Labas rytas
Gal atsimenate, kiek folbiolas tr kainuoja?
Mergaitės, gal kuri turi Utrogestan 100 mg kaps.?
Ir dar labai reikia CLIMARA 0.1 MG PATCH - gal kas artimiausiu metu grįžta iš Tr ir gali parvežti?
Turėjau gi skristi savo snaigutės, bet gleivinė visai nenori augti, gydytojas keičia planus
QUOTE(LaMona @ 2016 10 02, 08:28)
Sveika, pirmoje žinutėje yra kaina
FOLBIOL 50 tb. - 2,94TRY
QUOTE(Persikute123 @ 2016 10 02, 09:27)
Sveikos, kainas reiktų jau keisti 1 psl... tiek liepos mėn, tiek rugsėjo pradžioj mokėjau po 7 lyras jau...
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 10 02, 09:53)
Sveikos, kainas reiktų jau keisti 1 psl... tiek liepos mėn, tiek rugsėjo pradžioj mokėjau po 7 lyras jau...
Ačiū gal dar kokie neatitikimai? Pakoreguosiu prie to pačio ;)
Kas dabar procese, ką pinkinti?
QUOTE(-Murke- @ 2016 09 29, 12:26)
Nes PRG gamybai itakos turi ir hcg. 2 leliai - paprastai aukstas hcg. HCG stimuliuoja PRG gamyba. Yra tokiu zmoniu, kurie turi alergija progesterono papildams. Visiems. Ju alternatyvus gydymas po IVF - HCG shot'ai kas 2-3 dienas sekiant uzkelti PRG.
isitaisius alergija leidziamam progesteronui labai daug skaiciau ir ieskojau alternatyvu. Nes buvo baisu, kaip ir daugeliui, nes mano PRG nesileidiant buvo 20-30 pradzioj. Man tas leidimas atrodo biski manija pas mus sitam forume.
Pasiziurekit PRG normas savaitemis, paskaitykit, kaip veikia crinone ir ka rodo kraujas. Tyrimus, ne forumus. Ne veiltui leidizamo prg naudojimas pasaulyje sparciai mazeja. Bus ramiau, ir procesas bus lengvesnis. Sunkus kelias nepastojimo, sunkios tos 12 savaiciu kol sulauki kol jos praeis. Zinoma norisi padaryti max. Kiekvienai. Nes tiek metu ir toks kelias nueitas. Tik ar kiekvienai reikia to leidimosi?
ir kalbekites su gydytojais :4u: yra ju kompetetingu ir LT. Visoms kuo lengvesnio kelio sekmingo :nestuke: link :4u:
isitaisius alergija leidziamam progesteronui labai daug skaiciau ir ieskojau alternatyvu. Nes buvo baisu, kaip ir daugeliui, nes mano PRG nesileidiant buvo 20-30 pradzioj. Man tas leidimas atrodo biski manija pas mus sitam forume.
Pasiziurekit PRG normas savaitemis, paskaitykit, kaip veikia crinone ir ka rodo kraujas. Tyrimus, ne forumus. Ne veiltui leidizamo prg naudojimas pasaulyje sparciai mazeja. Bus ramiau, ir procesas bus lengvesnis. Sunkus kelias nepastojimo, sunkios tos 12 savaiciu kol sulauki kol jos praeis. Zinoma norisi padaryti max. Kiekvienai. Nes tiek metu ir toks kelias nueitas. Tik ar kiekvienai reikia to leidimosi?
ir kalbekites su gydytojais :4u: yra ju kompetetingu ir LT. Visoms kuo lengvesnio kelio sekmingo :nestuke: link :4u:
Labai teisingas apibendrinimas. Nesilankiau LT, todel nesu tikra del gydytoju ir spresti galiu tik is pasisakymu. Keistai skamba teiginys, kad "12-a savaite progesteronas tikrai dar negaminamas". Taip iseina, kad ir turkai, ir salies, kurioje gyvenu, gydytojai mus mulkina, liepdami tuo metu jau stabdyti papildomo prigesterono vartojima. Nebent sis teiginys yra paimtas is konteksto kalbant apie tam tikra specifine situacija...
QUOTE(Maniakas @ 2016 10 01, 17:33)
Tyliu,sukandus dantis,bijau prasikalbėt...
HCG 9 dpi 80,11 dpi-183,bet kol nepasakys gydytojas,kad plaka širdelė,tol ,kaip sakoma,nesidžiaugiam...
HCG 9 dpi 80,11 dpi-183,bet kol nepasakys gydytojas,kad plaka širdelė,tol ,kaip sakoma,nesidžiaugiam...
