Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 43-ia tema, ieškome laimės

QUOTE(rneringa @ 2016 09 14, 16:24)
Ačiū Jums 4u.gif!!!
Man dar Turkijoje genetikas sakė, kad atlikus blastutės PGD dar nereiškia, kad ji neturi genetinių sutrikimų, kurie atsiranda vėlesniame vystymosi etape. PGD įvertina tik chromosominiu atžvilgiu.

As tai 100 proc isitikinus,kad pas mane rezus minus konfliktas-del to sueda embriona+visi tie antikūniai..Tikiuosi imunologas isspres sitas bedas ir gal net pastosiu naturaliai,nes jokiu kitu baisiu kliuciu(apart senatves)tam nera

Kokia keista Mastura-liepia nenutraukt vaistu blink.gif Seniausiai nutraukiau,hcg krenta-kam nuodytis niekaip nesuprantu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 14 rugsėjo 2016 - 15:52
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 14, 16:20)
Dalinuosi viskuo,ka randu,nes manau gal ir be manes kam nors pravers-gi ne viena as tokia nelaimele su savo nesivystanciais...Radau internete-man iki siol genetika ir imuniniai dalykai buvo kosmosas,bet jauciu tuoj busiu sios srities profesore ir galesiu atsidaryt konsultacini kabineta lotuliukas.gif ...Renkuosi viska,kas tinka mano atvejui,tada visa sita info atsispausdinsiu ir pakisiu po nosim genetikams ir imunologams..Ir kol jie neistirs visu situ dalyku pas mane ir nesuras priezasties-as nuo ju neatstosiu-isikabinsiu kaip erkė biggrin.gif

Saunuole! Tu ikvepentis pavyzdys kaip reikia kovoti uz save! Linkiu tau kuo greicau surasti ta savo laimes pauksteli, kuris vis isprusta! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Linosiuke kaip nuostabu sveikinu!! wub.gif wub.gif
Viruselis wub.gif

Jurmarta, nu bet kad tu sau ir prieštarauji... Vienoj žinutėj save be smegenų vadini, kitoje jau visa netą išnarsius ir sakai konsultacijom užsiimti galėsi lotuliukas.gif oi nu pavarai mergyt... Visų pirma nereikia kovoti su medikais visada geriau su jais draugiškai ir teigiamai nusiteikus 4u.gif Nu man įdomu ar lt kažkas kažką tau atsakys... Nėra gilinamasi į tai... Imunai išvis nėra dar pripažintas reikalas.... Bet tvirtai spausiu kumščius už tavo sėkmė ir rankų nenuleidimą thumbup.gif pirmyn mergyt, pirmyn! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 14, 15:39)
As tai 100 proc isitikinus,kad pas mane rezus minus konfliktas-del to sueda embriona+visi tie antikūniai..Tikiuosi imunologas isspres sitas bedas ir gal net pastosiu naturaliai,nes jokiu kitu baisiu kliuciu(apart senatves)tam nera

Kokia keista Mastura-liepia nenutraukt vaistu :blink: Seniausiai nutraukiau,hcg krenta-kam nuodytis niekaip nesuprantu...

Gal dar vertetu pasidaryt LP? Man kazkaip dar ten noretusi slieku paieskot, ar nera kokio hidrosalpingso, kas mestu izdegima ir trukdytu embrionukui vystytis...
Atsakyti
Sveikos mergaites, deja bloginu Memorial statistika, si cikla dariau FET su dviem saldytom balstutem, deja nei viena neprikibo verysad.gif Si karta buvau ant imuninio gydymo: prednizolono ir intralipidu. Labai gaila, kad neteko isbandyti kaip jie butu veikia...

Dar klausimelis gal kazkas turite parduoti ar paskoliinti ovaboost vitaminu? Reikia skubiai, tai kol parsisiusiu is uk, uztruks laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2016 09 14, 21:04)
Sveikos mergaites, deja bloginu Memorial statistika, si cikla dariau FET su dviem saldytom balstutem, deja nei viena neprikibo verysad.gif Si karta buvau ant imuninio gydymo: prednizolono ir intralipidu. Labai gaila, kad neteko isbandyti kaip jie butu veikia...

