Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 43-ia tema, ieškome laimės

QUOTE(Pagre @ 2016 10 06, 12:34)
Mes irgi I Memorial'a - isvykstam po 2 sav  4u.gif Kaip supratau as veliausiai is musu triju (prisidavusiu) vaziuoju  ax.gif

O kada mmm planuoja atsibelst?
Atsakyti
Tuk, širdelė, tuk tuk..... heart.gif heart.gif heart.gif
Sveikos mergaitės, noriu prisiduoti, kad vakar pirmą kartą buvau pas ginę ir.... pamačiau širdutę bigsmile.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Linkiu visoms, esančioms kelyje to paties 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriuke2: 06 spalio 2016 - 13:37
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 10 06, 13:36)
Tuk, širdelė, tuk tuk.....  heart.gif  heart.gif  heart.gif
Sveikos mergaitės, noriu prisiduoti, kad vakar pirmą kartą buvau pas ginę ir.... pamačiau širdutę  bigsmile.gif  4u.gif  mirksiukas.gif
Linkiu visoms, esančioms kelyje to paties  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tigriuke2, kaip smagu sulaukti tokiu ziniu is Taves wub.gif
labai labai dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 10 06, 13:48)
O kada mmm planuoja atsibelst?

Mes skrendam 26cd mano ciklo ir lauksiu mm TR, tai turetu atsibelsti 27cd-28cd, bet jei 26cd atsibelstu irgi gerai butu ax.gif o kaip bus -zinosiu po keliu savaiciu rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 10 06, 14:36)
Sveikos mergaitės, noriu prisiduoti, kad vakar pirmą kartą buvau pas ginę ir.... pamačiau širdutę  bigsmile.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

Tigriuke!!! wub.gif kokios nuostabios tavo zinios! Labai sveikinu ir linkiu toliau sekmingai augti ir tvirteti yahoo.gif sklandaus ir grazaus tau nestumo nestuke.gif
Atsakyti

Kaip miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 10 06, 11:36)

4u.gif ...tuk sirdele del taves... wub.gif wub.gif sveikinimai,gal veliau uzmatys ir dvi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 10 06, 15:50)
4u.gif ...tuk sirdele del taves... wub.gif  wub.gif sveikinimai,gal veliau uzmatys ir dvi biggrin.gif

biggrin.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif Manau kad šįkart bus viena mirksiukas.gif pradžiai užtenka smile.gif
Mergaitės, vis dar bijau dėkoti.... blush2.gif Bet kaip smagu, kai esate ir džiaugiatės kartu !! friends.gif friends.gif friends.gif friends.gif friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriuke2: 06 spalio 2016 - 16:26
Mergaites, kurios jau buvot TR bent karteli, noriu paklausti jusu del mm rolleyes.gif tie pateplioji kai buna pries mm nesiskaito kaip 1 cd pas turkus, ane? 1cd pas juos kai jau realiai prasideda.... ar teisingai? ax.gif
Atsakyti

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 10 06, 16:32)
Sveikinu  4u.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 10 06, 16:29)
Mergaites, kurios jau buvot TR bent karteli, noriu paklausti jusu del mm  rolleyes.gif tie pateplioji kai buna pries mm nesiskaito kaip 1 cd pas turkus, ane? 1cd pas juos kai jau realiai prasideda.... ar teisingai? ax.gif

Nesiskaito tepliojimai. O ir šviežią užskaito tik, jei pramuša iki 14 val. Jei po 14 val, tai tik nuo kitos d skaičiuoja
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 10 06, 17:35)
Nesiskaito tepliojimai. O ir šviežią užskaito tik, jei pramuša iki 14 val. Jei po 14 val, tai tik nuo kitos d skaičiuoja

Aciu, uz patikslinima! 4u.gif
Atsakyti