Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. klaipėdiečiai ;)

QUOTE(karoliukai22 @ 2016 09 28, 17:58)
Kokias cia pastabas beraso?

Maniske isvis nebemiega- pasnaudzia 10-15 min ir tik ant ranku- aaaaaaaa- o kita laika nesioju- baigiu perluzt  verysad.gif

Echmeja, su svente visa seimyna jusu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Laksto per pertraukas, per pamokas plepa, nesiklauso mokytojos, paskui nezino ka reikia daryt ir t.t. Palaida bala blink.gif

Pas mus tas pats su miegu. Tik lauke vazinejamas pamiega, bet siandien jau neisejom per toki lietu. Pavarges, zirzia, rekia, bet nemiega. Gerai, kad vakare brolis su drauge atvaziavo (busimieji krikstateviai), tai brolis Gabrieliu linksmino, o mes sampaniuko bigsmile.gif atsipuciau siek tiek thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ehmėja @ 2016 09 28, 19:06)
Tai gal pilvukas tavo mergyte kamuoja 4u.gif

Na kad tas neramumas kazkoks kitoks nei kad pilvo g.gif
Nesiokle tikrai pirksiu, bet paskaiciau, kad tik nuo 4 men galima g.gif

Niekaip neuzmiega, krapstosi veida, moka soske istraukt ir vel isidet- blaskosi....papuli ima meta ir vel is naujo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ehmėja @ 2016 09 28, 18:06)
Aciu labai wub.gif

Tai gal pilvukas tavo mergyte kamuoja 4u.gif Jetus kaip uzjauciu tave,kai dar viskuom reikia pasirupinti unsure.gif
Isitaisyk gera nesiokle ir visur kartu wub.gif Bet kokiu atveju linkiu tau daug stiprybes 4u.gif

Mes turim ta laimeta super duper nesiokle, bet idejus vistiek dar atrodo nestabiliai kaip maise tas vaikas. Dar palauksim menesiuka, kol galva tvirtai laikys ir tada nesiosim cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 09 28, 21:39)
Mes turim ta laimeta super duper nesiokle, bet idejus vistiek dar atrodo nestabiliai kaip maise tas vaikas. Dar palauksim menesiuka, kol galva tvirtai laikys ir tada nesiosim  cool.gif

Koks pavadinimas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 09 28, 20:53)
Koks pavadinimas? bigsmile.gif

Ergo baby adapt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 09 28, 21:20)
Ergo baby adapt  bigsmile.gif

Skaiciau apie ja kad ji rekomenduojama daugumos mamyciu thumbup.gif Dar Baby bjorn nesiokles labai giria,tik irgi kainos nemazos ju.
Tai dar juk slingai yra lyg nuo gimimo kur dedasi g.gif Arba Mei tai nesiokles smile.gif
Bet tai jo man rods reikia dar palaukti kol tie musu vaikuciai bus stabilesni ir tada jau bus tikrai galima.

Kaip smagu matyti kai jau samoningai sypsosi wub.gif Nuziurineja idemiai visus ir labai renkasi zmoniu veidus biggrin.gif Ne duok Dieve nepatiks,tai taip graziai lupyte patempia smile.gif

Nusnaudziau gera posma po gimtadienio sventimo,dabar galesiu ramiai knyga paskaityti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 09 28, 21:36)
Laksto per pertraukas, per pamokas plepa, nesiklauso mokytojos, paskui nezino ka reikia daryt ir t.t. Palaida bala  blink.gif

Pas mus tas pats su miegu. Tik lauke vazinejamas pamiega, bet siandien jau neisejom per toki lietu. Pavarges, zirzia, rekia, bet nemiega. Gerai, kad vakare brolis su drauge atvaziavo (busimieji krikstateviai), tai brolis Gabrieliu linksmino, o mes sampaniuko  bigsmile.gif  atsipuciau siek tiek  thumbup.gif

Mano ir issiblaskes, pasako kad bus 5 pamokos, atvaziuoji pasiimti pranesa kad 6 ir t.t. 😠
Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 09 28, 21:39)
Mes turim ta laimeta super duper nesiokle, bet idejus vistiek dar atrodo nestabiliai kaip maise tas vaikas. Dar palauksim menesiuka, kol galva tvirtai laikys ir tada nesiosim  cool.gif

Ir as apie nesiokle galvoju g.gif ar verta pirkti, ar pasiteisins hmmm ... jos ne pigiai kainuoja ... siaip turetu buti labai patogu, laisvos rankos. I parde ar kur kitur, ne visada yra noro ar laiko vezima tampytis. Tik visai leliu ir negalima det? Teoriskai raso, kad galima, bet gydytojai nerekomenduoja iki 3-5 men. priklausomai nuo vaiko. Idomu kaip vaikjuostes.
Atsakyti
QUOTE(Ehmėja @ 2016 09 28, 21:56)
Skaiciau apie ja kad ji rekomenduojama daugumos mamyciu thumbup.gif Dar Baby bjorn nesiokles labai giria,tik irgi kainos nemazos ju.
Tai dar juk slingai yra lyg nuo gimimo kur dedasi g.gif Arba Mei tai nesiokles  smile.gif
Bet tai jo man rods reikia dar palaukti kol tie musu vaikuciai bus stabilesni ir tada jau bus tikrai galima.

