Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 43-ia tema, ieškome laimės

Ateinu pasidalint vis as savo skaiciukais wub.gif siandien 22dpį-11515
Ir progesteronas 110, 36
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 15, 22:09)
Ateinu pasidalint vis as savo skaiciukais wub.gif  siandien 22dpį-11515
Ir progesteronas 110, 36
wub.gif  wub.gif  wub.gif

thumbup.gif clap.gif friends.gif kaip grazu! labai dziaugiuosi uz jus! O kada pas gydytoja pasimatymas laukia? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 09 15, 16:36)
Po 7 dienų nuleidau kraują pirmą kartą... tai ką pamačiau sudrebino širdį.... po to antrą kartą - vėl nerimas, lyg auga per lėtai.... šiandien buvo trečias kartas.... Ir nors džiaugtis dar gerokai per anksti, bet šiam momentui man yra neblogas pasiekimas, nes dar niekada nesu turėjusi kibimo!!!
7 DPI  HCG  42,87
9 DPI  HCG  75,09
12 DPI  HCG  343,5
Linkiu, kad temutėj būtų kuo daugiau šviesių naujienų  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tigriuke, nuostabios naujienos smile.gif. Aukit ir džiaukitės nuostabiausiomis gyvenimo akimirkomis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ar 9 dpi progesteronas 190 yra per daug?
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 09 16, 04:55)
thumbup.gif  clap.gif  friends.gif kaip grazu! labai dziaugiuosi uz jus! O kada pas gydytoja pasimatymas laukia? wub.gif

4u.gif wub.gif labai aciu!!! Kita savaitele, 22d.bet tikriausia 24 eisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 16, 09:34)
4u.gif  wub.gif labai aciu!!! Kita savaitele, 22d.bet tikriausia 24 eisiu mirksiukas.gif

lauksim ziniu! 4u.gif turiu klausimeli del PRG: ar tu tik Crinone naudoji, ar ir leideisi PRG papildomai? nes man tai aktualus klausimas ir kazkaip pasitarus su K. manau leisiuosi po viena ampule nuo isodinimo dienos, nes Crinone blogai savinosi praeita karta. K. sake geriau daugiau nei maziau. Vat, ir labai idomu kaip kitos daro? nes kiek suprantu dauguma cia dar ir pasileidzia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 09 16, 09:48)
lauksim ziniu! 4u.gif  turiu klausimeli del PRG: ar tu tik Crinone naudoji, ar ir leideisi PRG papildomai? nes man tai aktualus klausimas ir kazkaip pasitarus su K. manau leisiuosi po viena ampule nuo isodinimo dienos, nes Crinone blogai savinosi praeita karta. K. sake geriau daugiau nei maziau. Vat, ir labai idomu kaip kitos daro? nes kiek suprantu dauguma cia dar ir pasileidzia.  ax.gif

Papasakosiu savo situaciją su PRG.

Pasidariau tyrimą PRG kažkur 7-9 sav. (tiksliai nepamenu) ir jis buvo 27-30. K. siūlė leistis kasdien, pasileidau gal 1 sav., o po to nusprendžiau, kad nesąmonė, pas mane su tuo mažu PRG niekada net tepliojimų nebuvo ir manau, kad Crinono tikrai užtenka. Kažkur 10-11 sav. nustojau leistis PRG visai ir nieko, nugyvenau su tuo labai žemu PRG ir dviem crinonais per dieną iki 14 savaičių. Manau tas crinonas padaro savo, tik kad jo kraujas nerodo.
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 09 16, 09:08)
Papasakosiu savo situaciją su PRG.

Visiskai sutinku. Pirmosiomis savaitemis progesterona gamina geltonkunis, apie 7-9 sav sia funkcija perima placenta. Papildomas progesteronas skiriamas padeti organizmui atpazinti, kad reikia paciam rupintis jo gamyba. Todel man keistai skamba noras ta atpazinimo funkcija uzslopinti visokiais leidziamais preparatais ir uzturbinti organizma virs 100, Kai pilnai pakanka 60. Na, ta pateisinu tik tuomet, kai zinome, jog musu organizmas jo neisisavina. Paskutiniu metu uzsienyje vis labiau taikoma praktika FET daryti naturaliam cikle be jokiu medikamentu. Rezultatai, lyginant su medikamentiniu, tokie patys. Jums, merginos, spresti. Mano galva, ne visuomet kas per daug yra sveika.
Atsakyti
QUOTE(steka @ 2016 09 16, 10:34)
Visiskai sutinku. Pirmosiomis savaitemis progesterona gamina geltonkunis, apie 7-9 sav sia funkcija perima placenta. Papildomas progesteronas skiriamas padeti organizmui atpazinti, kad reikia paciam rupintis jo gamyba. Todel man keistai skamba noras ta atpazinimo funkcija uzslopinti visokiais leidziamais preparatais ir uzturbinti organizma virs 100, Kai pilnai pakanka 60. Na, ta pateisinu tik tuomet, kai zinome, jog musu organizmas jo neisisavina. Paskutiniu metu uzsienyje vis labiau taikoma praktika FET daryti naturaliam cikle be jokiu medikamentu. Rezultatai, lyginant su medikamentiniu, tokie patys. Jums, merginos, spresti. Mano galva, ne visuomet kas per daug yra sveika.

Mano atveju geltonkūnio nebuvo, nes per FET neleidžia vykti Ovuliacijai, todėl toks žemas PRG ir gavosi.
Atsakyti
Cia toks klausimelis nelabai tema ax.gif gal kam Cimen apartamentuose teko apsistoti? Reiktu atsiliepimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 09 16, 06:48)
lauksim ziniu! 4u.gif  turiu klausimeli del PRG: ar tu tik Crinone naudoji, ar ir leideisi PRG papildomai? nes man tai aktualus klausimas ir kazkaip pasitarus su K. manau leisiuosi po viena ampule nuo isodinimo dienos, nes Crinone blogai savinosi praeita karta. K. sake geriau daugiau nei maziau. Vat, ir labai idomu kaip kitos daro? nes kiek suprantu dauguma cia dar ir pasileidzia.  ax.gif

Prg as leidziuos kas dien po 100mg ir deduos crinone 2 kr.
Jis man buvo ant ribos ir sunkiai kilo nes leidausi kas antra diena,todel nerizikavau ir leidziuos kas dien dabar.
Pati karpenko man liepe leistis kas antra,bet po tyrimo pamaciau kad s..gaunas tai kas dien leidziuos.ziuresiu kaip bus,jei nekris vel leisiuos kas antra
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2016 09 16, 11:51)
Cia toks klausimelis nelabai tema  ax.gif  gal kam Cimen apartamentuose teko apsistoti? Reiktu atsiliepimo smile.gif

Mes buvom apsistoję. Butukas kaip butukas. Tik nesiūlau apatiniuose aukštuose gyventi. Geriau jau kokiam 3 ir aukščiau. Laiptinėje truputį smirda kanalizacija, bet buto viduje nesmirdi. Tik kambarių tai jie neskuba tvarkyti, reikėjo vis prašyti, kad kas keturias dienas sutvarkytų. Pas mus buvo miegamasis ir virtuvėlė, kurioje be stalo ir kėdžių tilpo ir sofutė. Nusiskundimų neturiu smile.gif.
Atsakyti