Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 43-ia tema, ieškome laimės

QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 23, 13:43)
Aš bijau sumaišyti, bet jei super kokybė yra 6AA, tai man įsodino šviežią 5BA ir šiai dienai vis augam: 9 DPI 94, 11 DPĮ 221, 13 DPĮ 493  wub.gif
Tik su progesteronu vis neatitaikau tinkamo kiekio  g.gif

Kiek domejausi del prg, nes ir man tai opus klausimas, tai geriau jau aukstesnis, bet kad nesvyruotu. Aukstesnis nepakenks, o svyravimai gali sukelti hematoma ir kraujavima ar dar kazka panasaus. Tariausi su K (nes zinau, kad tr nera uz ta leidziama seip), tai sake, kad tikrai nieko blogo nebus jei desiuosi 2 crinone ir kiekviena diena po ampule leidziamo prg susileisiu, nes turiu bloga patirti su crinone (aisku gal ne visai jis kaltas, kadangi sako, kad jo kraujyje nesimato, bet vietiskai gerai veikia), bet man baisu kazkaip paciai... unsure.gif sekmes tau! nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Glue @ 2016 09 23, 08:08)
o tu Cimara pleistrus naudosi ar tabletes? o kokiom dozem paskyre  4u.gif

Sveika,
Harmoninius tyrimus dariausi tik noredama paziureti, ar viskas normose (iki 2014 m ivf buvo normose); linkusi geriau kekis ciklus juos kartoti ir ziureti, ar niekas nemazeja/ nedideja, kad po to nebutu kazkokiu siurprizu
Turkams parasiau laiska, kad planuojam FET, ko reiketu ir pan. Tai man neskyre climara. Parase, kad informuoti,'kai jau ta cikla atvyksime,'2.c.d pataryti echo,'o tada jie parasys, ka toliau daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 23 rugsėjo 2016 - 13:46
QUOTE(Pagre @ 2016 09 23, 13:33)
Kiek domejausi del prg, nes ir man tai opus klausimas, tai geriau jau aukstesnis, bet kad nesvyruotu. Aukstesnis nepakenks, o svyravimai gali sukelti hematoma ir kraujavima ar dar kazka panasaus. Tariausi su K (nes zinau, kad tr nera uz ta leidziama seip), tai sake, kad tikrai nieko blogo nebus jei desiuosi 2 crinone ir kiekviena diena po ampule leidziamo prg susileisiu, nes turiu bloga patirti su crinone (aisku gal ne visai jis kaltas, kadangi sako, kad jo kraujyje nesimato, bet vietiskai gerai veikia), bet man baisu kazkaip paciai...  unsure.gif sekmes tau!  nestuke.gif

Ačiū už patarimus 4u.gif Būtent to svyravimo ir baisu, bet niekaip nenutaikau kad būtų normalus dydis. Tai dabar jau deduosi 1 crinone ryte, o vakare progesterono ampulę susileidžiu. Tikiuosi šitaip susinormalizuos. Nes iš pradžių leisdavausi vakarais po 2 ampules ir labai užkilęs progesteronas buvo.
Atsakyti
Priminkit, koks aukščiausias FSH gali būt startuojant? Netikėtai gavau atsakymą 10,17, e2-110pmol. Turbūt nebaisiai...
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2016 09 23, 12:56)
Sveikos merginos  4u.gif  gal rekomenduotum gera akupunktura vln?

Sveikos visos!As cia naujoke :)bet seku jusu tema nuo pat pradziu ,Lamonos pagalba esame jau apsilanke Memorial klinikoj Stambule ,gavom nurodymus ka tuoliai veiksim,nezinomas nevaisingumas, amzius,3 persileidimai per metus pastojus naturaliai,po 1 persileidimo dariau 2 iui VK ,net kibimo nebuvo ,Turkijos padare HSG-surado polipa,praeita savaite pasalinau pas Meceju,tas labai atkalbinejo nuo ivf,taigi pora menesiu pabandysim patys smile.gif

Del akupunkturos -ejau pas labai gera daktara -Grunicevas,Kauno g.31,Vilniuje,jis man kiausidziu veikla gerino,Ir siaip daug ka gydo,tel.+370 (5) 233 9681.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marga2: 24 rugsėjo 2016 - 02:25
QUOTE(Marga2 @ 2016 09 24, 02:23)
Sveikos visos!As cia naujoke :)bet seku jusu tema nuo pat pradziu ,Lamonos pagalba esame jau apsilanke Memorial klinikoj Stambule ,gavom nurodymus ka tuoliai veiksim,nezinomas nevaisingumas, amzius,3 persileidimai per metus pastojus naturaliai,po 1 persileidimo dariau 2 iui VK ,net kibimo nebuvo ,Turkijos padare HSG-surado polipa,praeita savaite pasalinau pas Meceju,tas labai atkalbinejo nuo ivf,taigi pora menesiu pabandysim patys smile.gif

Del akupunkturos -ejau pas labai gera daktara -Grunicevas,Kauno g.31,Vilniuje,jis man kiausidziu veikla gerino,Ir siaip daug ka gydo,tel.+370 (5) 233 9681.

