Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 43-ia tema, ieškome laimės

QUOTE(jurmarta @ 2016 09 20, 18:16)
Ta prasme visai? blink.gif ..o smirdumėli koks gėris! Gal kas zinot Afs ir Leideno mutacijos-cia ne tas pats? g.gif Man cia tamsus miskas dar kaip ir antikuniai ir t.t.

Afs ir leideno mutacija skirtingi dalykai bet gydymas tas pats smile.gif. Man ir po dvyniu persileidimo liepe situs visus tyrimus pasidaryti, bet as dar priedo pasidariau MTHFR geno mutacija man Vilniuje genetike nemokamai padare tuos leideno faktorius ir mthfr gena, o afs tyrimus pas hematologa dariausi irgi nemokamai su siuntimu tik palaukti reikia. Tai va man ir buvo rastas MTHFR genas homozigotojenors turkai i ji nekreipia demesio, bet jis yra svarbus, todel visa nestuma naudoju skystinancius ir aktyvu folata bei b grupes vitaminus. Ir kas menesi seku save darausi kresumo tyrimus homocisteina ir pagal tai naudoju vaistus. Linkiu visoms stiprybes tikejimo ir nugaleti ta nelemta ir sunku nevaisingumo kele.
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 20, 19:16)
Ta prasme visai? blink.gif ..o smirdumėli koks gėris! Gal kas zinot Afs ir Leideno mutacijos-cia ne tas pats? g.gif Man cia tamsus miskas dar kaip ir antikuniai ir t.t.

Ne, ne tas pats. Be to, man santaruose neteisingai padare Leidono mutacijos tyrima (anot turku).
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2016 09 20, 20:17)
Afs ir leideno mutacija skirtingi dalykai bet gydymas tas pats smile.gif. Man ir po dvyniu persileidimo liepe situs visus tyrimus pasidaryti, bet as dar priedo pasidariau MTHFR geno mutacija man Vilniuje genetike nemokamai padare tuos leideno faktorius ir mthfr gena, o afs tyrimus pas hematologa dariausi irgi nemokamai su siuntimu tik palaukti reikia.  Tai va man ir buvo rastas MTHFR genas homozigotojenors turkai i ji nekreipia demesio, bet jis yra svarbus, todel visa nestuma naudoju skystinancius ir aktyvu folata bei b grupes vitaminus. Ir kas menesi seku save darausi kresumo tyrimus homocisteina ir pagal tai naudoju vaistus. Linkiu visoms stiprybes tikejimo ir nugaleti ta nelemta ir sunku nevaisingumo kele.

Aciu Tau labai!Pas mane per daug homocisteino yra,turkai sake nesvarbu...va ir tikek jais blyn!Buciau leidusis skystinancius-gal dar buciau nescia...Kas tau Lietuvoj per gydytojas kontroliuoja visa sita procesa?Man reikes ismanancio visus situs reikalus..
Papildyta:
QUOTE(Nuojauta @ 2016 09 20, 20:19)
Ne, ne tas pats. Be to, man santaruose neteisingai padare Leidono mutacijos tyrima (anot turku).

Ot velnias!Kaip turkai tai aptiko?Nu bet is kur zinot-teisingai-neteisingai'as irgi i Santarus vaziuosiu tirtis trombofilijos visos sitos plius imuniniu reikalu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 20 rugsėjo 2016 - 19:36
QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 20, 17:23)
Kokia kaina žiūrit?  Mes gyvenam realiai Memorial kieme
Butas erdvus,  graži panorama.  Kadangi mes visur jų viešų transportu tai mums labai patogi vieta.
Iki ligoninės dvi minutes.

Mes žiūrim parai 25-30 eur, tai apie 600eur bendroj sumoj. Kažkaip pagalvojom, kad smagu pavakarot arti centro būtų ir peškom iš jo pareit namo, o rytais pavažinėt į kliniką. Ten kasdien ar kas antrą dieną važinėt?
Kaip vadinas jūsų butukas ir kaip memorial rajonas vadinas?ai, turbūt sisli ir priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 20 rugsėjo 2016 - 20:13
QUOTE(LaMona @ 2016 09 20, 18:30)
Aukso pieva, sveikinu  4u.gif
Džiaugiuosi, kad jums pavyko  wub.gif

Ačiū labai 4u.gif Dar truputį baisu labai džiaugtis, tai po HCG kartojimo gal drasiau jausiuosi blush2.gif

QUOTE(nefifi @ 2016 09 20, 19:42)
Mes žiūrim parai 25-30 eur, tai apie 600eur bendroj sumoj. Kažkaip pagalvojom, kad smagu pavakarot arti centro būtų ir peškom iš jo pareit namo, o rytais pavažinėt į kliniką. Ten kasdien ar kas antrą dieną važinėt?
Kaip vadinas jūsų butukas ir kaip memorial rajonas vadinas?ai, turbūt sisli ir priklauso.

