Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 43-ia tema, ieškome laimės

QUOTE(Persikute123 @ 2016 10 02, 08:46)
help.gif
Mergaitės, gal kuri turi Utrogestan 100 mg kaps.?

Ir dar labai reikia CLIMARA 0.1 MG PATCH - gal kas artimiausiu metu grįžta iš Tr ir gali parvežti?
Turėjau gi skristi savo snaigutės, bet gleivinė visai nenori augti, gydytojas keičia planus doh.gif

Persikute, viena mergaitė iš tėvelių darželio ateinančią savaitę iš tr grįš. Gal paklausk td, gal ji tau parvežtų
Atsakyti
QUOTE(Kolumbijana @ 2016 10 02, 12:36)
Pirma karta dariausi Klp Jolsanoje, isgavo tik viena kiausialaste, sake ji buvo nesubrendusi. Antra karta dariausi Embrions, tai cia skyre dideles dozes hormonu, labai sunkiai stimuliavosi, deja rezultatas taip pat toks pat, trys kiausialastes, deja nesubendusios.  verysad.gif  Net nebesiulo darytis IVF, nes mano, kad rezultatas bus toks pat.

O koks jūsų AMH ir FSH?
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 10 02, 14:45)
O koks jūsų AMH ir FSH?

AMH niekas neskyre pasidaryti, FSH tokio irgi, nebent cia yra santykis kiazkokiu hormonu? Viena kiauside pas mane net nesistimuliavo, dvi operacijos padare savo. Tai tas rezervas tikrai mazas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolumbijana @ 2016 10 02, 16:57)
AMH niekas neskyre pasidaryti,  FSH tokio irgi, nebent cia yra santykis kiazkokiu hormonu?  Viena kiauside pas mane net nesistimuliavo, dvi operacijos padare savo. Tai tas rezervas tikrai mazas. verysad.gif

Na negalėjo jums fsh netirti. Tik greičiausiai tyrė ne tą ciklą, kai stimuliavo. Tai folikulys stimuliuojantus hormonas. Jei jis būna per aukštas, tai organizmas į stimuliuojančius nereaguoja, todėl prieš ivf skiriami vaistai fsh numušti. Papasakosiu savo pavyzdį: mano viskas iki pirmo ivf buvo normūje, o po pirmojo ivf galvojau, kad tik prl išsiderino - tyriausi fsh net du kartus po pirmo ivf ir viskas buvo gerai- iki maksimalios ribos puvo labai toli, kažkur ties vidurkiu. Atvažiavau į tr ivf ir patikėti negalėjau - fsh virš normos. Turkai rekomendavo man važiuoti namo, nes, sakė niekas neaugs. Sakė, jei nepavyks, tai atsakymas, kad kaltas fsh. Panašiai ir buvo - augo tik du, kurie buvo dominuojantys, o antriniai gal šeštą stimuliacijos d pajudėjo iš vietos. Ir, aišku, antrinių nė vienas neapsivaisino. Tuo tarpu lt, kai pirmą ivf dariau, kol organizmas dar buvo šviežias ir neišderintas, tai apsivaisino visi išpunktuoti. Jei lygint tr ir lt mano ivf - tai, jei per tr fsh būtų buvęs normalus, tai embrionukų vienodą skaičių su lt būtumėm turėję. Tai va, kaip svarbu koks yra fsh stimuliacijos pradžioje
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2016 10 02, 11:25)
Tylus, nuosirdziausi sveikinimai, aukit ir stiprekit  wub.gif  4u.gif
Lamona, gal tau reikia? aš turiu, mielai padovanociau.  wub.gif  O gal taip kokia mergaitei reikia?

Januari, aš mielai prigriebčiau 4u.gif Galvojau, kad pakankamai užsipirkau vaistų išvažiuodama iš Tr, bet pritrūkau ir progestano ir folbiol jau liko tik savaitei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolumbijana @ 2016 10 02, 16:57)
AMH niekas neskyre pasidaryti,  FSH tokio irgi, nebent cia yra santykis kiazkokiu hormonu?  Viena kiauside pas mane net nesistimuliavo, dvi operacijos padare savo. Tai tas rezervas tikrai mazas. verysad.gif

Aš maniau, kad konstatuoti rezervo būklę būtinas amh. O fsh tai tikrai TR labai svarbus ir be jo nepradeda stimuliuot..

