Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 43-ia tema, ieškome laimės

[quote=Pagre,2016 09 21, 20:42]
Aiskuma 4u.gif turbut teks ir man pasibadyti paciai, ko nepadarysi del savo svajones 4u.gif
o kur jus Clexane isigijot? Man K sake geriau pas TR pirkti, atseit geresnis ir paprasyti ju recepto, kad israsytu... unsure.gif bet galvoju kaip cia paprasyti to receto ir nusipirkti sita vaista ten, jei as paslapcia nuo ju ta darysiu blush2.gif ir jei pvz be recepto parduoda, kaip man ji is ten parsivesti (Glass lady minejo, kad ir su sunus, ir vyras veze vaistus).

Čia jau kažką mergaitės sumaišė ... Glass lady neturi sūnaus ir jokių vaistų nesivežė.. Man net įkėlimo nebuvo. ..
Atsakyti
[quote=Glass lady,2016 09 29, 00:00]
[quote=Pagre,2016 09 21, 20:42]
Aiskuma 4u.gif turbut teks ir man pasibadyti paciai, ko nepadarysi del savo svajones 4u.gif
o kur jus Clexane isigijot? Man K sake geriau pas TR pirkti, atseit geresnis ir paprasyti ju recepto, kad israsytu... unsure.gif bet galvoju kaip cia paprasyti to receto ir nusipirkti sita vaista ten, jei as paslapcia nuo ju ta darysiu blush2.gif ir jei pvz be recepto parduoda, kaip man ji is ten parsivesti (Glass lady minejo, kad ir su sunus, ir vyras veze vaistus).

Čia jau kažką mergaitės sumaišė ... Glass lady neturi sūnaus ir jokių vaistų nesivežė.. Man net įkėlimo nebuvo. ..
[/quote]

As susipainiojau, turejau omenybe Gammy bear, bet paminejau tave blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif kaip jums einasi turkaites wub.gif
Musu ikeltas 5dienu tirpukas pasidalino i du tirpukus wub.gif wub.gif praejusia savaite pamatem dvi plakancias sirdeles wub.gif wub.gif kadangi as labai nekantri, tai vakar vel buvom scane, mano kleckiukai auga bujoja , per daug neatsilikdami vienas nuo kito.vienas 14,4mm kitas 13,6mm wub.gif
Siandien baiges 8ta savaite wub.gif Tikekit mergaites stebuklais, nes jie tikrai vyksta, nors ir ne kaledu metas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 29, 07:34)
Musu ikeltas 5dienu tirpukas pasidalino i du tirpukus wub.gif  wub.gif praejusia savaite pamatem dvi plakancias sirdeles wub.gif  wub.gif kadangi as labai nekantri, tai vakar vel buvom scane, mano kleckiukai auga bujoja , per daug neatsilikdami vienas nuo kito.vienas 14,4mm kitas 13,6mm wub.gif
Siandien baiges 8ta savaite wub.gif Tikekit mergaites stebuklais, nes jie tikrai vyksta, nors ir ne kaledu metas lotuliukas.gif

oi kaip faina, sveikinu!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

pas mane patirtis didelė dėl prg, tris kartus persileidau, kai prg buvo mažiau nei 30,tik su crinone, jokio dar progestan tada net nebuvau girdėjusi
taigi tik kai sužinojau apie jį, sekančius kartus naudojau iškart po įsodinimo, nes manau, kad man crinone tikrai nesisavina, ir netikiu tom pasakom, kad crinone nerodo kraujas, tai kodėl tada Krown ir kai kurioms kitoms tik su crinone prg 200, tai kas tie 200, ne crinone...? ir dabar sekantį kartą crinone išvis nenaudosiu, nes man nuo jo ir pienligė prasideda
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 29, 07:34)
Musu ikeltas 5dienu tirpukas pasidalino i du tirpukus wub.gif  wub.gif praejusia savaite pamatem dvi plakancias sirdeles wub.gif  wub.gif kadangi as labai nekantri, tai vakar vel buvom scane, mano kleckiukai auga bujoja , per daug neatsilikdami vienas nuo kito.vienas 14,4mm kitas 13,6mm wub.gif

Kaip stebuklinga!!!! Dviguba laime!!!! Augink savo kleckiukus!!!! Labai grazios dvigubos naujienos!!! thumbup.gif wub.gif wub.gif sveikikinimai!!! nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 29, 06:34)

Kokios naujienos wub.gif
Dvigubi sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Bus identiški dvynukai wub.gif
Atsakyti

Oho kokie stebuklai wub.gif wub.gif Dviguba laimė aplankė lotuliukas.gif Sveikinu yahoo.gif
Atsakyti

Kokios smagios žinios thumbup.gif
Jei neklystu, tai tu antroji po Tino, kuriai iš vieno pasidalijo į du. Ar dar čia yra buvę tokių atvejų ir daugiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 09 29, 06:55)
oi kaip faina, sveikinu!!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
pas mane patirtis didelė dėl prg, tris kartus persileidau, kai prg buvo mažiau nei 30,tik su crinone, jokio dar progestan tada net nebuvau girdėjusi
taigi tik kai sužinojau apie jį, sekančius kartus naudojau iškart po įsodinimo, nes manau, kad man crinone tikrai nesisavina, ir netikiu tom pasakom, kad crinone nerodo kraujas, tai kodėl tada Krown ir kai kurioms kitoms tik su crinone prg 200, tai kas tie 200, ne crinone...? ir dabar sekantį kartą crinone išvis nenaudosiu, nes man nuo jo ir pienligė prasideda

