Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 43-ia tema, ieškome laimės

QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 16, 13:21)
Prg as leidziuos kas dien po 100mg ir deduos crinone 2 kr.
Jis man buvo ant ribos ir sunkiai kilo nes leidausi kas antra diena,todel nerizikavau ir leidziuos kas dien dabar.
Pati karpenko man liepe leistis kas antra,bet po tyrimo pamaciau kad s..gaunas tai kas dien leidziuos.ziuresiu kaip bus,jei nekris vel leisiuos kas antra

Aciu visoms pakomentavusioms del PRG 4u.gif
Atsakyti
Siandien pakraupau nuo musu sveikatos sistemos "tvarkos"-gali mirt-niekam tu neidomus-visa diena skambinejau po klinikas,aplaksciau kelias istaigas visa paskendus kraujuose persileidimo busenoj-laukiau kelias valandas uz duru,kraujuojant gabalais,kol siaip ne taip,su didziausiais grasinimais ir gasdinimais gavau ta aukso vertes antirezus imunoglobulino injekcija!! biggrin.gif ..afigiet!!!
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 16, 14:25)
Siandien pakraupau nuo musu sveikatos sistemos "tvarkos"-gali mirt-niekam tu neidomus-visa diena skambinejau po klinikas,aplaksciau kelias istaigas visa paskendus kraujuose persileidimo busenoj-laukiau kelias valandas uz duru,kraujuojant gabalais,kol siaip ne taip,su didziausiais grasinimais ir gasdinimais gavau ta aukso vertes antirezus imunoglobulino injekcija!! biggrin.gif ..afigiet!!!

o kas tau liepė ją susileist? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 09 16, 16:04)
o kas tau liepė ją susileist? g.gif

Visada po nutrukusio nestumo per kelias h turi buti suleidziamas antirezus-kitu atveju sekantys nestumai yra pasmerkti zlugti...Beje,gine pareiske,kad as ne nebuvau nescia-sako cia tie hcg nieko nereiskia-gimdoj nieko ner konkretaus-reiskias-nestumo ne nebuvo..va kaip,pasirodo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 16 rugsėjo 2016 - 15:10
Mergaitės, jūsų palaikymas nuteikia nerealiai !!!!! friends.gif love.gif gossip.gif friends.gif love.gif
(dėkoti ir priiminėti sveikinimus dar nedrįstu blush2.gif )
Linkiu visoms išvysti didelius skaičius!!!

Aukso pieva, kada Tavo hcg diena? 4u.gif

Meškute, kaip Tu? mirksiukas.gif

Pagre, kada didžioji pradžia? bigsmile.gif

Dėl progesterono - aš naudoju 2 k. crinone. ir po vieną ampulę leidžiamo progesterono kas antrą dieną. Dieną kai nesileidau, rodė prog 78, tą dieną kai leidausi - rodė 172. Tai manau įsisavina gerai. Tik nžn ar gerai tokie svyravimai. Linkiu sėkmės!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriuke2: 16 rugsėjo 2016 - 15:45
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 16, 15:09)
Visada po nutrukusio nestumo per kelias h turi buti suleidziamas antirezus-kitu atveju sekantys nestumai yra pasmerkti zlugti...Beje,gine pareiske,kad as ne nebuvau nescia-sako cia tie hcg nieko nereiskia-gimdoj nieko ner konkretaus-reiskias-nestumo ne nebuvo..va kaip,pasirodo blink.gif

nuo kelių sav. ar kokio hcg skaitosi nutrūkęs nėštumas po kurio reikia leistis? g.gif man po pirmo ivf buvo 106, po 2 d. 160 tik, tai gyd. sakė, kad nereikia leistis, nes čia tik pradžia buvo ir nieko nespėjo prisigamint blink.gif
kokia ginė čia taip pasakė, kad nebuvai nėščia? g.gif
Atsakyti
Siaures meskute,slapuke,kada islisi is pogrindzio??Labai norisi del Taves pasidziaugt!!
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 09 16, 14:47)
nuo kelių sav. ar kokio hcg skaitosi nutrūkęs nėštumas po kurio reikia leistis? g.gif man po pirmo ivf buvo 106, po 2 d. 160 tik, tai gyd. sakė, kad nereikia leistis, nes čia tik pradžia buvo ir nieko nespėjo prisigamint blink.gif 
kokia ginė čia taip pasakė, kad nebuvai nėščia? g.gif