Dar klausimelis gal kazkas turite parduoti ar paskoliinti ovaboost vitaminu? Reikia skubiai, tai kol parsisiusiu is uk, uztruks laiko smile.gif

Ech....kazkoks juodas periodas...laikykis...kokiam tu mieste?Galiu atiduot-tik ten ne per daugiausia like tu piliuliu
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 14, 20:10)
Ech....kazkoks juodas periodas...laikykis...kokiam tu mieste?Galiu atiduot-tik ten ne per daugiausia like tu piliuliu

Jurmarta, o tu nebekartosi hcg? Linosiukes pavyzdys suteikia vilciu rolleyes.gif

Maugute156, uzjauciu verysad.gif

Linosiuke yahoo.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 14, 20:10)

as is VLn, kiek tu piliuliu ten like? as sumokeciau. Jau uzsisakiau is Uk, bet dar kol ateis uztruks laiko. O as noriu padarius vieno men pertrauka vel daryti ivf
Atsakyti
QUOTE(steka @ 2016 09 14, 18:59)
Gal dar vertetu pasidaryt LP? Man kazkaip dar ten noretusi slieku paieskot, ar nera kokio hidrosalpingso, kas mestu izdegima ir trukdytu embrionukui vystytis...

Sveikutes, kazkaip pasiilgau SM, uzejau paskaityti ir matau kaip tik kalbat apie rezus minusa. Mano minusas vyro pliusas ir irgi viska suversdavau sitam reikalaui. Bet profesore mums pasake kad yra nedaug labai rimtu priezasciu del ko neimanoma pastoti ir tai tikrai ne sis atvejis, bent jau moksliskai neirodyta. Ir beje priezastis kaip tik ir buvo hydrosalpingsas po tiek IVF nieko keisto kad atsirado. Aciu turkams viska sutvarke. LT ir LV uztrukom 8 metus ..... Mazajam jau 7 menesiukai wub.gif Kuo dideliausios sekmes merginos!
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2016 09 14, 21:21)
as is VLn, kiek tu piliuliu ten like? as sumokeciau. Jau uzsisakiau is Uk, bet dar kol ateis uztruks laiko. O as noriu padarius vieno men pertrauka vel daryti ivf

Gal 25vnt:)-dovanoju
Panos,kiek laiko lauket po nesivystanciu,kol issivalydavo?Trecia diena nevartoju prg-nieks nevyksta,tik papus vis labiau skauda..turbut reik laukt kol hcg nukris iki 0?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 14 rugsėjo 2016 - 20:43
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 14, 21:40)
Gal 25vnt:)-dovanoju
Panos,kiek laiko lauket po nesivystanciu,kol issivalydavo?Trecia diena nevartoju prg-nieks nevyksta,tik papus vis labiau skauda..turbut reik laukt kol hcg nukris iki 0?

Jurmarta,bet gal mergaitės tiesą sako? Gal viskas gerai su tavo žirniuku,kartok hcg...Aš trečiadienį nustojau vaistus vartot,ketvirtadienį persileidau...

Linosiuke,labai džiaugiuosi už tave smile.gif prisimenu jūsų istoriją...
Šiaurės meškute,kumštukai už tave ;)
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 14, 21:40)

Man paskutinį kartà nutraukus vaistus po 4d dar nieks nevyko ir abejoju ar būtú prasidėję,nes mano hcg buvo didelis virš 40 000 prieš nutraukiant vaistus ir vis augo šiektiek,nors ir nesivystė,kadangi augo hcg tai patarė nelaukti,kad kokiú bėdú neprisišaukti
O kadangi hcg vis kažkiek augo,tai ėjau pas tris gydytojus, kol įsitikinau,kad tikrai neisvysto verysad.gif ir dar abrazijos dienà paprašiau echo,dar tikėjausi kažkokio stebuklo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 14 rugsėjo 2016 - 21:26