Pritariu tau mirksiukas.gif as irgi manau kad crinone rodo, nes po visu punkciju ir pan juk ten pats organizmas jeigu ir gamina tai minimaliai tikrai ne iki 200 to prg 4u.gif o tau tai tikrai tik leidziamas manau geriausias sprendimas, nes jeigu pienlige dar kabinasi tai isvis! kunas tavo liepte liepia jo nekist biggrin.gif

Dvinukienei sveikinimai 4u.gif wub.gif ar aspirina geri beje? man buvo paskyre turkai ir geriau iki 32 sav. nesu tikra bet man rodos su dvynukais jis labai rekomenduotinas, ypac pradzioje :4u bet tik jau jokiu savivaliu - jeigu nepaskyre, del visa ko gali uzklausti turku, bet vadinasi ir nereikia jeigu nepaskyre mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 29 rugsėjo 2016 - 10:08
QUOTE(Krown @ 2016 09 29, 11:06)
Pritariu tau  mirksiukas.gif as irgi manau kad crinone rodo, nes po visu punkciju ir pan juk ten pats organizmas jeigu ir gamina tai minimaliai tikrai ne iki 200 to prg  4u.gif o tau tai tikrai tik leidziamas manau geriausias sprendimas, nes jeigu pienlige dar kabinasi tai isvis! kunas tavo liepte liepia jo nekist  biggrin.gif

As siek tiek pasimeciau, del jusu diskusiju apie prg ir jo gaminimasi. blush2.gif

PRG iki 14 sav gamina geltonkunis, bet mano supratimu, to geltonkunio pas mus nelieka po pukcijos ir todel turim iki 14 savaites naudoti Crinone ( ar isskirtinais atvejais PRG leidziama/ geriama), kol susiformuoja placenta ir perima sia funkcija.

Tai reiskia, kad jei Crinone savinasi (man beje labai naudinga buvo isgirsti, kad Crinone geriau savinasi kai pavaikstai jo isidejus ir kiek zinau svarbu ji tuo paciu metu deti, kad nebutu prg svyravimo paroje) - viskas ok, bet jei nesisavina, tai is niekur tas PRG ir nepadides, jei jo papildomai nevartosi unsure.gif

Gal as cia jau susipainiojau, bet butinai sito perklausiu pas TR ax.gif

Kaip bebutu, gal galite patikslinti koki savaimini PRG gaminimasi jus turite omenyje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 09 29, 10:26)
As siek tiek pasimeciau, del jusu diskusiju apie prg ir jo gaminimasi. blush2.gif

PRG iki 14 sav gamina geltonkunis, bet mano supratimu, to geltonkunio pas mus nelieka po pukcijos ir todel turim iki 14 savaites naudoti Crinone ( ar isskirtinais atvejais PRG leidziama/ geriama), kol susiformuoja placenta ir perima sia funkcija.

Tai reiskia, kad jei Crinone savinasi (man beje labai naudinga buvo isgirsti, kad Crinone geriau savinasi kai pavaikstai jo isidejus ir kiek zinau svarbu ji tuo paciu metu deti, kad nebutu prg svyravimo paroje) - viskas ok, bet jei nesisavina, tai is niekur tas PRG ir nepadides, jei jo papildomai nevartosi  unsure.gif

Gal as cia jau susipainiojau, bet butinai sito perklausiu pas TR  ax.gif

Kaip bebutu, gal galite patikslinti koki savaimini PRG gaminimasi jus turite omenyje?  g.gif

Pagre - tu teisi, taip ir turetu buti 4u.gif as suklaidinau del organizmo gaminimo blush2.gif
del crinone tai turkai tikrai visada labai daug kartu pakartoja ir uztvirtina kad isidejus turi 10-15 min vaikscioti! as saziningai ta ir dariau 4u.gif bet dedavau ne visada vienodu metu, bet zinoma, kadangi dirbau tai vistiek rezimas plius minus toks pats ir labai jau ten nenukrypdavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 09 29, 10:26)
As siek tiek pasimeciau, del jusu diskusiju apie prg ir jo gaminimasi. :geda:

Tai reiskia, kad jei Crinone savinasi (man beje labai naudinga buvo isgirsti, kad Crinone geriau savinasi kai pavaikstai jo isidejus ir kiek zinau svarbu ji tuo paciu metu deti, kad nebutu prg svyravimo paroje) - viskas ok, bet jei nesisavina, tai is niekur tas PRG ir nepadides, jei jo papildomai nevartosi  :unsure:

Gal as cia jau susipainiojau, bet butinai sito perklausiu pas TR  :ax:

Kaip bebutu, gal galite patikslinti koki savaimini PRG gaminimasi jus turite omenyje?  :hm:

Paprastai geltonkunis nustoja gamint progesterona apie 10-a savaite, kai jau susiformuoja placenta ir perima sia funkcija.
Nezinau kaip jums, bet man naturaliai kyla klausimas kodel visas pasaulis perejo prie zvakuciu. Nemanau, kad tai ivyko be priezasties. Ir apie neisisavinimo bedas pranesa tik nedidele dalis moteru.
Nemanau, kad butu didelis kriminalas prizirinciam gydytojui pasakyti, jei turite karcios patirties su progesterono isisavinimu ir paprasyti, kad paskirtu alternatyva.
Atsakyti