Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 43-ia tema, ieškome laimės

QUOTE(Glue @ 2016 09 22, 20:17)
Pagal Tr estradiolis t.b. MAZIAU 80 (ju vienetais pg/ml) jei as neklystu  unsure.gif bet cia kai sviezias IVF ir 1-3 CD. o kaip su FET... g.gif

Sveika, aisku.. Na, pas mane 5 c.d. 76 pmol/l, norma raso 98-571 pmol/l. Gaila, kad 2 c.d. nepasimatavau:(
Papildyta:
QUOTE(joorgita @ 2016 09 22, 21:04)
Sveika. Pas mane estradiolis 2c.d. ruosiantis FET buvo 131 pmol/l. Gal reiktų ankščiau estroferm pradėti gerti, bet čia su turkais reikia pasitarti.Sekmės 4u.gif

Aisku.. zodziu, mano 76 pmol/l tikrai mazokas..Aciu uz info!
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2016 09 22, 20:06)
Sveikos!
Truputi noriu isiterpti i Jusu pokalbi su klausimu apie E2. Kas dare FET, gal pamenat,'koks estradiolis turi buti, kad TR atliktu FET?.
Gal dar kas primintumet, kaip ji pasikelti?.. Lyg pamenu,'kad kazkada diskutavo apie tai, bet dabar taip greit nerandu.
Pasidariau standartinius tyrimus, netiketai E2 zemiau normos. Susirupinau, gal jau cia "senatve"... Bet FSH ir kiti rodikliai geri. Gal kas galetu pakomentuoti is patirties ar siaip zino:)
Visoms po  4u.gif

Nica79,mano E2 prieš šį FET bei gegužės mėn.irgi buvo žemiau normos.Buvau susirūpinus,jog negerai,bet turkų atsakymas buvo:tai nėra svarbu...tai suprask,kaip nori....
Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2016 09 22, 21:57)
Nica79,mano E2 prieš šį FET bei gegužės mėn.irgi buvo žemiau normos.Buvau susirūpinus,jog negerai,bet turkų atsakymas buvo:tai nėra svarbu...tai suprask,kaip nori....

Sveika!
O, geras... Kiek pamenu, jie del to E2 labai ziuredavo.. Gal del FET neturi reiksmes. Nu, aciu, labai nuraminai, nes is TR dar negavau atsakymo, tai labai nervinausi unsure.gif Liuks tada! Aisku, ramiau jei viskas mazdaug normose:)
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2016 09 22, 21:41)
Sveika!
O, geras... Kiek pamenu, jie del to E2 labai ziuredavo.. Gal del FET neturi reiksmes. Nu, aciu, labai nuraminai, nes is TR dar negavau atsakymo, tai labai nervinausi unsure.gif Liuks tada! Aisku, ramiau jei viskas mazdaug normose:)

o tu Cimara pleistrus naudosi ar tabletes? o kokiom dozem paskyre 4u.gif
Atsakyti
merginos pasidalinkite, ar daug tokiu, kam dejo ne super kokybes blastas ir pastojot?
Idomu, kai ideda atsaldytus, auginant gleivyne ar reikejo E2 tyrima daryti?
Atsakyti
Man dėjo šviežią 3ab ir pastojau, tik pabaiga, deja ne tokia buvo, kokios tikėjausi.... Nežinau, ar kokybė galėjo turėti kokią reikšmę tokiai baigčiai...
Atsakyti
Meshka23, Serapinas man taip pat skyre ta pati, tik jo dozes man mazokos buvo. Man pagelbejo merginos is tevu darzelio, ir savaip as papildus tuos pradejau gerti.

Karpenko kiekvienai individualiai skiria plana. Man sake, kad gal truksta gyvybingumo lastelem, nlb supratau ka minty turi. As kaip ir minejau, maniau, kad blogiau nebus ir norejau isbandyti. O gal tiek ir betruko...is kur cia gali zinoti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 23 rugsėjo 2016 - 10:55
QUOTE(Januari @ 2016 09 23, 10:54)
Meshka23, Serapinas man taip pat skyre ta pati, tik jo  dozes man mazokos buvo. Man pagelbejo merginos is tevu darzelio, ir savaip as papildus tuos pradejau gerti.

Karpenko kiekvienai individualiai skiria plana. Man sake, kad gal truksta gyvybingumo lastelem, nlb supratau ka minty turi. As kaip ir minejau, maniau, kad blogiau nebus ir norejau isbandyti. O gal tiek ir betruko...is kur cia gali zinoti.  smile.gif

Man Serapinas skirdamas dozes sake pradedam nuo tokiu, tada po 1-2 men. pasidaryk tyrimus, ir galbut reikes didinti ax.gif

O ka tau Karpenko skyre? Imunoglobulina, ane? 4u.gif
Atsakyti
Ar kas nors tyretes HLA tipo antigenus?
Atsakyti
QUOTE(Glue @ 2016 09 23, 08:52)
merginos pasidalinkite, ar daug tokiu, kam dejo ne super kokybes blastas ir pastojot?

Aš bijau sumaišyti, bet jei super kokybė yra 6AA, tai man įsodino šviežią 5BA ir šiai dienai vis augam: 9 DPI 94, 11 DPĮ 221, 13 DPĮ 493 wub.gif
Tik su progesteronu vis neatitaikau tinkamo kiekio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glue @ 2016 09 23, 09:52)

E2 tyrima reikejo daryti, tik labai idomiai i ji ziuri per FET, mano buvo zemiau normos, bet ju ats. buvo nieko svarbaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maniakas: 23 rugsėjo 2016 - 12:49
Sveikos merginos 4u.gif gal rekomenduotum gera akupunktura vln?
Atsakyti