Mes gyvenome Holas apartments - jis praktiškai centre (šalia Taksim aikštės) ir maždaug 40 min pėstute iki Memorial. Parai gavosi 25 eur. Likome labai patenkinti, nes ramu, visur galima pėstute nueiti, kambarys ganėtinai erdvus. Vienintelis minusas, kad valytoja retokai užsuka.
Atsakyti

Pagre, tu minėjai, kad arčiau klinikos žiūrėsitės gyventi? Mes kaip tik žiūrim Beyoglu rajoną, kad centras peškom būtų.
[/quote]

Mes ziurimes Atlas apartments:
http://atlasapartmen...m/neighbourhood
Ten kuo ilgiau buni tuo paros kaina mazesne bei nuo apartamentu tipo priklauso. Dislokacija man atrodo labai gera, netoli ligonines, arti centro, bet siek tiek ramesnei veitoj.

4u.gif

Parasyk, kai uzsibookinsi ir kur ax.gif
Atsakyti
[quote=Pagre,2016 09 20, 21:38]
Pagre, tu minėjai, kad arčiau klinikos žiūrėsitės gyventi? Mes kaip tik žiūrim Beyoglu rajoną, kad centras peškom būtų.
[/quote]

Mes ziurimes Atlas apartments:
http://atlasapartmen...m/neighbourhood
Ten kuo ilgiau buni tuo paros kaina mazesne bei nuo apartamentu tipo priklauso. Dislokacija man atrodo labai gera, netoli ligonines, arti centro, bet siek tiek ramesnei veitoj.

4u.gif

Parasyk, kai uzsibookinsi ir kur ax.gif
[/quote]

Apie Atlas blogų atsiliepimų iš mergaičių girdėjau. Jie geroje vietoje, bet su aptarnavimu sakė blogai - elektra vienai mergaitei buvo dingusi ir ji bėgo su gonaliu per miestą, kai karščiai, į kitą viešbutį
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 20, 18:23)
Kokia kaina žiūrit?  Mes gyvenam realiai Memorial kieme
Butas erdvus,  graži panorama.  Kadangi mes visur jų viešų transportu tai mums labai patogi vieta.
Iki ligoninės dvi minutes.

Meskute, gal gali pasidalinti minetu apartamentu pavadinimu? ax.gif
Papildyta:
[quote=LaMona,2016 09 20, 23]
[/quote]

Apie Atlas blogų atsiliepimų iš mergaičių girdėjau. Jie geroje vietoje, bet su aptarnavimu sakė blogai - elektra vienai mergaitei buvo dingusi ir ji bėgo su gonaliu per miestą, kai karščiai, į kitą viešbutį
[/quote]

Matai, kaip idomiai. g.gif o as priesingai, labai geru atsiliepimu ir rekomendaciju gavau. Gal cia kam kaip pasiseka, pati nebuvus, tai net nezinau hmm.gif bet aciu uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 20, 19:35)
Aciu Tau labai!Pas mane per daug homocisteino yra,turkai sake nesvarbu...va ir tikek jais blyn!Buciau leidusis skystinancius-gal dar buciau nescia...Kas tau Lietuvoj per gydytojas kontroliuoja visa sita procesa?Man reikes ismanancio visus situs reikalus..
Papildyta:

Ot velnias!Kaip turkai tai aptiko?Nu bet is kur zinot-teisingai-neteisingai'as irgi i Santarus vaziuosiu tirtis trombofilijos visos sitos plius imuniniu reikalu

