Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 43-ia tema, ieškome laimės

QUOTE(Januari @ 2016 09 22, 17:30)
lotuliukas.gif  siunciaus iš ebay, iherb arba lifeexp...kokio tai  smile.gif
tėvų darzelyje yra atskira temute tu genų, kurioje mergaites pataria, dalinasi taip pat visa rasta info, papildų nuorodom ir pan.  4u.gif

Ačiū Tau už info! 4u.gif Kapstausi toliau-kol visus tuos genus isnagrinesiu-Nemune ledai isplauks-obelys pabals..
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2016 09 22, 16:09)
tfu tfu tfu pavyko...nors dar laiko ner lb daug, bet tikiu kad viskas bus gerai. Sikart K plano laikiausi, tiesiog maniau, kad jau blogiau tikrai nebus. Pasidariau gimdos pabraizyma,  lankiausi pas endokrinologe, aptikus ta MTHR gena- papildus atitinkamus pradejau gerti ir pan. As pati tiek tikrai nebuciau sugalvojusi, mano galva neisnesa. Bet visa informacija rinkausi is sio forumo mergaiciu, kurioms dekinga busiu iki gyvenimo pabaigos  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Maniakas, kumstukai uz jus  4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif
Slapukes, sekmes didziausios ir laikok kumstukus  4u.gif  4u.gif

Sveikinimai Januari, aukit ir stiprekit! wub.gif

Kokius papildus nuo MTHFR geri?
Man Serapinas skyre metilfolata, b6, b12, aspirina.

Papasakok ka tau K sake ir ka skyre? 4u.gif
Ziuriu cia visos mergaites pas ja buve smile.gif
Man ji neatrodo rimta, bet jeigu daug kam padeda, gal tikrai verta apsilankyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 22, 16:19)
O kur gavai papildu pries ta madafaka gena?

Jurmata, o tau nustate mthfr mutacija? Ar dar tik tirsies? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 09 22, 18:25)

Papildyta:
Jurmata, o tau nustate mthfr mutacija? Ar dar tik tirsies? 4u.gif

Dar nustatys..kol kas gydytojams tai neatrode svarbu,nors prasiau-dabar teks priversti
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 22, 17:56)
Dar nustatys..kol kas gydytojams tai neatrode svarbu,nors prasiau-dabar teks priversti

Mano genetike irgi nenorejo tirti mthfr nes ale pagal naujausias rekomendacijas sio geno mutacija nera svarbi, bet sutiko istirti. O dabar pamacius, kad pas mane mthfr homozigotine mutacija, siuncia pas hematologe. Tai jeigu jau taip nesvarbu butu, tai fig tada siusti pas hematologe. Reiskia visgi svarbu...
O tu planuoji nemokamai tyrimus darytis, su siuntimu?
Ar mokamai? 4u.gif
Mokamai gyd. Serapinas visus tuos tyrimus kur tau TR skyre daro; man atrodo dar Synlab genetiniu ir trombofiliju tyrimus daro.
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 09 22, 19:05)
Mano genetike irgi nenorejo tirti mthfr nes ale pagal naujausias rekomendacijas sio geno mutacija nera svarbi, bet sutiko istirti. O dabar pamacius, kad pas mane mthfr homozigotine mutacija, siuncia pas hematologe. Tai jeigu jau taip nesvarbu butu, tai fig tada siusti pas hematologe. Reiskia visgi svarbu...
O tu planuoji nemokamai tyrimus darytis, su siuntimu?
Ar mokamai? 4u.gif
Mokamai gyd. Serapinas visus tuos tyrimus kur tau TR skyre daro; man atrodo dar Synlab genetiniu ir trombofiliju tyrimus daro.

