Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 43-ia tema, ieškome laimės

O kaip yra su PRG kiekiu? Juk turkai duoda nurodymus, kokiom dozėm vartoti, o jūs paskui jau savo nuožiūra viską koreguojatės? Jie siūlo leidžiamą arba dedamą?
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 09 27, 12:50)
O kaip yra su PRG kiekiu? Juk turkai duoda nurodymus, kokiom dozėm vartoti, o jūs paskui jau savo nuožiūra viską koreguojatės? Jie siūlo leidžiamą arba dedamą?

Turkai siūlo tik dedamą Crinone o leidžiamą tik tuo atveju, jei pradedi kraujuoti. Ir visiškai neatsižvelgia, jeigu crinone organizmas nepasisavina. Tad šioje vietoje aš jau savivaliauju - iš buvusio IVF žinau, kad man crinone visiškai nepasisavina (jį vartojant 2 kartus dienoje buvo užkilę tik iki 31). Bet čia jau kiekviena individualiai turi spręsti, nes yra kam Crinonas puikiai pasisavinimas.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 09 27, 13:50)

Sveikos!

Taip gaunas, kad koreguojames savo nuoziura, daug mergaiciu taip dare..As tai is karto , perskaicius kitu patirti, buvau nusprendus, kad naudosiu ir leidziama progesterona. Nors atrode keista- su PROG visada pas mane puikus reikalai, bet, kaip isaiskino dar berods Rosita, kai daro punkcija, issiurbia geltonkuni, issiurbia visas kiausialastes, todel po to nera kam ta progesterona gamint (ar kazkas tokio). Skaicia daug pavyzdziu,'ir kazkaip padariau isvada, kad ne visad tas crinone suveikia.. Juk po to sako reikia ir pavaiskcioti (po crinone idejimo).
Keiciausia, kad po pirmo HCG progesteronas buvo apie 31- tokio zemo pas save nebuvau maciusi. Crinone krito gabaliukais visokiu spalvu, leidaus kas antra trecia diena, matuodavau nuolat ir palaikydavau prog apie 120-- aukciaus jis, tiesa sakant, man ir nepakilo. Zodziu, apsisaugojimui geriau jau leistis. Tiesa, buvau radus, kad vis tik, jei progesterono buna per daug, salutinis poveikis- galvos skausmas.
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2016 09 27, 13:08)
Keiciausia, kad po pirmo HCG progesteronas buvo apie 31- tokio zemo pas save nebuvau maciusi. Crinone krito gabaliukais visokiu spalvu, leidaus kas antra trecia diena, matuodavau nuolat ir palaikydavau prog apie 120-- aukciaus jis, tiesa sakant, man ir nepakilo. Zodziu, apsisaugojimui geriau jau leistis. Tiesa, buvau radus, kad vis tik, jei progesterono buna per daug, salutinis poveikis- galvos skausmas.

Oho, na, taip, reiks mokytis iš kitų patirčių. Ačiū.
Atsakyti
Mano patirtis su prg yra tokia: parskridau iš tr ir tiesiai į labę tirtis. Atrodo dar buvo geras. O likus 4 d iki mm, kurių jau nebuvo, drastiškai krito: nuo 73 iki 53 . Tai jau nelaukiau kada iki 32 nukris - parašiau Masturai. Ji parašė skubiai dvi ampoles progestano susileist, ryt vėl taip pat, o crinono nevartoti, po to dar kitą dieną - vėl grįžti prie crinono. Taip ir padariau. Bet rodos crinoną ir besileisdama vartojau. Tai prg gal iki 111 užkilo, o po to ties 73 visada laikėsi. Oi, kiek prisibadžiau. Venos kiauros buvo, kol pamačiau, kad nebesvyruoja. Nuo kitos savaitės vėl reiks venas badytis, nes jau laikas mažinti crinoną ir jį išvis mesti. Progestano liko gal kokios 6 dėžutės. Jei kam reikės, tai pardavinėsiu vėliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 27 rugsėjo 2016 - 19:26
QUOTE(LaMona @ 2016 09 27, 19:25)
, kiek prisibadžiau. Venos kiauros buvo, kol pamačiau, kad nebesvyruoja. Nuo kitos savaitės vėl reiks venas badytis, nes jau laikas mažinti crinoną ir jį išvis mesti. Progestano liko gal kokios 6 dėžutės. Jei kam reikės, tai pardavinėsiu vėliau.