Homocisteinas labai svarbus ypac nestumo metu ji reikia palaikyti apie 5-6. Tokio gydytojo kuris labai viska nusimanytu ypac apie mano MTHFR gena Lt nesutikau tik vienintelis kuris domisi ir zino tai genetikas Serapinas as pagal homocisteina reguliuojuosi papildus, o kresumo tyrimus pati tikrinuose ir stebiu. Liudna, kaip pas mus LT nelabai kreipia demesi i svarbius dalykus, nors man taipogi TR irgi neliepe skystinanciu leistis, bet kiek esu skaiciusi straipsniu o ir nemazai yra info tevu darzelyje, kad turint MTHFR gena ypac homozigotoje reikalingi skystinantys vaistai. Prie to protare ir Serapinas. O koks pas tave homocisteinas?
Papildyta:
QUOTE(angelas sargas @ 2016 09 21, 06:18)
Homocisteinas labai svarbus ypac nestumo metu ji reikia palaikyti apie 5-6. Tokio gydytojo kuris labai viska nusimanytu ypac apie mano MTHFR gena Lt nesutikau tik vienintelis kuris domisi ir zino tai genetikas Serapinas as pagal homocisteina reguliuojuosi papildus, o kresumo tyrimus pati tikrinuose ir stebiu. Liudna, kaip pas mus LT nelabai kreipia demesi i svarbius dalykus, nors man taipogi TR irgi neliepe skystinanciu leistis, bet kiek esu skaiciusi straipsniu o ir nemazai yra info tevu darzelyje, kad turint MTHFR gena ypac homozigotoje reikalingi skystinantys vaistai. Prie to protare ir Serapinas. O koks pas tave homocisteinas?

Jurmarta o tu esi tyrusis MTHFR gena, jei ne siulyciau ir ji issitirti.
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 09 21, 05:34)
Meskute, gal gali pasidalinti minetu apartamentu pavadinimu?  ax.gif
Papildyta:

Mes ne apartamentuose viesbutuke o bute gyvenam. Nereikėjo mums nei kad kambarių tvarkytų ar pusryčiai būtų. Todėl į tokius net nežiūrėjom. Todėl jums netiks blush2.gif

Mums čia buvo atostogos tad biski pasilepinom ir buto ieškojom aukštesnė kaina. Pernai gyvenom istikal gatvėje buvo patogu.bet šiemet norėjom ne turistinio rajono. Daug keliavom, ši karta ir namie buvom teko biski ir darbo reikalų tvarkyti tai būta pasirinkom 8 aukšte su atsiveriančia panorama.
Mes visur transportu jų nes atrodo vos 6 km o kai per jas kalvas reikia eiti ui būdavo blush2.gif
Šiaip nerealios atostogos , su mb sakom turbūt jau viską isvaimsciojom įsižiūrėjom lankytinas vietas muziejus... Matyt jautėm kad į Stambula paskutinį kartą skrendam ax.gif

Visoms merginoms didžiulės sėkmės wub.gif kumščiai visada bus suspausti thumbup.gif wub.gif

Persikute dar kartą wub.gif Už temutes perėmimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 21 rugsėjo 2016 - 07:11
QUOTE(angelas sargas @ 2016 09 21, 07:20)
Homocisteinas labai svarbus ypac nestumo metu ji reikia palaikyti apie 5-6.  O koks pas tave homocisteinas?
Papildyta:
Jurmarta o tu esi tyrusis MTHFR gena, jei ne siulyciau ir ji issitirti.

Mano virs 13!!
blink.gif Va ir viena is mano nutrukusio nestumo priezasciu!Turkai sake-nesvarbu,dar parodziau,..jau pradedu galvot,ar tik nedaryt man ivf Lietuvoj nemokamai kitais metais-jei turkai nekreipia demesio i tai,kas yra mano organizmo problema..MTHFR nedariau-pasidarysiu-cia pas genetike?O kaip tu numusi ta homocisteina? g.gif
Atsakyti
[quote=Pagre,2016 09 21, 04:34]
Meskute, gal gali pasidalinti minetu apartamentu pavadinimu? ax.gif
Papildyta:
[/quote]

Matai, kaip idomiai. g.gif o as priesingai, labai geru atsiliepimu ir rekomendaciju gavau. Gal cia kam kaip pasiseka, pati nebuvus, tai net nezinau hmm.gif bet aciu uz info smile.gif
[/quote]
Tai man taip buvo smile.gif . Ir elektra dingo ir vanduo, stovejau duše visa muiluota, kaip tam filme. .. lotuliukas.gif . Bandziau skambinti I resepshion, o ten atsiliepė valytoja, kuri tik turkiskai kalba... Tai teko laukti, taip kaip stoviu ... biggrin.gif . Sakykim, kad tik man taip nesisekė, nes tikrai prieš tai perskaiciau daug gražių atsiliepimų... smile.gif
Atsakyti