QUOTE(nefifi @ 2016 09 28, 17:15)
Bet kodėl neskiria tirtis? Juk jis LABAI svarbus. Automatiškai pasiskiri sau dozes, o tai ir vadinama savivaliavimu. Nesavivaliavimu būtú laikoma laikytis TR nurodymú, bet pagal nurodymus pavyzdžiú temoj apstu...tiesiog tai yra pačiú merginú domėjimasis, kaip būtú geriau.
Beje, yra merginú, kuriú prg NATŪRALIAM cikle siekia beveik 200 ir kas svarbiausia, visur atsakymas " per daug prg nebūna", bet nejaugi? Kokiems velniams tuomet sukurtos normos? Ar tikrai normalu leistis prg tokį kiekį, kad nėštumo pradžioje jis viršytú visas normas? Aš nžn atsakymù, tik samprotauju.
Tuo metu kai man reikejo naudoti prg, temoje buvo nediduke panika, nes buvo keletas merginu, kurioms crinone nesisavino, ir tad pasipyle mada leistis prg "del visa ko". Prisipazinsiu - buvo daug vidinio nerimo ir abejoniu, nes dauguma ji leidosi, bet pati nusprendziau to nedaryti. As isigijau dezute atsargai, bet nepanaudojau
siaip jau su pirmu hcg, kuri daznai net anksciau pasidarome ir pasimato ar isisavima prg ar ne, o ir tada lengva ivertinti ta situacija, nes jau kai susileidi tai ir lieki nezinioje kiek is crinone tarkim gauni ir kiek is leidziamo
bet neaisant to, nuo dvieju crinone i diena kaip ir rekomendavo turkai, mano prg visada buvo didesnis nei 200, man mazinti crinone nerekmendavo ir jokiu kitu paliepimu nebuvo