Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 43-ia tema, ieškome laimės

QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 20, 19:43)
Na man leido. Tik šlapinti negalėjau  lotuliukas.gif tu dvi savaites naudojai?  Man keletą dienų..

as climara klijavaus nuo mmm iki beveik isodinimo dienos, tai gavos net daugiau negu dvi savaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 09 22, 09:37)
as climara klijavaus nuo mmm iki beveik isodinimo dienos, tai gavos net daugiau negu dvi savaites 4u.gif

Ar jums ta climara padejo sulaikyt folius,kad neissisoktu ?Nes pas mane du isvaro i prieki ir kiti nespeja pasivyt..Ir ar tu pleistru Lietuvoj galima nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 09 21, 21:46)
Bandysiu derėtis smile.gif
Snaigutės važiuosiu spalio pr, jei tik gleivinė nepaves, nes birželį augti nenorėjo doh.gif

Laikysiu kumscius uz tavo snaigutes! 4u.gif Sekmes didziausios, kad griztum nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2016 09 21, 22:56)
Maniskiai cia vaistus veze ;)
K nezinojo, kad Lietuvoj Clexane parduoda, sake, kad tik Fraxiparinas yra. Teko itikineti, kad LT pirkau. Ji man buvo israsius recepta Fraxiparine, tai ta ir veziausi del visa ko. Beje, veliau ji man ir Clexane recepta israse. Ir seimos gydytoja buvo israsius (bet pameciau blush2.gif ). Turkijoj parduoda ir be recepto. Turkisko ir lietuvisko Clexane svirkstukai skiriasi, turkiskas turi tokia kaip apsauga, kuri issoka, kai susileidi. Kaip ir moderniau, bet man lietuviskas labiau patiko, nes lengviau idurti ir maziau melynes darosi. Kai leidziuos Clexane, suimu lasini (pas ka tik skura, tai skura reikia suimti biggrin.gif ), iduriu, suleidziu, toliau laikau suemus dar kokias 20 sec netraukdama svirksto, tada istraukiu ir dar kokias 20 sec palaikau suemus. Su turkisku nesigauna palaikyti, nes apsauga issoka.
Turkijoj uz 0,4 Clexane 10vnt dezute sumokejau 100try, Lietuvoj tokia pacia pirkau uz 36 eur (Camelia vaistinej per tas 'laimingas valandas'), dabar 0.2 Clexane leidziuos, tai apie 21 eur kainuoja. Skirtumas nedidelis, patogu, kad gali nusipirkti kada prireikia ir netenka sandeliuoti.
Papildyta:

Oij..susipainiojau blush2.gif atsiprasau, bet didelis didelis didelis tau dekui uz visa detalia info kuria pasidalinai bigsmile.gif labai pagelbejai ir padrasinai del to leidimosi, nes toks nervas eme, kaip man reiks sugalvoti plana ax.gif jei dar kils kokiu klausimu, butinai tave patrukdysiu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad kisu nosi del vaistuku, jei kuriai reikia turiu likusio leidziamo progestano.
Atsakyti
[quote=jurmarta,2016 09 22, 10:17]
Ar jums ta climara padejo sulaikyt folius,kad neissisoktu ?Nes pas mane du isvaro i prieki ir kiti nespeja pasivyt..Ir ar tu pleistru Lietuvoj galima nusipirkt?
[/quo

neee,climara ne foliams skirta o man atrodo gimdos gleivinei,nera manau ju pirkti cia,jeigu tau reiks tai as dar turiu keleta 4u.gif
Atsakyti
[quote=LISKAUS,2016 09 22, 11:37]
[/quo

neee,climara ne foliams skirta o man atrodo gimdos gleivinei,nera manau ju pirkti cia,jeigu tau reiks tai as dar turiu keleta 4u.gif
[/quote]
Keista,kodel man sake ji skirs del netolygiai auganciu foliu g.gif
Atsakyti
[quote=LISKAUS,2016 09 22, 11:37]
[/quo

[/quote]
Kiek man pradžioje pasakojo koordinatorė Elis, o paskui Mastura, tai climara pleistrus Memorial skiria nuo ovuliacijos pradžios prieš IVF ciklą iki mmmm. Pagal juos ji kažkaip padaro, kad sekančiame cikle foliai augtų tolygiau, nes pristabdo kiaušidžių veiklą. Bet yra buvę atvejų, kad tie pleistrai per daug kitoms moterims užslopina kiaušides ir tuomet iš vis niekas neauga.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 09 22, 13:09)
Kiek man pradžioje pasakojo koordinatorė Elis, o paskui Mastura, tai climara pleistrus Memorial skiria nuo ovuliacijos pradžios prieš IVF ciklą iki mmmm. Pagal juos ji kažkaip padaro, kad sekančiame cikle foliai augtų tolygiau, nes pristabdo kiaušidžių veiklą. Bet yra buvę atvejų, kad tie pleistrai per daug kitoms moterims užslopina kiaušides ir tuomet iš vis niekas neauga.

oi,tuomet nenoriu jusu klaidinti,nes as klijavaus per FET.
Atsakyti
Jei reikia climara pleistru tai as turiu. Kreipkites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 09 21, 18:17)
Aciu, January!  4u.gif
O tau pavyko tas ivf, kurio metu leidaisi imuna?

tfu tfu tfu pavyko...nors dar laiko ner lb daug, bet tikiu kad viskas bus gerai. Sikart K plano laikiausi, tiesiog maniau, kad jau blogiau tikrai nebus. Pasidariau gimdos pabraizyma, lankiausi pas endokrinologe, aptikus ta MTHR gena- papildus atitinkamus pradejau gerti ir pan. As pati tiek tikrai nebuciau sugalvojusi, mano galva neisnesa. Bet visa informacija rinkausi is sio forumo mergaiciu, kurioms dekinga busiu iki gyvenimo pabaigos wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Maniakas, kumstukai uz jus 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Slapukes, sekmes didziausios ir laikok kumstukus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2016 09 22, 17:09)
tfu tfu tfu pavyko...nors dar laiko ner lb daug, bet tikiu kad viskas bus gerai. Sikart K plano laikiausi, tiesiog maniau, kad jau blogiau tikrai nebus. Pasidariau gimdos pabraizyma,  lankiausi pas endokrinologe, aptikus ta MTHR gena- papildus atitinkamus pradejau gerti ir pan. As pati tiek tikrai nebuciau sugalvojusi, mano galva neisnesa. Bet visa informacija rinkausi is sio forumo mergaiciu, kurioms dekinga busiu iki gyvenimo pabaigos  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Maniakas, kumstukai uz jus  4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif
Slapukes, sekmes didziausios ir laikok kumstukus  4u.gif  4u.gif

O kur gavai papildu pries ta madafaka gena?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 22, 16:19)
O kur gavai papildu pries ta madafaka gena?

lotuliukas.gif siunciaus iš ebay, iherb arba lifeexp...kokio tai smile.gif
tėvų darzelyje yra atskira temute tu genų, kurioje mergaites pataria, dalinasi taip pat visa rasta info, papildų nuorodom ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 22 rugsėjo 2016 - 16:33