QUOTE(nefifi @ 2016 10 24, 16:24)
Merginos, reik patarimo. 2cd rado 2 folius dešinėj, kairėj nieko. Emre sako kad išsaugotume kokybę skirsim mažasdozes. Tai skyrė gonal po 150. Šiandien buvo antras vizitas, foliai nei biškutį nepaaugę. Padarė ir kraujo tyrimą, Mastura rašo padidinti dozę iki 237,5. Kažkaip pasimečiau. O tai kaip dėl tos teorijos "maža dozė geriau kokybei"? Ar būna, kad nereaguoja į dozę?
Aš tau jau buvau sakiusi, kad ir man taip buvo, o dozę dar daugiau buvo padidinę. Ir štai aš nešioju pilvelį. Nepergyvenk, esi gerose rankose. Ten konsiliumas, o ne vienas Emre dozes parenka. Būk rami. Viskas bus gerai. Beja, pamiršau pasakyti, kad man dar ir luverį buvo pridėję. Bet gal čia todėl, kad mano fsh buvo aukštas.
Papildyta:
QUOTE(suVejeliu @ 2016 10 24, 20:09)
37 metai, senai darytos 2 laparoskopijos del kiausintakiu nepraeinamumo, niekad nepastojau, bet intensyciai su procedurom pradejau tik siemet, tai gydytoja padare pratekamumo nuotrauka ir pasake kad lyg prateka, kas mane nustebino, nes visa gyvenima galvojau, kad ne. Tada sako galim pabandyti IUI bet realiai pagal metu reiketu IVF. Tai po vieno nesekingo IUI, vienas nesekmingas IVF, viskas VK. Dabar pirmas ciklas po nesekmingo IVF, ir matyt nuo vaistu visu taip issiderino, kad dingo mm, tai reikia eiti ieskoti pas gydytojus, nes jau 35d, kai visad reguliariai budavo 27. Tai va planuoju i Turkija dar mintyse, nes man reikia islaukti pertrauka tarp IVF, ir aisku kad visi tyrimai sugriztu i vezes po pirmojo...
Man po nepavykusio ivf taip pat ciklas ilgesnis, nei paprastai, buvo, o kitas ciklas - trumpesnis, nei paprastai. Atsiras tos mm. Sėkmės šiame nelengvame kelyje