QUOTE(Persikute123 @ 2016 09 21, 21:46)
Bandysiu derėtis
Snaigutės važiuosiu spalio pr, jei tik gleivinė nepaves, nes birželį augti nenorėjo
Laikysiu kumscius uz tavo snaigutes!
Sekmes didziausios, kad griztum
Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2016 09 21, 22:56)
Maniskiai cia vaistus veze ;)
K nezinojo, kad Lietuvoj Clexane parduoda, sake, kad tik Fraxiparinas yra. Teko itikineti, kad LT pirkau. Ji man buvo israsius recepta Fraxiparine, tai ta ir veziausi del visa ko. Beje, veliau ji man ir Clexane recepta israse. Ir seimos gydytoja buvo israsius (bet pameciau
). Turkijoj parduoda ir be recepto. Turkisko ir lietuvisko Clexane svirkstukai skiriasi, turkiskas turi tokia kaip apsauga, kuri issoka, kai susileidi. Kaip ir moderniau, bet man lietuviskas labiau patiko, nes lengviau idurti ir maziau melynes darosi. Kai leidziuos Clexane, suimu lasini (pas ka tik skura, tai skura reikia suimti
), iduriu, suleidziu, toliau laikau suemus dar kokias 20 sec netraukdama svirksto, tada istraukiu ir dar kokias 20 sec palaikau suemus. Su turkisku nesigauna palaikyti, nes apsauga issoka.
Turkijoj uz 0,4 Clexane 10vnt dezute sumokejau 100try, Lietuvoj tokia pacia pirkau uz 36 eur (Camelia vaistinej per tas 'laimingas valandas'), dabar 0.2 Clexane leidziuos, tai apie 21 eur kainuoja. Skirtumas nedidelis, patogu, kad gali nusipirkti kada prireikia ir netenka sandeliuoti.
Papildyta:
Oij..susipainiojau
atsiprasau, bet didelis didelis didelis tau dekui uz visa detalia info kuria pasidalinai
labai pagelbejai ir padrasinai del to leidimosi, nes toks nervas eme, kaip man reiks sugalvoti plana
jei dar kils kokiu klausimu, butinai tave patrukdysiu