Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. klaipėdiečiai ;)

QUOTE(Juurate @ 2016 09 27, 08:07)
Vakare siurbiau, buvo... Nakti knarke, nervavosi, o dabar valgo ir atrodo normaliai kvepuoja. Stebesiu ir po 14 val.skambinsiu gydytojai pasiklaust ka daryt  g.gif

Man pavyktu be vaiku vakare, kai vyras ne naktinese. Sia savaite treciadieni ir ketvirtadieni negaliu smile.gif

Nuo senu laiku sloga gydydavo mp. Po lasiuka mp ilasink i nosyte ir praeis sloga.
Atsakyti
QUOTE(Jusccciuks @ 2016 09 27, 09:54)
Nuo senu laiku sloga gydydavo mp. Po lasiuka mp ilasink i nosyte ir praeis sloga.

Kiek zinau nerekomenduoja jau viskas ...mp naudojamas kur reik ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 09 27, 08:29)
Reiskia yra kazkas ... mums taip buvo bet ploviau ploviau ir nuploviau... 😉
Galim ir kita sav planuotis ... siulyk ... siulykit!

Su juros vandeniu plovei? Vakar pameginau tai kai suisterikavo, siaubas blink.gif Vistiek gydytojai pasiskambinsiu ir jei ka vaziuosim pasirodyt... turbut vel neprisijungsiu pasivaiksciot, nu kaip uzkereta unsure.gif

Kita savaite galiu nuo pirmadienio iki treciadienio. Antradieni ir treciadieni ne anksciau kokiu 18.45 smile.gif

QUOTE(Jusccciuks @ 2016 09 27, 08:54)

Nebemaitinu as biggrin.gif dar keli lasai balzgano skyscio gal ir butu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juurate: 27 rugsėjo 2016 - 09:15
QUOTE(Juurate @ 2016 09 27, 09:14)
Su juros vandeniu plovei? Vakar pameginau tai kai suisterikavo, siaubas  blink.gif  Vistiek gydytojai pasiskambinsiu ir jei ka vaziuosim pasirodyt... turbut vel neprisijungsiu pasivaiksciot, nu kaip uzkereta  unsure.gif

Kita savaite galiu nuo pirmadienio iki treciadienio. Antradieni ir treciadieni ne anksciau kokiu 18.45 smile.gif
Nebemaitinu as  biggrin.gif  dar keli lasai balzgano skyscio gal ir butu  biggrin.gif

Nu tai jei bent pora lasiuku yra ir lasink. Blogiau tikrai nebus, o gal pades. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aurezas @ 2016 09 27, 09:03)
Kiek zinau nerekomenduoja jau viskas ...mp naudojamas kur reik ...  biggrin.gif

Nu cia nuomoniu daug gali rast. viena kart taip sako kita jau kitaip. Bet kazkaip gydytojai vel grizta prie senu metodu. Kiek man mam pasakojo tai man tik taip sloga gydydavo. Tai maza pora kart esu sloga turejus, uz tai dabar buna reikalu kai ji atsiranda nes taip ir neismokau maza ispust normalei nosies. Tikrai cia toks dalykas kuris nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 09 27, 10:14)
Su juros vandeniu plovei? Vakar pameginau tai kai suisterikavo, siaubas  blink.gif  Vistiek gydytojai pasiskambinsiu ir jei ka vaziuosim pasirodyt... turbut vel neprisijungsiu pasivaiksciot, nu kaip uzkereta  unsure.gif

Nebemaitinu as  biggrin.gif  dar keli lasai balzgano skyscio gal ir butu  biggrin.gif

Nusipirkau humer pipetese labai patogu po lasiuka graziai isilasini ... o is to butelio kazkaip sunkiau ipurksti i maza snapeli biggrin.gif ir i akis pakliuvo visur, dabar graziai po lasiuka ir patraukiu nestipriai ... pasiskambink 😉 man uzteko pasiskambinti gyd bet, kad butu ramiau nuvaziuokit ... laukas nepakenks, kaip tik lauke paziuresi kaip kvepuoja, nes jei ir lauke sunkiau, sniokscia, tai sloga tada yra ... 😉 man taip gyd sake ... kiekvienam savo biggrin.gif

