Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 43-ia tema, ieškome laimės

QUOTE(jurmarta @ 2016 09 13, 12:56)
Joa..cikloferona
..zodziu lauksiu Emre komentaro'gal sugalvos kodel nesiformuoja pas mane gemaline puslyte..pas juos Mastura sake sventes kazkokios ir jie ne darbe sia savaite..Siaures Meskute,ka svenciat? leb.gif
Papildyta:

Blastute po pGD tobula sake-6AA..cia beda mano organizme-gal kasos vezys kaltas-eisiu va magnetini rezonansa ziuret'gal isaiskes problemyte-kas ten per cista sedi...o kiek dar nezinau-gali bet kur sedet kokia nesamone-po sitiek ivf

o kiek naudojai cikloferoną?
jurmarta,tu tokia gyvenimo užgrūdinta, bet kiek prisigalvoji visokių nesamonių lotuliukas.gif lotuliukas.gif koks dar kasos vežys lotuliukas.gif šiaip tai ir su vežiu pastoja jeigu ką...
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 09 13, 13:05)
o kiek naudojai cikloferoną?
jurmarta,tu tokia gyvenimo užgrūdinta, bet kiek prisigalvoji visokių nesamonių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif koks dar kasos vežys  lotuliukas.gif šiaip tai ir su vežiu pastoja jeigu ką...

Siaip cia mane echoskopuotojas prigasdino,kad kasos cistos gali buti piktybines,zodziu ojojoi dienos jau gali buti suskaiciuotos-nezinojo jis,kad manes jau niekas negasdina biggrin.gif
Nepamenu kiek as ten ji leidaus...Zodziu jei turejot kas panasiu bedu kam nesiformavo gemaline puslyte-lauksiu jusu patirciu 4u.gif O gal as cia viena tokia nepakartojama ir unikali? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 13, 13:25)

Nepamenu kiek as ten ji leidaus...Zodziu jei turejot kas panasiu bedu kam nesiformavo gemaline puslyte-lauksiu jusu patirciu 4u.gif O gal as cia viena tokia  nepakartojama ir unikali?  doh.gif

pas mane gemalinė pūslytė visada būna, tik va embrionas ne visada, o jeigu ir būna, dėja nustoja vystytis, 4 kartus buvo ankstyvi neisvystymai iki 5 sav. kai sužinau, kad hcg auga, du kartu iš jų ir pūslytę spėjau pamatyti ir prasidėdavo kraujavimai. o dar du tęsėsi ilgiau,vienas 6,5 sav nustojo vystytis paskutinį kartą, kitas su dvynukais 7sav ir su antru 11sav persileidimas, taigi viso 6 neisvystantys, tiesa vienas prieš 9 metus puikiai užaugo ir dabar į trečią klasę eina wub.gif
man visi vertė bėdą į genetiką, bet paskutinį kartą buvo po PGS
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 09 13, 13:33)
pas mane gemalinė pūslytė visada būna, tik va embrionas ne visada, o jeigu ir būna, dėja nustoja vystytis, 4 kartus buvo ankstyvi neisvystymai iki 5 sav. kai sužinau, kad hcg auga, du kartu iš jų ir pūslytę spėjau pamatyti ir prasidėdavo kraujavimai. o dar du tęsėsi ilgiau,vienas 6,5 sav nustojo vystytis paskutinį kartą, kitas su dvynukais 7sav ir su antru 11sav persileidimas, taigi viso 6 neisvystantys, tiesa vienas prieš 9 metus puikiai užaugo ir dabar į trečią klasę eina  wub.gif
man visi vertė bėdą į genetiką, bet paskutinį kartą buvo po PGS