Parašiau Masturai, kad suorganizuotų susitikimą su Semra, tai atrašė, kad iki spalio 24d ji bus kongrese (pirmas 5 mūsų gydymo dienas gaunasi), tai su Emre susitikimas bus. Tai kaip suprantu, ne visus gydymus Semra prižiūri.. Gal viskas bus ok.
Atsakyti
Sveikos mergaites, sveikinu tas kurioms pasiseke nestuke.gif 4u.gif

Turiu toki keista klausima, maciau diskutavot apie progesterona. Neuzilgo skrisiu i TR daryti ivf, bet vis pajauciu, kad pamaudena pilva, nors mm dar tik uz savaites turi ateiti unsure.gif . Girdejau toki ganda, kad galima panaudoti crinone iki reikalingos dienos ir nutraukus turetu prasideti mm. Kokia jusu nuomone apie tai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 10 02, 17:24)
Na negalėjo jums fsh netirti. Tik greičiausiai tyrė ne tą ciklą, kai stimuliavo. Tai folikulys stimuliuojantus hormonas. Jei jis būna per aukštas, tai organizmas į stimuliuojančius nereaguoja, todėl prieš ivf skiriami vaistai fsh numušti. Papasakosiu savo pavyzdį: mano viskas iki pirmo ivf buvo normūje, o po pirmojo ivf galvojau, kad tik prl išsiderino - tyriausi fsh net du kartus po pirmo ivf ir viskas buvo gerai- iki maksimalios ribos puvo labai toli, kažkur ties vidurkiu. Atvažiavau į tr ivf ir patikėti negalėjau - fsh virš normos. Turkai rekomendavo man važiuoti namo, nes, sakė niekas neaugs. Sakė, jei nepavyks, tai atsakymas, kad kaltas fsh.  Panašiai ir buvo - augo tik du, kurie buvo dominuojantys, o antriniai gal šeštą stimuliacijos d pajudėjo iš vietos. Ir, aišku, antrinių nė vienas neapsivaisino. Tuo tarpu lt, kai pirmą ivf dariau, kol organizmas dar buvo šviežias ir neišderintas, tai apsivaisino visi išpunktuoti. Jei lygint tr ir lt mano ivf - tai, jei per tr fsh būtų buvęs normalus, tai embrionukų vienodą skaičių su lt būtumėm turėję. Tai va, kaip svarbu koks yra fsh stimuliacijos pradžioje

Perziurejau visus tyrimus, kuriuos dare LV, pries si IVF, tai tokiu nera. Ir man labai keista, kodel ju neskyre. O kai dariausi pries 2,5 metu Klaipedoj, radau FSH 3,3.
Atsakyti
QUOTE(Kolumbijana @ 2016 10 02, 22:28)
Perziurejau visus tyrimus, kuriuos dare LV, pries si IVF, tai tokiu nera. Ir man labai keista, kodel ju neskyre.  O kai dariausi pries 2,5 metu Klaipedoj, radau FSH 3,3.

Fsh ir dar e2 reikėtų pasidaryti ivf ciklo metu. Dėl aukšto fsh gali nesistimuliuoti. O va kaip man buvo: visada 6-8 fsh, o per ivf16,8. Fsh vieną c gali būti vienoks, o kitą - kitoks
Atsakyti
Kam reikia turkisko folbiol rasykite.
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2016 10 02, 21:19)
Sveikos mergaites, sveikinu tas kurioms pasiseke  nestuke.gif  4u.gif

Turiu toki keista klausima, maciau diskutavot apie progesterona. Neuzilgo skrisiu i TR daryti ivf, bet vis pajauciu, kad pamaudena pilva, nors mm dar tik uz savaites turi ateiti  unsure.gif . Girdejau toki ganda, kad galima panaudoti crinone iki reikalingos dienos ir nutraukus turetu prasideti mm. Kokia jusu nuomone apie tai?  blush2.gif

As per pirma IVF, kai jauciau, kad mm ateina savaite anksciau, geriau dufastona + vit cit. Man padejo - ta prasme atskridau paciu laiku, nezinau, ar butu ilgiau tas duf'as pagelbejes, nes pradejo teplioti skrydzio diena.
Bet turkam sita ideja tai visai nepatinka. Jie nori naturalaus ciklo ir naturalaus vyksmo. As tai buvau pabarta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 10 02, 12:24)
Ačiū  4u.gif man nereikia. Kitoms dviems mergaitėms iš tėvelių darželio reikia. Viena jų Kaune, o kita Vilniuje. Aš joms savo folbiolį perparduosiu, bet tik, kad aš mažai jo turiu. Gal tik dvi dėžutes. Tai, jei tau nebereikia, tai tos mergaitės iš tavęs paimtų. Primink kokiame tu mieste?

Aš nei tam, nei tam mieste. Bet kadangi tu jau aprupinsi tas mergaites, aš savo aukso pievai perleisiu 4u.gif

QUOTE(aukso_pieva @ 2016 10 02, 19:06)
Januari, aš mielai prigriebčiau  4u.gif  Galvojau, kad pakankamai užsipirkau vaistų išvažiuodama iš Tr, bet pritrūkau ir progestano ir folbiol jau liko tik savaitei  unsure.gif

Prasysiu a.z. 4u.gif

O gal kam reikia Crinone? Pati mažai LB naudojau, tai liko. Jei ką rasykit a.z. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 03 spalio 2016 - 10:52