Radau straipsnį, gal bus naudingas paskaityti
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2016 09 16, 16:44)
Radau straipsnį, gal bus naudingas paskaityti

ačiū. matyt būsiu prisidirbus, pati to nežinodama blink.gif vsio ate mano bebekams unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 09 16, 16:45)
Mergaitės, jūsų palaikymas nuteikia nerealiai !!!!!  friends.gif  love.gif  gossip.gif  friends.gif  love.gif
(dėkoti ir priiminėti sveikinimus dar nedrįstu  blush2.gif )
Linkiu visoms išvysti didelius skaičius!!!

Aukso pieva, kada Tavo hcg diena?  4u.gif

Meškute, kaip Tu?  mirksiukas.gif

Pagre, kada didžioji pradžia?  bigsmile.gif

Dėl progesterono - aš naudoju 2 k. crinone. ir po vieną ampulę leidžiamo progesterono kas antrą dieną. Dieną kai nesileidau, rodė prog 78, tą dieną kai leidausi - rodė 172. Tai manau įsisavina gerai. Tik nžn ar gerai tokie svyravimai. Linkiu sėkmės!!!  4u.gif

Dekui del komentaro apie PRG 4u.gif Del pradzios, jei viskas pagal plana, tai tureciau atsidurti TR paskutine spalio savaite blush2.gif ziuresim kaip cia viskas gausis ax.gif

o tau linkiu sekmingai savo pilvinuka augintis nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 09 15, 15:36)
Sveikos merginos,

pirmiausia labai gaila dėl Gvatemalos, Jurmartos ir Maugutės156.... užjaučiu ir suprantu jūsų liudesį... bet tuo pačiu tikiuosi būsite stiprios ir netrukus kilsite vėl į kovą  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atsiprašau kad ilgai tylėjau apie save. Po girdėtų istorijų ne taip paprasta kažką ir rašyti. Bet manau privalau prisiduoti. Rugsėjo 3d Bachechi man įsodino vieną šaldytą blastuką po pgd. Po dienos jaučiau, kad pakilo temperatūra, po dviejų ji buvo 37,6....  kai kurioms iš jūsų išūžiau galvas  ax.gif  blush2.gif ir esu be galo dėkinga, kad turiu tokią palaikymo komandą!!! Po 7 dienų nuleidau kraują pirmą kartą... tai ką pamačiau sudrebino širdį.... po to antrą kartą - vėl nerimas, lyg auga per lėtai.... šiandien buvo trečias kartas.... Ir nors džiaugtis dar gerokai per anksti, bet šiam momentui man yra neblogas pasiekimas, nes dar niekada nesu turėjusi kibimo!!!
7 DPI  HCG  42,87
9 DPI  HCG  75,09
12 DPI  HCG  343,5
Linkiu, kad temutėj būtų kuo daugiau šviesių naujienų  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikinimai didžiausi 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 16, 14:25)

Labai užjaučiu

Dėl lt medicinos ir aš pasipiktinus. Man panašiai buvo. Kai mokesčių sodrai tai nepamiršta nuo kiekvienos algos atskaičiuoti. O kai grįžus iš tr man prg krito ir reikėjo, kad kas progestaną suleistų, tai mano gydytoja poliklinikoje atostogavo, o iš kito personalo poliklinikoj išgirdau, kad aš ne jų paciantė, kad pati kalta, kad tr pas gydytojus gydžiausi, dabar, kai skubiai reikia, tai galiu į tr ir varyti pagalbos prašyti, o jos mane nuo 12 nėštumo savaitės priims, nes ankščiau jos neprivalo manęs priimti
Atsakyti
Mums nepavyko. Nors ši karta buvo viskas kitaip, deje rezultatas visiškai toks pats.
Atsakyti