Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 43-ia tema, ieškome laimės

QUOTE(aukso_pieva @ 2016 10 15, 06:38)
O as noriu pasidziaugti kad vakar su vyru jau matem stebuklelio sirdele  wub.gif  Fantastiskas jausmas kurio linkiu kiekvienai is jusu!!  wub.gif  wub.gif

Kaip smagu, aukit didučiai wub.gif 4u.gif

QUOTE(LaMona @ 2016 10 16, 21:33)
Emre nuo hematomų liepė progestaną vartoti nežiūrint kuri nėštumo savaitė. Man taip pat truputį buvo bėdų.

Lamona, o tu siuo metu turi ar pradzioje turejai hematoma? kaip jus augat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2016 10 17, 09:17)
Kaip smagu, aukit didučiai  wub.gif  4u.gif
Lamona, o tu siuo metu turi ar pradzioje turejai hematoma? kaip jus augat? 4u.gif

Augam mes tai gerai. Ačiū. O kaip jūs?
Man hematoma 8 sav buvo, bet maža , po to poliklinikoj apie 10 sav tikrino ir sakė, kad nieko nėra, bet turbūt buvo, nes, kai nutraukiau progesteroną, tai krauju paplūdau ir hematoma toje pat vietoje tik 10 kartų didesnė nei 8 sav buvo
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 10 17, 09:14)
Sakykit ar mėnesio bėgyje bus grįžtančių iš tr? Man progestano po mėnesio gali pritrūkti. Gal kas galėtumėte atvežti, jei dar man jo reikės?

Maugute123 anksciausiai gris, tada Nefifi ir as paskiausiai. Tai jei nei viena is anksciau griztanciu neprigriebs, galesiu paziureti ir as, tik dar nezinau kiek man ten ko paciai reiks veztis, tai pirmiau noreciau iki ten nuvaziuoti, kad kazka galeciau zadeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, Lamona, mes lyg nieko...būna dar visokių dienų (su blogumais ir pan.), bet aš dėl to tik džiaugiuosi bigsmile.gif ax.gif na su tom hematomom ne kažką, aš kai ją turėjau, tai sąžiningai atgulėjau lovoj (tik lova ir wc) kol baigėsi visi tepliojimai... ir tu save ziurek, gulek ir augink pilvuka 4u.gif nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 17 spalio 2016 - 09:34
QUOTE(Pagre @ 2016 10 17, 09:21)
Maugute123 anksciausiai gris, tada Nefifi ir as paskiausiai. Tai jei nei viena is anksciau griztanciu neprigriebs, galesiu paziureti ir as, tik dar nezinau kiek man ten ko paciai reiks veztis, tai pirmiau noreciau iki ten nuvaziuoti, kad kazka galeciau zadeti  mirksiukas.gif

O kada Nefifi ir tu grįžtate? Maugutė tai jau greitai. Aš iki to momento nesužinosiu ar man prg dar reikia, ar ne, nes beveik mėnesiui dar jo turiu. Bet, jei kitam mėnesiui reikės, tai nžn ką darysiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Januari @ 2016 10 17, 09:32)
Ačiū, Lamona, mes lyg nieko...būna dar visokių dienų (su blogumais ir pan.), bet aš dėl to tik džiaugiuosi  bigsmile.gif  ax.gif na su tom hematomom ne kažką, aš kai ją turėjau, tai sąžiningai atgulėjau lovoj (tik lova ir wc) kol baigėsi visi tepliojimai... ir tu save ziurek, gulek ir augink pilvuka  4u.gif  nestuke.gif  wub.gif

Tai liux, kad jums vien tik džiaugsmas wub.gif
O dėl hematomos, tai jaučiu ir aš gulėsiu kol ji nedings
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 10 17, 16:33)
O kada Nefifi ir tu grįžtate? Maugutė tai jau greitai. Aš iki to momento nesužinosiu ar man prg dar reikia, ar ne, nes beveik mėnesiui dar jo turiu. Bet, jei kitam mėnesiui reikės, tai nžn ką darysiu  ax.gif
Papildyta:
Tai liux, kad jums vien tik džiaugsmas  wub.gif
O dėl hematomos, tai jaučiu ir aš gulėsiu kol ji nedings

Nefifi, turbut gris keliomis dienomis ar savaitele anksciau nei as, reiktu jos paklausti ax.gif Mano atgalinis bilietas 12ai dienai, jei nieks nesikeis. tai tu man jei ka rasyk i a.z. lapkricio pradzioje, o as jau zinosiu kokia pas mane situacija irgi 4u.gif
Atsakyti
LaMona, mūsų atgalinis 11.04. Su vaistinėm dar nesusidūriau, bet jei ko reiks, sakyk.
kolkas vis bandau nesėkmingai sulaukt mmm.
Beje, ar yra aplink Taksim koks didesnis prekybos centras, kur maistas, ūkinės prekės ir pan? Kaip mūsų mama maxima panašiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 17 spalio 2016 - 15:58
QUOTE(nefifi @ 2016 10 17, 16:57)
LaMona, mūsų atgalinis 11.04. Bet kolkas vis bandau nesėkmingai sulaukt mmm.
Beje, ar yra aplink Taksim koks didesnis prekybos centras, kur maistas, ūkinės prekės ir pan? Kaip mūsų mama maxima panašiai biggrin.gif

Jei galeciau apsikeisciau vietomis su tavim, nes man reik dabar pristabdyti, sedziu geriu C vit ir citrinas, nes organizmas poksta nori iskresti, bent jau K taip sake siandien, tai prirase c vit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 10 17, 16:00)
Jei galeciau apsikeisciau vietomis su tavim, nes man reik dabar pristabdyti, sedziu geriu C vit ir citrinas, nes organizmas poksta nori iskresti, bent jau K taip sake siandien, tai prirase c vit  rolleyes.gif

Vyno nedrįstu kažkaip, bandau karštu vandeniu visaip, bet nemanau, kad kas įmanoma biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Nefifi ir Pagre 4u.gif
Turėsiu omenyje, kad jūs grįžtate ir rašysiu į až, jei ką. O jūs iš kur skrendate? Iš kokių miestų esate, kad man po to su jumis susitikti būtų lengviau?
Tokių, kaip Maximų ten nėra. Visos tokios per pusę mažesnės nei Maxima su vienu x. Bet visko, ko reikia, galima rasti. Yra tokia parduotuvytė toje pagrindinėje nuo Taximo gatvėje. Netoli jau tos vietos, kur į Lodos ir Cimen apartamentus reikia leistis
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 10 17, 17:07)
Vyno nedrįstu kažkaip, bandau karštu vandeniu visaip, bet nemanau, kad kas įmanoma biggrin.gif

bet gal vynas kol kas tikrai nieko blogo ax.gif
Atsakyti
Merginos tokiu kaip maxima tikrai yra. Migros tinklas. Principas toks kaip maximu. Internete paziurekit gal bus lengviau orientuotis. Einant nuo mazdaug Lodos iki Memorial yra net trys ir nemazos. Tik jos ne toj didelej pagrindinej gatvej o kiek i sonus smile.gif
Atsakyti