QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 09 15, 15:36)
Sveikos merginos,
pirmiausia labai gaila dėl Gvatemalos, Jurmartos ir Maugutės156.... užjaučiu ir suprantu jūsų liudesį... bet tuo pačiu tikiuosi būsite stiprios ir netrukus kilsite vėl į kovą
Atsiprašau kad ilgai tylėjau apie save. Po girdėtų istorijų ne taip paprasta kažką ir rašyti. Bet manau privalau prisiduoti. Rugsėjo 3d Bachechi man įsodino vieną šaldytą blastuką po pgd. Po dienos jaučiau, kad pakilo temperatūra, po dviejų ji buvo 37,6.... kai kurioms iš jūsų išūžiau galvas
ir esu be galo dėkinga, kad turiu tokią palaikymo komandą!!! Po 7 dienų nuleidau kraują pirmą kartą... tai ką pamačiau sudrebino širdį.... po to antrą kartą - vėl nerimas, lyg auga per lėtai.... šiandien buvo trečias kartas.... Ir nors džiaugtis dar gerokai per anksti, bet šiam momentui man yra neblogas pasiekimas, nes dar niekada nesu turėjusi kibimo!!!
7 DPI HCG 42,87
9 DPI HCG 75,09
12 DPI HCG 343,5
Linkiu, kad temutėj būtų kuo daugiau šviesių naujienų
Sveikinimai didžiausi
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 16, 14:25)
Siandien pakraupau nuo musu sveikatos sistemos "tvarkos"-gali mirt-niekam tu neidomus-visa diena skambinejau po klinikas,aplaksciau kelias istaigas visa paskendus kraujuose persileidimo busenoj-laukiau kelias valandas uz duru,kraujuojant gabalais,kol siaip ne taip,su didziausiais grasinimais ir gasdinimais gavau ta aukso vertes antirezus imunoglobulino injekcija!!
..afigiet!!!
Labai užjaučiu
Dėl lt medicinos ir aš pasipiktinus. Man panašiai buvo. Kai mokesčių sodrai tai nepamiršta nuo kiekvienos algos atskaičiuoti. O kai grįžus iš tr man prg krito ir reikėjo, kad kas progestaną suleistų, tai mano gydytoja poliklinikoje atostogavo, o iš kito personalo poliklinikoj išgirdau, kad aš ne jų paciantė, kad pati kalta, kad tr pas gydytojus gydžiausi, dabar, kai skubiai reikia, tai galiu į tr ir varyti pagalbos prašyti, o jos mane nuo 12 nėštumo savaitės priims, nes ankščiau jos neprivalo manęs priimti