Baisu... Gal kuriai statė kateterį TR dėl kasdienio kraujo ėmimo? Nžn ká reiks daryt, dabar jau neberanda venú nieks, važiuoju per kelias labes, o rezultatas-nepataikė arba pradūrė. Pačios slaugės baisisi, kai iš 4 karto negali rasti.
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 09 27, 19:25)
Bet rodos crinoną ir besileisdama vartojau. Tai prg gal iki 111 užkilo, o po to ties 73 visada laikėsi. Oi, kiek prisibadžiau. Venos kiauros buvo, kol pamačiau, kad nebesvyruoja. Nuo kitos savaitės vėl reiks venas badytis, nes jau laikas mažinti crinoną ir jį išvis mesti. Progestano liko gal kokios 6 dėžutės. Jei kam reikės, tai pardavinėsiu vėliau.

La Mona, tau su 2 progestano tik iki 111 uzkildavo? Kokiais kiekiais paskui vartojai kad butu apie 73? Man norisi dar numazinti biski bet baisu kad drastiskai nekristu g.gif o progestana jei tau liks mielai priglausciau nes nemazinant leidziamo doziu man likusiam laikui neuzteks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 09 27, 19:47)
Baisu... Gal kuriai statė kateterį TR dėl kasdienio kraujo ėmimo? Nžn ká reiks daryt, dabar jau neberanda venú nieks, važiuoju per kelias labes, o rezultatas-nepataikė arba pradūrė. Pačios slaugės baisisi, kai iš 4 karto negali rasti.

Tai Turkijoj kas 2-3d kraują ima. Gi su kateteriu neišleis iš ligoninės. Niekam nestatė. O aš venas lt susipadžiau - po tr badymų ir toliau kas antrą 2 d badžiausi, kad pažiūrėti kiek prg
Papildyta:
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 27, 19:55)
La Mona, tau su 2 progestano tik iki 111 uzkildavo? Kokiais kiekiais paskui vartojai kad butu apie 73? Man norisi dar numazinti biski bet baisu kad drastiskai nekristu  g.gif  o progestana jei tau liks mielai priglausciau nes nemazinant leidziamo doziu man likusiam laikui neuzteks  unsure.gif

111 po susileistų progestano man buvo po kelių d. Su crinonu 73 išlaikiau. Manau, kad apie 70 yra normaliai. Aš, kiek pastebėjau, tai , įsidėjus crinoną, reikia labai intensyviai vaikščioti 15-20 min. Ir ne po kiemą ar kambarį, o aš į Gedimino kalną laipiodavau, nes buvau pastebėjusi, kad po tr kalnų ir pakalnių prg man buvo geras, o kai kieme pavaikščiojau, jis man krito. Tai aš visas 11 sav vartoju crinoną po 2 vnt per dieną. Išskyrus tas dvi d, kai progestaną leidausi. Man laikosi prg. Bet, aišku, kad kiekvienos organizmas kitoks - reikia stebėtis. Bet pabandyk intensyviai pavaikščioti.
Progestaną po kokios geros savaitės galėsiu perleisti. Kada tau jo reikės? Kokiame tu mieste?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 27 rugsėjo 2016 - 20:07
QUOTE(LaMona @ 2016 09 27, 20:06)
Aš, kiek pastebėjau, tai , įsidėjus crinoną, reikia labai intensyviai vaikščioti 15-20 min. Ir ne po kiemą ar kambarį, o aš į Gedimino kalną laipiodavau, nes buvau pastebėjusi, kad po tr kalnų ir pakalnių prg man buvo geras, o kai kieme pavaikščiojau, jis man krito. Tai aš visas 11 sav vartoju crinoną po 2 vnt per dieną. Išskyrus tas dvi d, kai progestaną leidausi. Man laikosi prg. Bet, aišku, kad kiekvienos organizmas kitoks - reikia stebėtis. Bet pabandyk intensyviai pavaikščioti.
Progestaną po kokios geros savaitės galėsiu perleisti. Kada tau jo reikės? Kokiame tu mieste?