Ojujui ,ailima,kiek tau teko iskentet!!!Va cia tai isbandymai!!Aciu Dievui,turi ta vieninteli wub.gif ..O ka tu tyreis ir vartojai del tu nesivystymu? g.gif Nes pries vel pastojant as privalau rast,kur cia suo pakastas..As busiu ne as,jei nerasiu-dar nebuvo gyvenime,kad neissikovociau ko noriu duel.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 13, 13:47)
Ojujui ,ailima,kiek tau teko iskentet!!!Va cia tai isbandymai!!Aciu Dievui,turi ta vieninteli wub.gif ..O ka tu tyreis ir vartojai del tu nesivystymu? g.gif Nes pries vel pastojant as privalau rast,kur cia suo pakastas..As busiu ne as,jei nerasiu-dar nebuvo gyvenime,kad neissikovociau ko noriu duel.gif

na aš visus AFS, krešumo ir pan tyrimus pasidariusi, kariotipai geri, krešumo yra nuokrypiai, bet naudojau paskutinius tris kartus skystinančius, vienintelio ko nedariau, tai nebuvau pas Karpenko, bet sau daviau žodį, kad jeigu nepavyks, eisiu ir pas ją, buvau prieš kelias dienas, ir dar pakartotinai eisiu pas hematologę, po dviejų sav. nes gal man tų skystinančių nereikia, nes kai persileidau pernai žiauriai nukraujavau, ir visus kartus prasideda kraujavimai, hematomos didžiulės atsiranda, taigi nesuprantu kodėl ten tas kraujavimas man prasideda, o ir mmm labai gausios, naudoju sauskelnes suaugusiems, nes paketus visus prabėga, kaip plūsterna atsistoju, tai iškart visi drabužiai
Atsakyti
Sveikos
Bučkiai už kumjtukus. wub.gif wub.gif
Vėliau viską papasakosiu. O jūsų kumštukai glosto širdį wub.gif wub.gif

Taip, mergytės, tr šventės iki ketvirtadienio. Penktadienį pradės dirbti. Bet matyt naujoms mergaitėms parašė kad nuo pirmadienio.
Pas mus šilta kas ruošiausi atvykti, striukių tikrai nereikia thumbup.gif

Jurmarta, nekalbėk taip, pas mane ir nėra kilerių, pas mane ir leukocitų visad apatinė riba arba mažiau, bet nesijaučiu nei pajegele ar kokia dar. Tiesiog susirgus mums būtų biski sunkiau blush2.gif
Aš tai stiprinau imunitetą nors atrodo niekad nesergu peršalimo ligomis gripais slogom ir pan. As biski kitus vaistus leidausi bet pora mėn ta dariau. Metus laiko daug iv papildų ir pan. Tiesiog...
O dėl tuščios gemalines puslytes nelabai info turiu...žinau keletą merginų kurioms taip buvo... Bet Lt gyd aiškino kad tiesiog taio nutinka... Tad įdomu kokia tr nuomone šiuo klausimu...
Atsakyti
Jurmarta, ar toj pacioj laboratorijoj dareisi paskutini kraujo tyrima? Ar tie patys matavimo vienetai? Ar skaiciukai yra pasieke 6500 riba? Su mazesniais pagal viska dar neturetu matytis gemaliuko...
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 13, 18:05)
Sveikos
Bučkiai už kumjtukus.  wub.gif  wub.gif
Vėliau viską papasakosiu. O jūsų kumštukai glosto širdį  wub.gif  wub.gif
Taip,  mergytės,  tr šventės iki ketvirtadienio.  Penktadienį pradės dirbti. Bet matyt naujoms mergaitėms parašė kad nuo pirmadienio.

O kas daro ivf kai jie ten svencia? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(steka @ 2016 09 13, 18:10)
Jurmarta, ar toj pacioj laboratorijoj dareisi paskutini kraujo tyrima? Ar tie patys matavimo vienetai? Ar skaiciukai yra pasieke 6500 riba? Su mazesniais pagal viska dar neturetu matytis gemaliuko...

