QUOTE(LaMona @ 2016 10 06, 19:02)
Persikute, tu ant manęs nepyk, bet statistikoj kažkaip yra klaidų datose, kada mergaitės ivf darė, arba datos nedarašytos . Ir dar vienas dalykas - lyg ankščiau prie mergaičių, kurių leliukai pabėgo, žymedavot, kad pabėgo, o ne rašydavot, kad nepavyko ivf?
Tikrai nepykstu šią temutę pradėjau kuruoti tik dabar, tad senos informacijos nekoregavau - kas buvo surašyta, tą ir nukopijavau. Tad jei kažkas matote klaidas, norite, kad pakoreguočiau informaciją apie jus, drąsiai rašykit čia ar a.ž.
Kad leliukas pabėgo irgi rašau, nes paskutinėm mergaitėm taip buvo rašoma.. Info apie nepavykusius ivf tik prie bendros statistikos (ten kur sukonkretinta, kodėl), ir prie atskirų mergaičių, kurių info aš nerašiau. Bet tikrai galiu pakoreguoti tik parašykit, konkrečiai kuriai.
Nefifi, būti pinkintų sąraše irgi nėra blogai, nes tai reiškia, jog artėji prie svajonės išsipildymo Papasakok trumpai savo istoriją - kiek ir kokių procedūrų darėtės LT/LV/kitur, kokios problemos?
Tigriuke
Maugute156, jau gal Tr?
QUOTE(Persikute123 @ 2016 10 06, 19:23)
Tikrai nepykstu šią temutę pradėjau kuruoti tik dabar, tad senos informacijos nekoregavau - kas buvo surašyta, tą ir nukopijavau. Tad jei kažkas matote klaidas, norite, kad pakoreguočiau informaciją apie jus, drąsiai rašykit čia ar a.ž.
Kad leliukas pabėgo irgi rašau, nes paskutinėm mergaitėm taip buvo rašoma.. Info apie nepavykusius ivf tik prie bendros statistikos (ten kur sukonkretinta, kodėl), ir prie atskirų mergaičių, kurių info aš nerašiau. Bet tikrai galiu pakoreguoti tik parašykit, konkrečiai kuriai.
Nefifi, būti pinkintų sąraše irgi nėra blogai, nes tai reiškia, jog artėji prie svajonės išsipildymo Papasakok trumpai savo istoriją - kiek ir kokių procedūrų darėtės LT/LV/kitur, kokios problemos?
Tigriuke
Maugute156, jau gal Tr?
Tigriuke
Maugute156, jau gal Tr?
Tai, kad ne apie mane ten klaidos
QUOTE(LaMona @ 2016 10 06, 19:26)
Tai, kad ne apie mane ten klaidos
Gal žinai, kurios mergaitės info neteisinga? Pakoreguočiau iš karto..
QUOTE(Persikute123 @ 2016 10 06, 19:31)
Gal žinai, kurios mergaitės info neteisinga? Pakoreguočiau iš karto..
Parašiau až. Gavai?
QUOTE(LaMona @ 2016 10 06, 19:43)
Parašiau až. Gavai?
Gavau, ačiū
Aukso pieva, primink prašau, kurį mėnesį tavo IVF? Kažkur pasimetė skaičiukas
QUOTE(Persikute123 @ 2016 10 06, 19:23)
.
Nefifi, būti pinkintų sąraše irgi nėra blogai, nes tai reiškia, jog artėji prie svajonės išsipildymo Papasakok trumpai savo istoriją - kiek ir kokių procedūrų darėtės LT/LV/kitur, kokios problemos
Nefifi, būti pinkintų sąraše irgi nėra blogai, nes tai reiškia, jog artėji prie svajonės išsipildymo Papasakok trumpai savo istoriją - kiek ir kokių procedūrų darėtės LT/LV/kitur, kokios problemos
Nevaisingumas 3,5m. Oligoastenozoospermija, žemas AMH. 3 IUI (2 iš jų stimuliuotam cikle). Sužinojus AMH net nesvarstėm IVF LT ar LV. Tai pasiryžom TR.
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 10 06, 17:24)
Manau kad šįkart bus viena pradžiai užtenka
Mergaitės, vis dar bijau dėkoti.... Bet kaip smagu, kai esate ir džiaugiatės kartu !!
Mergaitės, vis dar bijau dėkoti.... Bet kaip smagu, kai esate ir džiaugiatės kartu !!
QUOTE(Persikute123 @ 2016 10 06, 20:28)
Aukso pieva, primink prašau, kurį mėnesį tavo IVF? Kažkur pasimetė skaičiukas
Mano IVF buvo 2016-08. Skaičiukai: 9 DPI - 94; 11 DPI - 221, 13 DPI - 493, 17 DPI - 1778.
Ačiū už tvarkos palaikymą
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 10 06, 13:36)
Tuk, širdelė, tuk tuk.....
Sveikos mergaitės, noriu prisiduoti, kad vakar pirmą kartą buvau pas ginę ir.... pamačiau širdutę
Linkiu visoms, esančioms kelyje to paties
Sveikos mergaitės, noriu prisiduoti, kad vakar pirmą kartą buvau pas ginę ir.... pamačiau širdutę
Linkiu visoms, esančioms kelyje to paties
Oooo, tigriuke, kaip nuostabu su savo pirmu sakiniu "davarei iki ašarų"
QUOTE(Januari @ 2016 10 07, 09:39)
Oooo, tigriuke, kaip nuostabu su savo pirmu sakiniu "davarei iki ašarų"
QUOTE(nefifi @ 2016 10 06, 21:10)
Nevaisingumas 3,5m. Oligoastenozoospermija, žemas AMH. 3 IUI (2 iš jų stimuliuotam cikle). Sužinojus AMH net nesvarstėm IVF LT ar LV. Tai pasiryžom TR.
Ačiū surašiau ir jau paspalvinau, nes tu jau tuoj skrendi, ane?
Maugute, kaip tau sekasi? Kaip sekasi žirniukus auginti?