Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 43-ia tema, ieškome laimės

QUOTE(Maniakas @ 2016 09 14, 22:11)
Jurmarta,bet gal mergaitės tiesą sako? Gal viskas gerai su tavo žirniuku,kartok hcg...

Koks hcg!-pries savaite buvo 289-po savaites grizus is Bulgarijos radau303...tik galetu jau greiciau viskas baigtis...uzknisa tas laukimas-baisu is namu iseit..
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 14, 22:27)
Koks hcg!-pries savaite buvo 289-po savaites grizus is Bulgarijos radau303...tik galetu jau greiciau viskas baigtis...uzknisa tas laukimas-baisu is namu iseit..

Na tikrai su 190 hcg abejoju stebūklu verysad.gif dėja... verysad.gif
ir žinau,kad norisi,kad greičiau baigtúsi,o vaistú tau neskyrė?kad išsivalytú?
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 09 14, 22:30)
Na tikrai su 190 hcg abejoju stebūklu verysad.gif dėja... verysad.gif
ir žinau,kad norisi,kad greičiau baigtúsi,o vaistú tau neskyrė?kad išsivalytú?

Ne,liepe ateit kita savaite pasiziuret..Kazkokia nesamone 'pradziai skaiciai keturgubeja kas dvi dienos,tada viena diena krenta gabalais juodas crinonas ir va..Tas juodas crinonas kaip zemes man jau antras ivf yra nelaimes pranasas,toks vaizdas lyg per ji cia mano bedos..net ir prg jis man neuzkelia-vabcie nereikejo man jo kist-sudaro kazkoki baisu kamsti o po juo kraujosruvas...
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 14, 22:47)
Ne,liepe ateit kita savaite pasiziuret..Kazkokia nesamone 'pradziai skaiciai keturgubeja kas dvi dienos,tada viena diena krenta gabalais juodas crinonas ir va..Tas juodas crinonas kaip zemes man jau antras ivf yra nelaimes pranasas,toks vaizdas lyg per ji cia mano bedos..net ir prg jis man neuzkelia-vabcie nereikejo man jo kist-sudaro kazkoki baisu kamsti o po juo kraujosruvas...

o leidžiamo progestano nenaudojot?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 14, 22:47)

na crinone tai čia nekaltas, tas jo juodumas nuo kraujo, o iš kur tas kraujas ir kodėl...tai čia neaišku...verysad.gif bet crinone jeigu nesisavina, tai reikėtų jo ir nenaudoti, aš jau įsitikinau, kad man crinone nesisavina, ir paskutinį kartą tik pradžioj naudojau, kelias dienas iki įsodinimo,nes Tr jį būtinai liepė naudoti, neva gerai vietiškai kažkaip, o paskui perėjau tik ant progestan
o dabar tau teplioja ar kas nors ten išeidinėja?nes sako gali valytis ir du mėnesius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 09 15, 07:40)
o leidžiamo progestano nenaudojot?

Naudojau-tik jis ir gelbsti mane nes pirma ivf jo neturejau-gal jau vaikas lakstytu-tada hcg augo o prg krito
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2016 09 15, 07:47)

o dabar tau teplioja ar kas nors ten išeidinėja?nes sako gali valytis ir du mėnesius  verysad.gif

Emre isprotejo-vaisti nenutraukt,hcg daryt,echo daryt'nesamone-hcg krenta nuo pirmadienio-kokie vaistai!! blink.gif
Nieks neteplioja ir neiseidineja-tas taskiukas gimdoj taip lengvai matyt nepasisalins..
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 15, 10:18)

Emre isprotejo-vaisti nenutraukt,hcg daryt,echo daryt'nesamone-hcg krenta nuo pirmadienio-kokie vaistai!! blink.gif
Nieks neteplioja ir neiseidineja-tas taskiukas gimdoj taip lengvai matyt nepasisalins..

pasidaryk hcg ir echo, nors vilties nedaug, bet gal...kada tau buvo įsodinimas primink ir ar tą taškiuką matė gimdoje?
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 09 15, 10:37)
pasidaryk hcg ir echo, nors vilties nedaug, bet gal...kada tau buvo įsodinimas primink ir ar tą taškiuką matė gimdoje?

Cia apie jokias viltis nereikia net kalbet-Emre ryskiai uzgeres per svenciu maratona biggrin.gif

Taip,jis gimdoj,ir blyn panasu net jau keturias dienas nevartojant vaistu nesiruosia iseit!Isodinimas 21-a buvo..Ir kodel man taip papus zveriskai skauda-pas mane viskas amzinai kitaip nei pas visus normalius zmones
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 15, 10:52)
Cia apie jokias viltis nereikia net kalbet-Emre ryskiai uzgeres per svenciu maratona biggrin.gif

Taip,jis gimdoj,ir blyn panasu net jau keturias dienas nevartojant vaistu nesiruosia iseit!Isodinimas 21-a buvo..Ir kodel man taip papus zveriskai skauda-pas mane viskas amzinai kitaip nei pas visus normalius zmones

na man irgi žiauriai papus tempė, taigi tu ne pirma ;) organizmas visas buvo pasiruošęs nėštumui tik mano hcg didelis buvo ir vis po truputį augo ir nutraukus progesteroną, tie papai buvo dar jautresni, tik dabar pradeda atslūgti, kai jau dvi savaitės po abrazijos
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 15, 10:18)
Naudojau-tik jis ir gelbsti mane nes pirma ivf jo neturejau-gal jau vaikas lakstytu-tada hcg augo o prg krito
Papildyta:

Jurmarta, o koks pas jus hcg pirmadienį? Kada vėl kartojot?
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 09 15, 11:10)
Jurmarta, o koks pas jus hcg pirmadienį? Kada vėl kartojot?

Na pagal kritimo greiti jau turetu but apie 0-tik kodel nepramusa nesuprantu....gal dar prg uzlaiko
Atsakyti
Retokai gaunas užeiti temuten... Mergaitės, stiprybes jums angel_sadangel.gif
Jurmarta, man kai nustojo vystytis 5 sav. tai mmm parejo nuo pirmo už fiksavimo, kad hcg krenta ant 5 dienos.
Atsakyti