Visoms, kurios dar pakeliui link svajonės išsipildymo - nesustokim ir nepasiduokim
http://tv.lrytas.lt/...024091473442161
Nefifi, kaip jums sekesi surasti gyvenama vieta? Gal galit pasidalinti kur uzsibookinot ir kokia kaina jums pasiule?
QUOTE(Pagre @ 2016 10 04, 15:14)
Nefifi, kaip jums sekesi surasti gyvenama vieta? Gal galit pasidalinti kur uzsibookinot ir kokia kaina jums pasiule?
Galiu Mes užsisakėmė Turna1 2 kamb. apartamentus per Airbnb, centre. 19 naktų mums gausis 630eur. Kolkas rezervavomės 10 naktų su galimybe prasitęsti (prašom iki lapkričio 5 nieks neduokit užklausų ). Visiškai aklai ėmėm, bus matyt.
QUOTE(nefifi @ 2016 10 04, 16:28)
Galiu Mes užsisakėmė Turna1 2 kamb. apartamentus per Airbnb, centre. 19 naktų mums gausis 630eur. Kolkas rezervavomės 10 naktų su galimybe prasitęsti (prašom iki lapkričio 5 nieks neduokit užklausų ). Visiškai aklai ėmėm, bus matyt.
Aciu, nebijok - nenugvelbsiu is po nosies, seip orentaciniai sekmes jums - startas jau visai cia pat
QUOTE(Pagre @ 2016 10 04, 17:51)
Aciu, nebijok - nenugvelbsiu is po nosies, seip orentaciniai sekmes jums - startas jau visai cia pat
Ačiū, Pagre šiek tiek neranu dėl Semros nebuvimo, bet, matyt, taip jau lemta. Gal ji įsijungs į kursą bent prieš punkciją(jei viskas ok).
QUOTE(nefifi @ 2016 10 04, 22:17)
Ačiū, Pagre šiek tiek neranu dėl Semros nebuvimo, bet, matyt, taip jau lemta. Gal ji įsijungs į kursą bent prieš punkciją(jei viskas ok).
Man kazkaip atrodo, kad jie visi ten kaip komanda dirba ir yra stiprus ar su ja, ar be jos viskas bus gerai!
QUOTE(nefifi @ 2016 10 04, 19:17)
nepergyvenkit del Semros nebuvimo,ten ji visus pagal save ismokinus kaip ka daryti,todel tas jos buvimas ar nebuvimas mazai ka keicia.pas mane ji buvo viena kart per ivf pacioj pradzioj,ir viskas.
sekmes mergaites ir pasitikejimo visu personalu
Kaip tylu pas mumis temutėj Mergaitės, turiu Crinone gelio, kaina tr. Jei kam reikia, rašykit a.ž.
Nefifi, as kazkaip pazsiziurejau prima temos puslapi ir neradau taves
Ir dar klausimelis: o jus I kuria ligonine vaziuojat?
QUOTE(Pagre @ 2016 10 06, 10:18)
Nefifi, as kazkaip pazsiziurejau prima temos puslapi ir neradau taves
Norėčiau iškart atsidurti sėkmingųjų sąraše
Mes į Memorial'ą, o jūs? Ir beje, kada jūs planuojat? Supratau, kad iš temos merginų dabar išvyks maugute516, o paskui aš.
QUOTE(nefifi @ 2016 10 06, 12:23)
Mes į Memorial'ą, o jūs? Ir beje, kada jūs planuojat? Supratau, kad iš temos merginų dabar išvyks maugute516, o paskui aš.
Visos mes svajojam apie sekmingaji sarasa
Gaila, kad taip ir neradau kas vyksta pries mane arba panasiu metu
QUOTE(nefifi @ 2016 10 06, 13:23)
Mes irgi I Memorial'a - isvykstam po 2 sav Kaip supratau as veliausiai is musu triju (prisidavusiu) vaziuoju