QUOTE(bystre31 @ 2016 09 20, 09:30)
Aš laukiu Masturos laiško kada galėčiau startuoti, preitą savaitę nusiunčiau tyrimus, sakė atostogauja, parodys gydytojui kitą savaitę ir parašys, tikiuosi nepamirš manęs kažkaip vėl rašyti nesinori pasirodyti įkyria o Jus merginos kurios planuojate važiuoti spali tai į konsultaciją buvot nuvažiavusios ar iškart važiuojate IVF darytis? aš norėčiau kad jie iškart leistu darytis, aišku jei viskas gerai bus. Esu visai žalia šiuose reikaluose, apie Tr nieko nežinau, bilietus planuoju pirkti kai pasirodys mm, nes mano ciklai baisiai nereguliarūs, ir būsto dar net nepradėjau žiurinetis
Mes irgi nusiuntem visus tyrimus ir gavom zalia sviesa tiesiai IVF vaziuoti
As iskart rasydama laiska jiems parasiau, kad noretume tiesiai IVF atvaziuoti ir jiems tiko musu pateikta info. Dar turiu tik pasikartoti visus tuos Aids, AMH, hepatitis visokius, nes jau baigesi galiojimas ir siusti sia, kita savaite, tai tikiuosi nepersigalvos
Pritariu Nefifi, svarbiausia pirma zingsni zengti, nors man skrandi jau menesi suka, turbut nuo nerimo artejant keliones laikui i TR.
Lauksim ziniu, ar prisijungsiu prie musu spali
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2016 09 20, 10:48)
Kiek kainuoja Turkish Airlines pasikeisti skrydį? Economy - be keitimo, Semi Flexible - keitimas su priemoka, Flexible - į kainą įskaičiuotas keitimas. Tai šiuo atveju mane domina Semi Flexible, kokia ta priemoka gaunas? Nes Flexible jau laaaabai brangu
RoundTrip 1 žmogui:
Kaip čia pigiau prasisukti.
RoundTrip 1 žmogui:
Kaip čia pigiau prasisukti.
oij... skirtumas nemazas... gal tu prik savo bilieta su semi flexible o vyro economy, nes tau svarbiausia buti tam tirka diena, kad pradeti stimuliacija, bent as taip turbot darysiu... Aisku reikia dar Masturos pasiklausti ar nieko tokio jei pvz vyras diena kita veliau atskrenda. Pvz. mano atveju jiems reikia vyro pasitikrinti jo anlizus, nes pas mus spermos problemos. net nzn.. arba gal meginti per Ukraina skristi, nors as pati turbut geriau sumokesi papildomai, bet skrisiu tiesioginiu ir trumpesniu skrydziu....
Ka tik pasiziurejau, jei pvz pries dvi dienas pirkciau siai dienai butu 254,97 EUR.., jei pries diena ar savaite pirkciau siai dienai butu 220, 97 eur... bet cia negali zinoti, kaip bus kai reiks pirkti...nes pries menesi maciau ir uz 175 EUR ar panaisiai.