Vadinasi cia suo ir pakastas - as isidejus toliau ofise sedziu ir visas judejimas vyksta pirstais per klaviatura. Bandysiu pasivaiksciojimo technika pradeti lotuliukas.gif
as is Kauno. Reikes po keliu savaiciu tik ax.gif
Atsakyti
O ar tas intensyvus vaikaciojimas negali pakenkti? blush2.gif cia turbut mano paichologine beda, bet as bijojau net pajudeti fear.gif nors logiskai mastant vaiksciojimas turetu pagerinti kraujotaka ir t.t., bet praeita karta jauciausi kaip stikline ir dar tos kiausides ispampusios buvo...

Nefifi, del venu, man vienas receptas padeda, nes pas mane ne tik kad sunku jas rasti, bet kiekviena karta taip uzspazmuoja, kad kraujas nebega blink.gif as is vakaro pries pridavima ir po pridavimo pasidarau kompresus su lioton geliu, o paskui kokiu celofanu ir siltu daiktu apvynioju bei palaikau valandziuke. Man patare viena is sesuciu kuri ima krauja. Sake daznai badant venos suketeje ir sunku i jas pataikyti, o lioton ( tas kur kojas tepi) paminkstina ax.gif pamegink, gal ir tau tiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 27, 20:10)
Vadinasi cia suo ir pakastas - as isidejus toliau ofise sedziu ir visas judejimas vyksta pirstais per klaviatura. Bandysiu pasivaiksciojimo technika pradeti  lotuliukas.gif 
as is Kauno. Reikes po keliu savaiciu tik  ax.gif

Aš ryt į Kauną važiuoju. Galiu tau porą dėžučių paimti. O jei ką, tai ir šį šeštadienį važiuosiu pro Kauną. O kitą savaitgalį kažkurią dieną - vėl į Kauną. Tai tada gal visas dėžutes jau galėsiu atvežti. Dar ir Noriuleliukų likusio progestano turėjo. Gal tebeturi, jei nepardavė. Paklaus jos - gal ir ji perparduos
Papildyta:
QUOTE(Pagre @ 2016 09 27, 20:46)
O ar tas intensyvus vaikaciojimas negali pakenkti?  blush2.gif  cia turbut mano paichologine beda, bet as bijojau net pajudeti  fear.gif nors logiskai mastant vaiksciojimas turetu pagerinti kraujotaka ir t.t., bet praeita karta jauciausi kaip stikline ir dar tos kiausides ispampusios buvo...

Nefifi, del venu, man vienas receptas padeda, nes pas mane ne tik kad sunku jas rasti, bet kiekviena karta taip uzspazmuoja, kad kraujas nebega blink.gif as is vakaro pries pridavima ir po pridavimo pasidarau kompresus su lioton geliu, o paskui kokiu celofanu ir siltu daiktu apvynioju bei palaikau valandziuke. Man patare viena is sesuciu kuri ima krauja. Sake daznai badant venos suketeje ir sunku i jas pataikyti, o lioton ( tas kur kojas tepi) paminkstina  ax.gif pamegink, gal ir tau tiks  ax.gif

Nėščioms tepalų negalima, išskyrus tą vieną tokį šaldanrį, nepamenu kaip jis vadinasi toks active gel.
Vaikščioti yra gerai, jei nėra hematomos
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

uz 2 sav skrendu i TR ivf procesui, kadangi didziaja laiko dali busiu viena, butu smagu surasti kas dar skrenda smile.gif Jei tokiu yra, parasykit rolleyes.gif
Atsakyti