QUOTE(Jusccciuks @ 2016 09 27, 09:40)
Nu tai jei bent pora lasiuku yra ir lasink. Blogiau tikrai nebus, o gal pades.
Papildyta:
Nu cia nuomoniu daug gali rast. viena kart taip sako kita jau kitaip. Bet kazkaip gydytojai vel grizta prie senu metodu. Kiek man mam pasakojo tai man tik taip sloga gydydavo. Tai maza pora kart esu sloga turejus, uz tai dabar buna reikalu kai ji atsiranda nes taip ir neismokau maza ispust normalei nosies. Tikrai cia toks dalykas kuris nepakenks.
As kazkaip nelinkus pieno naudot ne pagal paskirti
o ir pati vaistus geriu dabar, tai net negalima ;)
Papildyta:
QUOTE(aurezas @ 2016 09 27, 10:06)
Nusipirkau humer pipetese labai patogu po lasiuka graziai isilasini ... o is to butelio kazkaip sunkiau ipurksti i maza snapeli
ir i akis pakliuvo visur, dabar graziai po lasiuka ir patraukiu nestipriai ... pasiskambink 😉 man uzteko pasiskambinti gyd bet, kad butu ramiau nuvaziuokit ... laukas nepakenks, kaip tik lauke paziuresi kaip kvepuoja, nes jei ir lauke sunkiau, sniokscia, tai sloga tada yra ... 😉 man taip gyd sake ... kiekvienam savo
Gaila... gal pavyks dar
as net drauge is Dituvos priverciau su 10men dukryte atvykti prisijungti ...
jei kam pavyks come on ...
noriu kavos
Papildyta:
Tai zinoma nuomoniu daug yra, bet paskutinemis duomenimis tikrai mp nerekomenduoja i nosi lasinti 😉 pieniuks yra skirtas valgymui, o ne procedurom atlikineti ... jeigu jis butu toks stebuklingas, tai vaikuciai kurie yra ilgai maitinami mamyciu turetu apskritai nesirgti it .t.t. bet realybe yra kita ... as taip pat gavau mazai mamyres pieno, bet sirgale nebuvau, net korteles 3pol neturejau, reikejo uzsivesti 25m kai pastojau
iki 18m kai buvo kortele, nes salia gi atsimenat buvo vaiku poliklinika, sukakus 18m kortele buvo grazinama, o naujos taip ir neuzsivedziau, nes neprireike ...
O kur jus susitinkat visos? Pamaitinsiu 12.30, po 13 val pareina didysis ir iseisim
Papildyta:
QUOTE(Jusccciuks @ 2016 09 27, 10:22)
Nu as tai kazkaip linkus bandyt naturaliais budais gydyt. As nescia budama turejau sloga ir man sake juros vandenukas greit pradeda dziovint gleivine jei dazniau vartoji. Ir man kazkoki kita aerozolini dave purskala, sake kad galima ir leliukam bet jis trumpo galiojimo. Ir dabar nepamenu kaip vadinasi.
Man kai didysis ilgai slogavo pazistama lor gydytoja is vaiku ligonines dave kazkokio tepaliuko i nosi po juros vandes ipurskimo pasitept. Tai dabar kai suslogavo, tokiu budu per 3 dienas sloga isgydem
tik nezinau ar tokiam mazam juo galima tept
rytoj su ja susitinkam, reiks paklaust juk. Visai pamirsau apie tokias pazintis