Gaila... gal pavyks dar mirksiukas.gif as net drauge is Dituvos priverciau su 10men dukryte atvykti prisijungti ... biggrin.gif jei kam pavyks come on ... biggrin.gif noriu kavos tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Jusccciuks @ 2016 09 27, 10:40)
Nu tai jei bent pora lasiuku yra ir lasink. Blogiau tikrai nebus, o gal pades.  thumbup.gif
Papildyta:
Nu cia nuomoniu daug gali rast. viena kart taip sako kita jau kitaip. Bet kazkaip gydytojai vel grizta prie senu metodu. Kiek man mam pasakojo tai man tik taip sloga gydydavo. Tai maza pora kart esu sloga turejus, uz tai dabar buna reikalu kai ji atsiranda nes taip ir neismokau maza ispust normalei nosies. Tikrai cia toks dalykas kuris nepakenks.

Tai zinoma nuomoniu daug yra, bet paskutinemis duomenimis tikrai mp nerekomenduoja i nosi lasinti 😉 pieniuks yra skirtas valgymui, o ne procedurom atlikineti ... jeigu jis butu toks stebuklingas, tai vaikuciai kurie yra ilgai maitinami mamyciu turetu apskritai nesirgti it .t.t. bet realybe yra kita ... as taip pat gavau mazai mamyres pieno, bet sirgale nebuvau, net korteles 3pol neturejau, reikejo uzsivesti 25m kai pastojau biggrin.gif iki 18m kai buvo kortele, nes salia gi atsimenat buvo vaiku poliklinika, sukakus 18m kortele buvo grazinama, o naujos taip ir neuzsivedziau, nes neprireike ... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 09 27, 10:06)
Nusipirkau humer pipetese labai patogu po lasiuka graziai isilasini ... o is to butelio kazkaip sunkiau ipurksti i maza snapeli  biggrin.gif  ir i akis pakliuvo visur, dabar graziai po lasiuka ir patraukiu nestipriai ...  pasiskambink 😉 man uzteko pasiskambinti gyd bet, kad butu ramiau nuvaziuokit ... laukas nepakenks, kaip tik lauke paziuresi kaip kvepuoja, nes jei ir lauke sunkiau, sniokscia, tai sloga tada yra ... 😉 man taip gyd sake ... kiekvienam savo  biggrin.gif

Gaila... gal pavyks dar  mirksiukas.gif  as net drauge is Dituvos priverciau su 10men dukryte atvykti prisijungti ...  biggrin.gif  jei kam pavyks come on ...  biggrin.gif  noriu kavos  tongue.gif
Papildyta:

Tai zinoma nuomoniu daug yra, bet paskutinemis duomenimis tikrai mp nerekomenduoja i nosi lasinti 😉 pieniuks yra skirtas valgymui, o ne procedurom atlikineti ... jeigu jis butu toks stebuklingas, tai vaikuciai kurie yra ilgai maitinami mamyciu turetu apskritai nesirgti it .t.t. bet realybe yra kita ... as taip pat gavau mazai mamyres pieno, bet sirgale nebuvau, net korteles 3pol neturejau, reikejo uzsivesti 25m kai pastojau  biggrin.gif  iki 18m kai buvo kortele, nes salia gi atsimenat buvo vaiku poliklinika, sukakus 18m kortele buvo grazinama, o naujos taip ir neuzsivedziau, nes neprireike ...  thumbup.gif

Nu as tai kazkaip linkus bandyt naturaliais budais gydyt. As nescia budama turejau sloga ir man sake juros vandenukas greit pradeda dziovint gleivine jei dazniau vartoji. Ir man kazkoki kita aerozolini dave purskala, sake kad galima ir leliukam bet jis trumpo galiojimo. Ir dabar nepamenu kaip vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(Jusccciuks @ 2016 09 27, 09:40)
Nu tai jei bent pora lasiuku yra ir lasink. Blogiau tikrai nebus, o gal pades.  thumbup.gif
Papildyta:

As kazkaip nelinkus pieno naudot ne pagal paskirti smile.gif o ir pati vaistus geriu dabar, tai net negalima ;)
Papildyta:
QUOTE(aurezas @ 2016 09 27, 10:06)
Nusipirkau humer pipetese labai patogu po lasiuka graziai isilasini ... o is to butelio kazkaip sunkiau ipurksti i maza snapeli  biggrin.gif  ir i akis pakliuvo visur, dabar graziai po lasiuka ir patraukiu nestipriai ...  pasiskambink 😉 man uzteko pasiskambinti gyd bet, kad butu ramiau nuvaziuokit ... laukas nepakenks, kaip tik lauke paziuresi kaip kvepuoja, nes jei ir lauke sunkiau, sniokscia, tai sloga tada yra ... 😉 man taip gyd sake ... kiekvienam savo  biggrin.gif

