif mazike i masina ir pirmyn i mokykla, o gryzus norejau pasivaiksciot, tik i vezima ikeliau ir pradejo lyti, vejas toks pakilo, teko i namus begti ... ir visas musu pasivaiksciojimas baigesi ... wub.gif

Mano ugis 177 ... nejau tu esi aukstesne uz mane g.gif lotuliukas.gif
Karoliuk, as koja sulenkiau viena kai fotografavo, kad mazikes neatrodytu mazikem ... biggrin.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Ale Ehmeja ilgi esat ... mirksiukas.gif
Parsiuk, su TA 4u.gif
Su sunum neprireike nesiokles, visur su auto kedute arba auto kedute ant remo, kai didesnis buvo rankoje nesiausi, zinoma tada i mokykla nereikejo eiti biggrin.gif eina kalba kai i pol keliaudavom TA smile.gif o dabar as privaziuoju prie mokyklos ir pats ateina iki masinos. Vien del to nesiokle galvoju man tiktu name ... nes pvz siandien taip norejau apsitvarkyti, tai 15 min keduteje, po to keliu i lova, po kiek laiko i vezima, panesioju, pavalgom pasnaudzia ir vel ratas sukasi ... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(parsiuke @ 2016 09 29, 20:22)
Galima
Ryt gal pavyks prisijungti pasivaikščioti  thumbup.gif
Papildyta:
Gazelė su žandukais  biggrin.gif

Kazin kaip oras ryt g.gif
Planuoju buti prie bigo 16 val lekiu i Biga antakiu skusti ... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2016 09 29, 19:22)

Matai Viburcolis alia kaip homeopatinis augalines kilmes mirksiukas.gif ,o paracetamolis nu pati zinai biggrin.gif

QUOTE(aurezas @ 2016 09 29, 21:19)
Mano ugis 177 ... nejau tu esi aukstesne uz mane

Kazin kaip oras ryt  g.gif

Planuoju buti prie bigo 16 val lekiu i Biga antakiu skusti ...  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif Nu gerai gerai mes vienodo ugio lotuliukas.gif

Oras tipo panasus kaip siandien,itariu nieko gero cool.gif

bigsmile.gif Tatuiruote antakiams,mikropigmentacija wub.gif
Gal pas Alina g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ehmėja @ 2016 09 29, 22:33)
Matai Viburcolis alia kaip homeopatinis augalines kilmes mirksiukas.gif ,o paracetamolis nu pati zinai biggrin.gif
biggrin.gif Nu gerai gerai mes vienodo ugio lotuliukas.gif

Oras tipo panasus kaip siandien,itariu nieko gero cool.gif

bigsmile.gif Tatuiruote antakiams,mikropigmentacija wub.gif
Gal pas Alina g.gif  4u.gif

Taip taip darysiu bangeles ... 😃😃😃😃😃😃
Kol turiu antakius kol kas tik pakoreguosiu su pincetu ir padazysiu ... 😛😛😛 taip pas ja 😉 ji gerai sutvarko, man patinka, zinok atrodo tikrai kaip tatuiruote ... 😃

Labas rytas 4u.gif
Gal kelkites ka lotuliukas.gif
Atsakyti