Kadangi man teko mesti darba del IVF Turkijoj ir dabar sedziu darbo birzoj-be vaiku,be darbo ir be pinigu tai aisku vaziuosiu su siuntimais i Santarus nemokamai
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 22, 18:25)
Kadangi man teko mesti darba del IVF Turkijoj ir dabar sedziu darbo birzoj-be vaiku,be darbo ir be pinigu tai aisku vaziuosiu su siuntimais  i Santarus nemokamai

As irgi kartais svarstau mesti darba, kad galeciau isvaziuoti i uzsienio klinikas 3-4 sav. vaisintis, bet bijau kad jeigu nepavyks, bus visai shakiai, nei darbo, nei pinigu, nei vaiko...Tai lenkiu nugara, kalu pinigelius, kad po nesekmingo ivf po kurio laiko vel galetume bandyti.
Atsakyti
Zodziu ,panos,darau sarasa tyrimu,kuriu reikalausiu:galit papildyt,kad ko nepamirsciau?: 4u.gif
MTHFR genas
homocisteinas
Antikūniai
visi trombofilijos tyrimai
Del antirezaus faktoriaus
Kas dar???? g.gif
Atsakyti
Sveikos!
Truputi noriu isiterpti i Jusu pokalbi su klausimu apie E2. Kas dare FET, gal pamenat,'koks estradiolis turi buti, kad TR atliktu FET?.
Gal dar kas primintumet, kaip ji pasikelti?.. Lyg pamenu,'kad kazkada diskutavo apie tai, bet dabar taip greit nerandu.
Pasidariau standartinius tyrimus, netiketai E2 zemiau normos. Susirupinau, gal jau cia "senatve"... Bet FSH ir kiti rodikliai geri. Gal kas galetu pakomentuoti is patirties ar siaip zino:)
Visoms po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2016 09 22, 19:06)
Sveikos!
Truputi noriu isiterpti i Jusu pokalbi su klausimu apie E2. Kas dare FET, gal pamenat,'koks estradiolis turi buti, kad TR atliktu FET?.
Gal dar kas primintumet, kaip ji pasikelti?.. Lyg pamenu,'kad kazkada diskutavo apie tai, bet dabar taip greit nerandu.
Pasidariau standartinius tyrimus, netiketai E2 zemiau normos. Susirupinau, gal jau cia "senatve"... Bet FSH ir kiti rodikliai geri. Gal kas galetu pakomentuoti is patirties ar siaip zino:)
Visoms po  4u.gif

Pagal Tr estradiolis t.b. MAZIAU 80 (ju vienetais pg/ml) jei as neklystu unsure.gif bet cia kai sviezias IVF ir 1-3 CD. o kaip su FET... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glue: 22 rugsėjo 2016 - 19:25
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 22, 09:17)
Ar jums ta climara padejo sulaikyt folius,kad neissisoktu ?Nes pas mane du isvaro i prieki ir kiti nespeja pasivyt..Ir ar tu pleistru Lietuvoj galima nusipirkt?

Jurmarta, taip, climarą skiria, kad suvienodintų folių augimą. gal skiria ir kitais tikslais, bet ir foliams taip pat. prislopina kiaušides, kad nebūtų ciklo pradžioj 1-2 paaugusių labiau. aš klijuotis pradėjau 10-tą d. po ovuliacijos. viso lyg 3 turėjau klijuot. tik bėda, kad paskui nenorėjo foliai augti, tad buvo arkliškos dozės vaistų ir punkcija gana vėlai - 15-ą ciklo dieną. užaugo vienodesni ir daugiau jų, bet, kaip pasakojau anksčiau, finale nieko neliko.
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2016 09 22, 20:06)
Sveikos!
Visoms po  4u.gif

Sveika. Pas mane estradiolis 2c.d. ruosiantis FET buvo 131 pmol/l. Gal reiktų ankščiau estroferm pradėti gerti, bet čia su turkais reikia pasitarti.Sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 09 22, 20:51)
Jurmarta, taip, climarą skiria, kad suvienodintų folių augimą. gal skiria ir kitais tikslais, bet ir foliams taip pat. prislopina kiaušides, kad nebūtų ciklo pradžioj 1-2 paaugusių labiau. aš klijuotis pradėjau 10-tą d. po ovuliacijos. viso lyg 3 turėjau klijuot. tik bėda, kad paskui nenorėjo foliai augti, tad buvo arkliškos dozės vaistų ir punkcija gana vėlai - 15-ą ciklo dieną. užaugo vienodesni ir daugiau jų, bet, kaip pasakojau anksčiau, finale nieko neliko.

Oi tai bus cia man dar ciudu su jais-uzspazmuos tai is vis niekas neuzaugs blink.gif Finalas aiskus-uzversiu kanopas isivarius vezi nuo sitos chemijos-jau zinau ne viena atveji,kai moterys po kruvos ivf anapilin o ne vaiku augint iskeliavo..
Atsakyti