Ateinu pasidalint vis as savo skaiciukais siandien 22dpį-11515
Ir progesteronas 110, 36
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 15, 22:09)
Ateinu pasidalint vis as savo skaiciukais siandien 22dpį-11515
Ir progesteronas 110, 36
Ir progesteronas 110, 36
kaip grazu! labai dziaugiuosi uz jus! O kada pas gydytoja pasimatymas laukia?
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 09 15, 16:36)
Po 7 dienų nuleidau kraują pirmą kartą... tai ką pamačiau sudrebino širdį.... po to antrą kartą - vėl nerimas, lyg auga per lėtai.... šiandien buvo trečias kartas.... Ir nors džiaugtis dar gerokai per anksti, bet šiam momentui man yra neblogas pasiekimas, nes dar niekada nesu turėjusi kibimo!!!
7 DPI HCG 42,87
9 DPI HCG 75,09
12 DPI HCG 343,5
Linkiu, kad temutėj būtų kuo daugiau šviesių naujienų
7 DPI HCG 42,87
9 DPI HCG 75,09
12 DPI HCG 343,5
Linkiu, kad temutėj būtų kuo daugiau šviesių naujienų
Tigriuke, nuostabios naujienos . Aukit ir džiaukitės nuostabiausiomis gyvenimo akimirkomis
QUOTE(Pagre @ 2016 09 16, 04:55)
kaip grazu! labai dziaugiuosi uz jus! O kada pas gydytoja pasimatymas laukia?
labai aciu!!! Kita savaitele, 22d.bet tikriausia 24 eisiu
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 16, 09:34)
labai aciu!!! Kita savaitele, 22d.bet tikriausia 24 eisiu
lauksim ziniu! turiu klausimeli del PRG: ar tu tik Crinone naudoji, ar ir leideisi PRG papildomai? nes man tai aktualus klausimas ir kazkaip pasitarus su K. manau leisiuosi po viena ampule nuo isodinimo dienos, nes Crinone blogai savinosi praeita karta. K. sake geriau daugiau nei maziau. Vat, ir labai idomu kaip kitos daro? nes kiek suprantu dauguma cia dar ir pasileidzia.
QUOTE(Pagre @ 2016 09 16, 09:48)
lauksim ziniu! turiu klausimeli del PRG: ar tu tik Crinone naudoji, ar ir leideisi PRG papildomai? nes man tai aktualus klausimas ir kazkaip pasitarus su K. manau leisiuosi po viena ampule nuo isodinimo dienos, nes Crinone blogai savinosi praeita karta. K. sake geriau daugiau nei maziau. Vat, ir labai idomu kaip kitos daro? nes kiek suprantu dauguma cia dar ir pasileidzia.
Papasakosiu savo situaciją su PRG.
Pasidariau tyrimą PRG kažkur 7-9 sav. (tiksliai nepamenu) ir jis buvo 27-30. K. siūlė leistis kasdien, pasileidau gal 1 sav., o po to nusprendžiau, kad nesąmonė, pas mane su tuo mažu PRG niekada net tepliojimų nebuvo ir manau, kad Crinono tikrai užtenka. Kažkur 10-11 sav. nustojau leistis PRG visai ir nieko, nugyvenau su tuo labai žemu PRG ir dviem crinonais per dieną iki 14 savaičių. Manau tas crinonas padaro savo, tik kad jo kraujas nerodo.
QUOTE(Nuojauta @ 2016 09 16, 09:08)
Papasakosiu savo situaciją su PRG.
Visiskai sutinku. Pirmosiomis savaitemis progesterona gamina geltonkunis, apie 7-9 sav sia funkcija perima placenta. Papildomas progesteronas skiriamas padeti organizmui atpazinti, kad reikia paciam rupintis jo gamyba. Todel man keistai skamba noras ta atpazinimo funkcija uzslopinti visokiais leidziamais preparatais ir uzturbinti organizma virs 100, Kai pilnai pakanka 60. Na, ta pateisinu tik tuomet, kai zinome, jog musu organizmas jo neisisavina. Paskutiniu metu uzsienyje vis labiau taikoma praktika FET daryti naturaliam cikle be jokiu medikamentu. Rezultatai, lyginant su medikamentiniu, tokie patys. Jums, merginos, spresti. Mano galva, ne visuomet kas per daug yra sveika.
QUOTE(steka @ 2016 09 16, 10:34)
Visiskai sutinku. Pirmosiomis savaitemis progesterona gamina geltonkunis, apie 7-9 sav sia funkcija perima placenta. Papildomas progesteronas skiriamas padeti organizmui atpazinti, kad reikia paciam rupintis jo gamyba. Todel man keistai skamba noras ta atpazinimo funkcija uzslopinti visokiais leidziamais preparatais ir uzturbinti organizma virs 100, Kai pilnai pakanka 60. Na, ta pateisinu tik tuomet, kai zinome, jog musu organizmas jo neisisavina. Paskutiniu metu uzsienyje vis labiau taikoma praktika FET daryti naturaliam cikle be jokiu medikamentu. Rezultatai, lyginant su medikamentiniu, tokie patys. Jums, merginos, spresti. Mano galva, ne visuomet kas per daug yra sveika.
Mano atveju geltonkūnio nebuvo, nes per FET neleidžia vykti Ovuliacijai, todėl toks žemas PRG ir gavosi.
Cia toks klausimelis nelabai tema gal kam Cimen apartamentuose teko apsistoti? Reiktu atsiliepimo
QUOTE(Pagre @ 2016 09 16, 06:48)
Prg as leidziuos kas dien po 100mg ir deduos crinone 2 kr.
Jis man buvo ant ribos ir sunkiai kilo nes leidausi kas antra diena,todel nerizikavau ir leidziuos kas dien dabar.
Pati karpenko man liepe leistis kas antra,bet po tyrimo pamaciau kad s..gaunas tai kas dien leidziuos.ziuresiu kaip bus,jei nekris vel leisiuos kas antra
QUOTE(maugute156 @ 2016 09 16, 11:51)
Cia toks klausimelis nelabai tema gal kam Cimen apartamentuose teko apsistoti? Reiktu atsiliepimo
Mes buvom apsistoję. Butukas kaip butukas. Tik nesiūlau apatiniuose aukštuose gyventi. Geriau jau kokiam 3 ir aukščiau. Laiptinėje truputį smirda kanalizacija, bet buto viduje nesmirdi. Tik kambarių tai jie neskuba tvarkyti, reikėjo vis prašyti, kad kas keturias dienas sutvarkytų. Pas mus buvo miegamasis ir virtuvėlė, kurioje be stalo ir kėdžių tilpo ir sofutė. Nusiskundimų neturiu .