Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 43-ia tema, ieškome laimės

O kodėl po persileidimo/abrazijos reikia daryti HCG? g.gif Juk jei nebėra nėštumo, tai per kurį laiką ir HCG bus 0. Ar jis gali nenukristi, ir tai gali reikšti kažkokią problemą? Manes Mastura kol kas HCG neprašė schmoll.gif
Ir echo, kaip jūs galvojate, kada tikslingiau daryti? Nes ligoninėje man sakė galiu arba po 2 sav. po abrazijos arba po pirmų mmm... žodžiu, leido pasirinkti... Bet man kažkodėl atrodo, kad geriau darytis po mmm...
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 09 20, 14:48)
O kodėl po persileidimo/abrazijos reikia daryti HCG?  g.gif Juk jei nebėra nėštumo, tai per kurį laiką ir HCG bus 0. Ar jis gali nenukristi, ir tai gali reikšti kažkokią problemą? Manes Mastura kol kas HCG neprašė  schmoll.gif
Ir echo, kaip jūs galvojate, kada tikslingiau daryti? Nes ligoninėje man sakė galiu arba po 2 sav. po abrazijos arba po pirmų mmm... žodžiu, leido pasirinkti... Bet man kažkodėl atrodo, kad geriau darytis po mmm...

na būna visokių nesamonių, palieka chorrioninių dalelių, po abrazijos arba jos neišsivalo jeigu neatliekama abrazija ir hcg auga arba nekrenta

o echo jeigu gerai jaučiatės nėra reikalo daryti
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2016 09 20, 14:58)
na būna visokių nesamonių, palieka chorrioninių dalelių, po abrazijos arba jos neišsivalo jeigu neatliekama abrazija ir hcg auga arba nekrenta

o echo jeigu gerai jaučiatės nėra reikalo daryti

O man kaip tik nei vienas gydytojas neliepė darytis HCG, bet dviem atvejais (turėjai vieną persileidimą po natūr pastojimo ir vieną abraziją po praeitų metų IVF) liepė po pirmų mmm pasidaryti echo.
Manyčiau kaip tik geriau echo, nes tada gydytojai pažiūri ar gerai išsivaliusi gleivinė ir pan.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 09 20, 11:07)
Tai va, kad aš nežinau, kokia ta priemoka už keitimą. Į priekį dar  gal apsieičiau be keitimo, nuskrisčiau 2-3d. anksčiau bandyčiau sulaukti mmm 3V metodu. Bet atgal.... a vdruk procesas nevyks tinkamai, tai ko ten sėdėt 20 dienų.

Kadangi mano mmm atejo šį ciklą 21 cd planavau bent 24 cd kad bus teko keisti bilietus. dviem dienom anksčiau teko skristi.tai priemoka per abu buvo 124 e.
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 09 20, 13:00)
Skambinau kątik į atstovybę, tas konsultantas malė malė, galiausiai sako, jūs padarykit rezervaciją ir man atsiųskit, aš pažiūrėsiu, galima ar ne  doh.gif

Mes pirkom iš Rygos. Kai reikėjo keisti skambinomes į vln ir būtu pakeitė bet buvo beveik 16 val pavedimas nebūtų spėjęs suvaikacioti.o imi jų ofiso aišku mums ne šansų. Tai skambinomes į Stambula ir per ten pakeitė pasakė kiel susimokėti
Bet ta pati būtu padarė ir iš vln. Pradzioj ir mums sakė reikia patikrinti ir pan o kai patikrino tos dienos suma buvo tokia.
Viskas vyko šių metų rugpjūčio galas.
Atsakyti
Sulaukiau turku isvadu-embrionas tobulas,kaltas-mano organizmas,kruva trombofilijos tyrimu pasidaryt,galbut gimdos endometriume dar kokios bedos kibimo..leideno faktorius ir .t.t. pries kita ivf reiks klijuotis climara pleistrus-kas cia per velnias?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 20, 15:01)
Kadangi mano mmm atejo šį ciklą 21 cd planavau bent 24 cd kad bus teko keisti bilietus.  dviem dienom anksčiau teko skristi.tai priemoka per abu buvo 124 e.
Papildyta:

Mes pirkom iš Rygos. Kai reikėjo keisti skambinomes į vln ir būtu pakeitė bet buvo beveik 16 val pavedimas nebūtų spėjęs suvaikacioti.o imi jų ofiso aišku mums ne šansų. Tai skambinomes į Stambula ir per ten pakeitė pasakė kiel susimokėti
Bet ta pati būtu padarė ir iš vln. Pradzioj ir mums sakė reikia patikrinti ir pan o kai patikrino tos dienos suma buvo tokia.
Viskas vyko šių metų rugpjūčio galas.

Supratau. Na, reiks rizikuot economy imt. Turkishai šiaip RoundTripui duoda neblogą nuolaidą, tai tas labai vilioja - ir be persėdimų, ir greitai, ir pigiau smile.gif
Su tuo ciklu tai varge vargeli. Trukmė - viena, bet dpo - dar visai kas kita.
Šį ciklą O buvo 21 cd, DPO 9 dienos. Kad pamažinti FSH, dabar vartoju Inofolic, tai jei Inofolic paankstins man O iki kokios 18 cd, o dpo liks 9 dienos, va ir turėsu trumpesnį ciklą. Vienas stresas.

Pagre, tu minėjai, kad arčiau klinikos žiūrėsitės gyventi? Mes kaip tik žiūrim Beyoglu rajoną, kad centras peškom būtų.
Atsakyti
Is kokio miesto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo late: 20 rugsėjo 2016 - 15:39
QUOTE(nefifi @ 2016 09 20, 16:21)
Supratau. Na, reiks rizikuot economy imt.  Turkishai šiaip RoundTripui duoda neblogą nuolaidą, tai tas labai vilioja - ir be persėdimų, ir greitai, ir pigiau smile.gif
Su tuo ciklu tai varge vargeli. Trukmė - viena, bet dpo - dar visai kas kita. 
Šį ciklą O buvo 21 cd, DPO 9 dienos. Kad pamažinti FSH, dabar vartoju Inofolic, tai jei Inofolic paankstins man O iki kokios 18 cd, o dpo liks 9 dienos, va ir turėsu trumpesnį ciklą. Vienas stresas.

Pagre, tu minėjai, kad arčiau klinikos žiūrėsitės gyventi? Mes kaip tik žiūrim Beyoglu rajoną, kad centras peškom būtų.

Kokia kaina žiūrit? Mes gyvenam realiai Memorial kieme
Butas erdvus, graži panorama. Kadangi mes visur jų viešų transportu tai mums labai patogi vieta.
Iki ligoninės dvi minutes.
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 09 20, 16:17)
Sulaukiau turku isvadu-embrionas tobulas,kaltas-mano organizmas,kruva trombofilijos tyrimu pasidaryt,galbut gimdos endometriume dar kokios bedos kibimo..leideno faktorius ir .t.t. pries kita ivf reiks klijuotis climara pleistrus-kas cia per velnias?? blink.gif

cia toks velnias kur pora savaiciu praustis negalesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 09 20, 18:58)

Ta prasme visai? blink.gif ..o smirdumėli koks gėris! Gal kas zinot Afs ir Leideno mutacijos-cia ne tas pats? g.gif Man cia tamsus miskas dar kaip ir antikuniai ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 20 rugsėjo 2016 - 18:32
Aukso pieva, sveikinu 4u.gif
Džiaugiuosi, kad jums pavyko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 09 20, 18:58)

Na man leido. Tik šlapinti negalėjau lotuliukas.gif tu dvi savaites naudojai? Man keletą dienų..
Atsakyti