Gaila... gal pavyks dar  mirksiukas.gif  as net drauge is Dituvos priverciau su 10men dukryte atvykti prisijungti ...  biggrin.gif  jei kam pavyks come on ...  biggrin.gif  noriu kavos  tongue.gif
Papildyta:

Tai zinoma nuomoniu daug yra, bet paskutinemis duomenimis tikrai mp nerekomenduoja i nosi lasinti 😉 pieniuks yra skirtas valgymui, o ne procedurom atlikineti ... jeigu jis butu toks stebuklingas, tai vaikuciai kurie yra ilgai maitinami mamyciu turetu apskritai nesirgti it .t.t. bet realybe yra kita ... as taip pat gavau mazai mamyres pieno, bet sirgale nebuvau, net korteles 3pol neturejau, reikejo uzsivesti 25m kai pastojau  biggrin.gif  iki 18m kai buvo kortele, nes salia gi atsimenat buvo vaiku poliklinika, sukakus 18m kortele buvo grazinama, o naujos taip ir neuzsivedziau, nes neprireike ...  thumbup.gif

O kur jus susitinkat visos? Pamaitinsiu 12.30, po 13 val pareina didysis ir iseisim smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Jusccciuks @ 2016 09 27, 10:22)
Nu as tai kazkaip linkus bandyt naturaliais budais gydyt. As nescia budama turejau sloga ir man sake juros vandenukas greit pradeda dziovint gleivine jei dazniau vartoji. Ir man kazkoki kita aerozolini dave purskala, sake kad galima ir leliukam bet jis trumpo galiojimo. Ir dabar nepamenu kaip vadinasi.

Man kai didysis ilgai slogavo pazistama lor gydytoja is vaiku ligonines dave kazkokio tepaliuko i nosi po juros vandes ipurskimo pasitept. Tai dabar kai suslogavo, tokiu budu per 3 dienas sloga isgydem thumbup.gif tik nezinau ar tokiam mazam juo galima tept g.gif rytoj su ja susitinkam, reiks paklaust juk. Visai pamirsau apie tokias pazintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juurate @ 2016 09 27, 11:43)
As kazkaip nelinkus pieno naudot ne pagal paskirti smile.gif o ir pati vaistus geriu dabar, tai net negalima ;)
Papildyta:

O kur jus susitinkat visos? Pamaitinsiu 12.30, po 13 val pareina didysis ir iseisim smile.gif

Papildyta:

Man kai didysis ilgai slogavo pazistama lor gydytoja is vaiku ligonines dave kazkokio tepaliuko i nosi po juros vandes ipurskimo pasitept. Tai dabar kai suslogavo, tokiu budu per 3 dienas sloga isgydem  thumbup.gif  tik nezinau ar tokiam mazam juo galima tept  g.gif  rytoj su ja susitinkam, reiks paklaust juk. Visai pamirsau apie tokias pazintis  biggrin.gif

Mes jau pavalgem, ruosiames vaziuoti ... kur patogiau tau? Kur cerkve ar sajudzio? Einam kur kava 😃😃😃😜 junkites kas galit susiskambinam ciau
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 09 27, 11:18)
Mes jau pavalgem, ruosiames vaziuoti ... kur patogiau tau? Kur cerkve ar sajudzio? Einam kur kava 😃😃😃😜 junkites kas galit susiskambinam ciau

Mes apie puse 2 geriausiu atveju prisijungsim. Kur jus busit?
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2016 09 27, 11:18)

Man geriau sajudzio kur nors prie masioto smile.gif o kavos nueisim kur nors biggrin.gif
Atsakyti
Kur ieškot, jau einam gražintis ir norim keliaut į laukelį wub.gif
Atsakyti
Pagaliau lovoje ... tongue.gif ko tais man siandiena kojas paskaudo vaiksciojom iki 18 val rolleyes.gif plius kavineje pasedejom bet neilgai unsure.gif 5 val gastroliuoti yra reikalu bet smagu buvo tiek daug pamatyti smagu thumbup.gif kas mokat foto ikelkit cia mirksiukas.gif
Atsakyti