Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 43-ia tema, ieškome laimės

Visoms, kurios dar pakeliui link svajonės išsipildymo - nesustokim ir nepasiduokim 4u.gif

http://tv.lrytas.lt/...024091473442161
Atsakyti
Nefifi, kaip jums sekesi surasti gyvenama vieta? Gal galit pasidalinti kur uzsibookinot ir kokia kaina jums pasiule? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 10 04, 15:14)
Nefifi, kaip jums sekesi surasti gyvenama vieta? Gal galit pasidalinti kur uzsibookinot ir kokia kaina jums pasiule?  ax.gif

Galiu smile.gif Mes užsisakėmė Turna1 2 kamb. apartamentus per Airbnb, centre. 19 naktų mums gausis 630eur. Kolkas rezervavomės 10 naktų su galimybe prasitęsti (prašom iki lapkričio 5 nieks neduokit užklausų biggrin.gif ). Visiškai aklai ėmėm, bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 10 04, 16:28)
Galiu smile.gif Mes užsisakėmė Turna1 2 kamb. apartamentus per Airbnb, centre. 19 naktų mums gausis  630eur. Kolkas rezervavomės 10 naktų su galimybe prasitęsti (prašom iki lapkričio 5 nieks neduokit užklausų  biggrin.gif ). Visiškai aklai ėmėm, bus matyt.

Aciu, nebijok - nenugvelbsiu is po nosies, seip orentaciniai biggrin.gif sekmes jums - startas jau visai cia pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 10 04, 17:51)
Aciu, nebijok - nenugvelbsiu is po nosies, seip orentaciniai  biggrin.gif sekmes jums - startas jau visai cia pat  mirksiukas.gif

Ačiū, Pagre smile.gif šiek tiek neranu dėl Semros nebuvimo, bet, matyt, taip jau lemta. Gal ji įsijungs į kursą bent prieš punkciją(jei viskas ok).
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 10 04, 22:17)
Ačiū, Pagre smile.gif šiek tiek neranu dėl Semros nebuvimo, bet, matyt, taip jau lemta. Gal ji įsijungs į kursą bent prieš punkciją(jei viskas ok).

Man kazkaip atrodo, kad jie visi ten kaip komanda dirba ir yra stiprus ar su ja, ar be jos 4u.gif viskas bus gerai! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 10 04, 19:17)

4u.gif nepergyvenkit del Semros nebuvimo,ten ji visus pagal save ismokinus kaip ka daryti,todel tas jos buvimas ar nebuvimas mazai ka keicia.pas mane ji buvo viena kart per ivf pacioj pradzioj,ir viskas.
sekmes mergaites ir pasitikejimo visu personalu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip tylu pas mumis temutėj smile.gif Mergaitės, turiu Crinone gelio, kaina tr. Jei kam reikia, rašykit a.ž.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 06 spalio 2016 - 10:09
Nefifi, as kazkaip pazsiziurejau prima temos puslapi ir neradau taves rolleyes.gif

Ir dar klausimelis: o jus I kuria ligonine vaziuojat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 10 06, 10:18)
Nefifi, as kazkaip pazsiziurejau prima temos puslapi ir neradau taves  rolleyes.gif

Ir dar klausimelis: o jus I kuria ligonine vaziuojat?  ax.gif

Norėčiau iškart atsidurti sėkmingųjų sąraše biggrin.gif

Mes į Memorial'ą, o jūs? Ir beje, kada jūs planuojat? Supratau, kad iš temos merginų dabar išvyks maugute516, o paskui aš.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 10 06, 12:23)

Mes į Memorial'ą, o jūs? Ir beje, kada jūs planuojat? Supratau, kad iš temos merginų dabar išvyks maugute516, o paskui aš.

Visos mes svajojam apie sekmingaji sarasa thumbup.gif
Gaila, kad taip ir neradau kas vyksta pries mane arba panasiu metu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 10 06, 13:23)

Mes irgi I Memorial'a - isvykstam po 2 sav 4u.gif Kaip supratau as veliausiai is musu triju (prisidavusiu) vaziuoju ax.gif
Atsakyti