Kaip smagu matyti kai jau samoningai sypsosi wub.gif Nuziurineja idemiai visus ir labai renkasi zmoniu veidus biggrin.gif Ne duok Dieve nepatiks,tai taip graziai lupyte patempia smile.gif

Nusnaudziau gera posma po gimtadienio sventimo,dabar galesiu ramiai knyga paskaityti bigsmile.gif

As pirkau Maxi Cosy Easia.. nes kai namo skridom, Kopenhagoj neatidave vezimo. Sedejo jis ten vos 10 min. Ir dabar su tuo specialiu ideklu leliukams nesedi.. neissiskleidzia jam kojos taip. Nezinau kas sugalvojo ta nesiokle. Bet siaip apie ja prisiskaiciua geru komentaru buvau, labai nusivyliau. Ir perdaug visokiu dirzu toj nesioklej..
Papildyta:
QUOTE(Juurate @ 2016 09 28, 06:48)
Vezimeliu paroda  thumbup.gif

user posted image

Grazuolytes. Spalio vidury ir as prisijungsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Angel^: 29 rugsėjo 2016 - 08:49
QUOTE(^Angel^ @ 2016 09 29, 09:50)
As pirkau Maxi Cosy Easia.. nes kai namo skridom, Kopenhagoj neatidave vezimo. Sedejo jis ten vos 10 min. Ir dabar su tuo specialiu ideklu leliukams nesedi.. neissiskleidzia jam kojos taip.

ta prasme ar jam nepatogu, ar tikrai neišsiskleidžia? g.gif nes turėtų išsiskleisti- ar buvot pas ortopedą g.gif

Man tikrai reikes nesiokles, nes o ka daryt ziema- reikia eiti pasiimti vaiku i mokykla, darzeli- su automobiline kedute tai jau nebepanesiu, vezima imti del 10-15 min nesamone, sedeti masinoje- schmoll.gif bliauna kai sustoji. Tai kaip variantas manau nesiokle yra gerai-issiimi is kedutes, i nesiokle ir eini g.gif
Tik as vis neissirenku- norisi geros pagal ortopedinius reikalavimus lotuliukas.gif unsure.gif blogai kai toks pasirinkimas- pirmiems dviems turejau dovanota paprasta ir uzteko ax.gif

dar per kompa paziurejau nuotrauka- Echmėja tokia aukšta bigsmile.gif jau aurezas aukšta (koks tavo ūgis?), bet Echmėja dar aukštesnė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 09 29, 09:33)
dar per kompa paziurejau nuotrauka- Echmėja tokia aukšta bigsmile.gif jau aurezas aukšta (koks tavo ūgis?), bet Echmėja dar aukštesnė thumbup.gif

biggrin.gif 1.80 esu ugio 4u.gif
Todel ir ieskojau vezimuko,kad nereiketu eiti susilenkusiai blush2.gif
Musu aukstaugiu gimine,brolis 2.05 smile.gif .Mano,didysis jau 1.98 tikiuos neperlenks Sabonio lotuliukas.gif

Laba diena 4u.gif

Gal neprades lyti,planuoju i parka,kas prisijungsite ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ehmėja @ 2016 09 29, 09:59)
biggrin.gif 1.80 esu ugio 4u.gif
Todel ir ieskojau vezimuko,kad nereiketu eiti susilenkusiai blush2.gif
Musu aukstaugiu gimine,brolis 2.05 smile.gif .Mano,didysis jau 1.98 tikiuos neperlenks Sabonio lotuliukas.gif

Laba diena 4u.gif

Gal neprades lyti,planuoju i parka,kas prisijungsite ax.gif  4u.gif

Kada eisit? Mes turbut irgi ateisim smile.gif parasyk i az savo numeri smile.gif
Papildyta:
QUOTE(^Angel^ @ 2016 09 29, 08:50)
As pirkau Maxi Cosy Easia.. nes kai namo skridom, Kopenhagoj neatidave vezimo. Sedejo jis ten vos 10 min. Ir dabar su tuo specialiu ideklu leliukams nesedi.. neissiskleidzia jam kojos taip. Nezinau kas sugalvojo ta nesiokle. Bet siaip apie ja prisiskaiciua geru komentaru buvau, labai nusivyliau. Ir perdaug visokiu dirzu toj nesioklej..
Papildyta:

Grazuolytes. Spalio vidury ir as prisijungsiu smile.gif

Jo jo, tu dirzu tai siaubas, skaitem instrukcija ir vistiek sunku buvo issiaiskinti biggrin.gif

Pirmajam turejau tokia paprasta, isidedu vaika ir nesu, paprasciau nebuna biggrin.gif
Atsakyti