Skirtingose..siandien jau tik 190..dar pries savaite kas antra diena keturgubejo skaiciai,visi kalbejo apie dvynukus-isvarem ekstazeje i Bulgarija ir atostogu pabaigoj vaikstau sau visa issisiepus nescia pajuriu ir tik pyst kraujas per kojas ir nera nei vaikiuko nei dvynuku...ir zinok zmogau kas ir kodel ir del ko...
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 13, 16:05)
O kas daro ivf kai jie ten svencia? blink.gif
Papildyta:

Skirtingose..siandien jau tik 190..dar pries savaite kas antra diena keturgubejo skaiciai,visi kalbejo apie dvynukus-isvarem ekstazeje i Bulgarija ir atostogu pabaigoj vaikstau sau visa issisiepus nescia pajuriu ir tik pyst kraujas per kojas ir nera nei vaikiuko nei dvynuku...ir zinok zmogau kas ir kodel ir del ko...

As cia gal ne vietoj,bet gal ta kelione buvo tau ne i nauda,juk vistiek pervargus visa nusivaiksciojus ir pan.ne visos esam stiprios visokioms kelionems .na cia mano toks pamastymas.as bijau net judet. verysad.gif ryt ir gi jauciu kartosiu skaičiukus, bo neramu verysad.gif
Nezinau ar gerai padarei jei imuno neturi ir nesileidai IG,juk jis net vaikams yra skiriamas,as skaiciau rusu forume,juk pirmas vaistas nuo virusu ir t.t.nesvarbu kad jeigu nesergam tai reiskia mes stiprios,bet gal puola koki virusai,pav.kaip pusleline ir pan.
Labai idomiai issireiske Karpenko,nzn,gal tu jai nepatikai,nes logikos tame nera ka ji pasake apie tave.nes jeigu imuniteto nera tai ji be kalbu bent man skyre leistis imunoglobulina iki 9sav.plius leistis kleksana, gerti aspirina 100 mg.nes AFS pas mane.
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 09 13, 19:22)
As cia gal ne vietoj,bet gal ta kelione buvo tau ne i nauda,juk vistiek pervargus visa nusivaiksciojus ir pan.ne visos esam stiprios visokioms kelionems .na cia mano toks pamastymas.as bijau net judet. verysad.gif ryt ir gi jauciu kartosiu skaičiukus, bo neramu verysad.gif
Nezinau ar gerai padarei jei imuno neturi ir nesileidai IG,juk jis net vaikams yra skiriamas,as skaiciau rusu forume,juk pirmas vaistas nuo virusu ir t.t.nesvarbu kad jeigu nesergam tai reiskia mes stiprios,bet gal puola koki virusai,pav.kaip pusleline ir pan.
Labai idomiai issireiske Karpenko,nzn,gal tu jai nepatikai,nes logikos tame nera ka ji pasake apie tave.nes jeigu imuniteto nera tai ji be kalbu bent man skyre leistis imunoglobulina iki 9sav.plius leistis kleksana, gerti aspirina 100 mg.nes AFS pas mane.

Na Karpenko ir man nepatiko'matyt abipuse" meile" buvo:))..o kelione cia tikrai nepakenke-nebuvo ten ko pavargt'vienas malonumas-jura,siluma,vitaminai ir daug poilsio vaisiu darzoviu...cia tikrai ne cia suo pakastas..skystinanciu sikart nevartojau,nes vartojau per pirmus du ivf...rezultatas visais atvejais tas pats..organizmui nepakanka jegu suformuoti gemalui-ne veltui viena virguliu mojuotuoja sake,kad mano organizmas kaip 60-simtmetes biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, Gvatemala prašė jūsų paklausti: kam šalino medikamentais, per kiek laiko pradėjo šalintis ir per kiek laiko pasišalino? Gvatemala interneto dabar neturi.
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 09 13, 19:18)
Mergaitės, Gvatemala prašė jūsų paklausti: kam šalino medikamentais, per kiek laiko pradėjo šalintis ir per kiek laiko pasišalino? Gvatemala interneto dabar neturi.

Man per 4-5 val nuo isgerimo ivyko visas veiksmas verysad.gif
Atsakyti