Aciu labai thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 09 23, 18:54)
Priminkit, koks aukščiausias FSH gali būt startuojant? Netikėtai gavau atsakymą 10,17, e2-110pmol. Turbūt nebaisiai...

Pas turkus iki 15 fsh turi būti. Mano buvo 16,8, tai nelabai jie norėjo su manim apsiimti, bet išverkiau ir turiu pilvelio gyventoją ir ledinuką dar wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Marga2 @ 2016 09 24, 02:23)

Sveika prisijungusi 4u.gif
Linkiu ilgai čia neužsibūti ir kuo greičiau įsitaisyti pilvelio gyventoją nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 09 24, 12:16)
Pas turkus iki 15 fsh turi būti. Mano buvo 16,8, tai nelabai jie norėjo su manim apsiimti, bet išverkiau ir turiu pilvelio gyventoją

Na, maniškis nebuvo pakilęs niekad iki 15, tikiuos viskas bus gerai 4u.gif

Mes jau viena koja TR, nusipirkom bilietus ! smile.gif gavos per turkish už 400,- pirmyn atgal abiem. Tik jau galvos skausmas buvo datas pasirinkti doh.gif ciklų vidurkis 28d, bet paskutinis buvo net 30, o prieš tai-tik 24. Tai kaip D duos, būsim 26cd vakare TR...

Beje, pirkom pigiausius economy promotion bilietus, keisti net su priemoka jų neleidžia. Štai raštiškas atsakymas iš turskish atstovės LT (gal ateity kam pravers):
Dauguma mūsų aviakompanijos economy promotion tarifų yra nekeičiami, net ir už papildomą priemoką. Tai matosi ir mūsų internetinėje sveteinėje(įkelta mano ankstesnė lentelė).
Jeigu pirktumėte economy semi flexible, tuomet keitimas būtų įmanomas už papildomą priemoką. Minimalus keitimo mokestis yra 50 EUR. Tačiau kaina gali būti ir didesnė, priklausomai nuo to ar Jūsų norimai datai yra ta pati rezervavimo klasė. Jeigu nėra tos pačios rezervavimo klasės, tuomet dar gali tekti primokėti kainų skirtumą.

Jeigu keičiamus bilietus įsigysite pas mus ar mūsų internetinėje svetainėje, keitimą galite atlikti mūsų ofise ar skambinant į mūsų skambučių centrą. Jeigu bilietus perkate per tarpininką, t.y. kelionių agentūrą ar kitą internetinį pusląpį, tuomet geriausia keitimus atlikti ten kur įsigijote bilietą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 24 rugsėjo 2016 - 15:47
Sveikos merginos smile.gif
Prieš keletą psl mačiau kažkas iš jūsų turėjot likusių climara pleistrų. Jei dar turit - brūkštelkt a.ž. nes matau kad pritrūksiu... blush2.gif
Dėkui!! 4u.gif
Beja, mano hcg 17 dpi 2181, 20 dpi 5358
Atsakyti
9
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 09 25, 03:46)
Sveikos merginos  smile.gif
Prieš keletą psl mačiau kažkas iš jūsų turėjot likusių climara pleistrų. Jei dar turit - brūkštelkt a.ž. nes matau kad pritrūksiu... blush2.gif
Dėkui!!  4u.gif

4u.gif tigriuke wub.gif aukit ir stiprekit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 09 24, 16:38)
Na, maniškis nebuvo pakilęs niekad iki 15, tikiuos viskas bus gerai 4u.gif

Mes jau viena koja TR, nusipirkom bilietus ! smile.gif gavos per turkish už 400,- pirmyn atgal abiem. Tik jau galvos skausmas buvo datas pasirinkti doh.gif ciklų vidurkis 28d, bet paskutinis buvo net 30, o prieš tai-tik 24. Tai kaip D duos, būsim 26cd vakare TR...

Super! linkiu, kad viskas susideliotu pagal norus ir plana mirksiukas.gif mes jau irgi pirksimes bilietus kitos savaites gale rolleyes.gif o apartamentus jau issirinkot? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 09 25, 06:46)
Dėkui!!  4u.gif

Tigriuke!!! wub.gif labai grazus skaiciukai! Geriausios jums kloties! nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 09 25, 05:46)
Dėkui!!  4u.gif

Tigriuke, nuostabūs skaičiukai wub.gif

o kokiu tikslu tau climara? g.gif lyg turėjau vieną, tik vargu, ar pagelbėsiu su vienu smile.gif
Atsakyti