Tylus, nuosirdziausi sveikinimai, aukit ir stiprekit
QUOTE(LaMona @ 2016 10 02, 08:28)
Lamona, gal tau reikia? aš turiu, mielai padovanociau. O gal taip kokia mergaitei reikia?
Nekantrioji, kaip faina!!! su dviguba neišmatuojama laime aukit ir toliau gražiai
QUOTE(Persikute123 @ 2016 10 02, 09:27)
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 10 02, 09:53)
Oi, tikrai. Ir aš mokėjau po 7 su trupučiu. Dar su Bernardeta kartu vaistinėje buvome, tai ji dar pasitikslino ar tikrai jau virš 7 kainuoja
Sveikos, merginos. Pas mane tokia situacija, kad turiu labai stipria endometrioze, dvi opereacijos, kiausidziu rezervas issekes. Po punkcijos pavyksta paimt tik kelias kiausialastes, bet jos buna nesubrendusios, nepasiekusios kazkokios fazes, kad jau galetu buti apvaisinamos. Gydytojai siulo donorines kiausialastes, nors man dar tik 28 m. Nezinau ka daryti, ar kam nors taip yra buve? Galvoju gal bandyti Turkisku stebuklu paieskoti, bet bijau, kad stimuliacija nesibaigtu taip pat.
QUOTE(Januari @ 2016 10 02, 11:25)
Tylus, nuosirdziausi sveikinimai, aukit ir stiprekit
Lamona, gal tau reikia? aš turiu, mielai padovanociau. O gal taip kokia mergaitei reikia?
Nekantrioji, kaip faina!!! su dviguba neišmatuojama laime aukit ir toliau gražiai
Ačiū man nereikia. Kitoms dviems mergaitėms iš tėvelių darželio reikia. Viena jų Kaune, o kita Vilniuje. Aš joms savo folbiolį perparduosiu, bet tik, kad aš mažai jo turiu. Gal tik dvi dėžutes. Tai, jei tau nebereikia, tai tos mergaitės iš tavęs paimtų. Primink kokiame tu mieste?
Papildyta:
QUOTE(Kolumbijana @ 2016 10 02, 12:05)
Sveikos, merginos. Pas mane tokia situacija, kad turiu labai stipria endometrioze, dvi opereacijos, kiausidziu rezervas issekes. Po punkcijos pavyksta paimt tik kelias kiausialastes, bet jos buna nesubrendusios, nepasiekusios kazkokios fazes, kad jau galetu buti apvaisinamos. Gydytojai siulo donorines kiausialastes, nors man dar tik 28 m. Nezinau ka daryti, ar kam nors taip yra buve? Galvoju gal bandyti Turkisku stebuklu paieskoti, bet bijau, kad stimuliacija nesibaigtu taip pat.
Neliūdėk
Man lt taip pat tik donorines siūlė. Pas tr tik dvi užaugo, laukiuosi ir dar snaigiuką turime. Jei žemas amh, tai tikrai Memorialą rekomenduoju. O, kad nesubrendusios kiaušialąstės jūsų būna, tai, manau, čia gydytojo klaida, kad nesugeba stimuliuoti. Kur jūs darėtės ivf?
Neliūdėk
Man lt taip pat tik donorines siūlė. Pas tr tik dvi užaugo, laukiuosi ir dar snaigiuką turime. Jei žemas amh, tai tikrai Memorialą rekomenduoju. O, kad nesubrendusios kiaušialąstės jūsų būna, tai, manau, čia gydytojo klaida, kad nesugeba stimuliuoti. Kur jūs darėtės ivf?
[/quote]
Pirma karta dariausi Klp Jolsanoje, isgavo tik viena kiausialaste, sake ji buvo nesubrendusi. Antra karta dariausi Embrions, tai cia skyre dideles dozes hormonu, labai sunkiai stimuliavosi, deja rezultatas taip pat toks pat, trys kiausialastes, deja nesubendusios. Net nebesiulo darytis IVF, nes mano, kad rezultatas bus toks pat.
[quote=Kolumbijana,2016 10 02, 12:36]
Neliūdėk
[/quote]
Pirma karta dariausi Klp Jolsanoje, isgavo tik viena kiausialaste, sake ji buvo nesubrendusi. Antra karta dariausi Embrions, tai cia skyre dideles dozes hormonu, labai sunkiai stimuliavosi, deja rezultatas taip pat toks pat, trys kiausialastes, deja nesubendusios. Net nebesiulo darytis IVF, nes mano, kad rezultatas bus toks pat.
[/quote]
Būtinai išbandykit Memorialą
Neliūdėk
[/quote]
[/quote]
Būtinai išbandykit Memorialą