Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 43-ia tema, ieškome laimės

[quote=Januari,2016 09 19, 13:00]

nekantrioji, graziai augat 4u.gif wub.gif

Aciu Januari 4u.gif as jau pabuvojau ir scane sestadieni, nes penkt.lb skaudejo pilva, tai rasiau Masturai, o ji mane pasiunte pasitikrinti.Maciau savo mazyti tirpuka, mano leliukas 5,8mm wub.gif buvo ta diena 6sav.2d.uzgirdo ir pradedancia plakti sirdute wub.gif wub.gif tai raudojau pamacius is laimes blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekantrioji:): 19 rugsėjo 2016 - 16:43
[quote=nekantrioji:),2016 09 19, 17:43]
[quote=Januari,2016 09 19, 13:00]
nekantrioji, graziai augat 4u.gif wub.gif

Aciu Januari 4u.gif as jau pabuvojau ir scane sestadieni, nes penkt.lb skaudejo pilva, tai rasiau Masturai, o ji mane pasiunte pasitikrinti.Maciau savo mazyti tirpuka, mano leliukas 5,8mm wub.gif buvo ta diena 6sav.2d.uzgirdo ir pradedancia plakti sirdute wub.gif wub.gif tai raudojau pamacius is laimes blush2.gif wub.gif
[/quote]

Kaip jautru! wub.gif ir kaip dziugu uz jus! nestuke.gif
Atsakyti
Aukso pieva, kokia džiugi žinia wub.gif wub.gif Verk, brangioji, kiek tik norisi - džiaugsmo ašaros dar niekam nepakenkė smile.gif Labai džiaugiuosi už Tave 4u.gif

Nekantrioji, širdelės plakimas wub.gif thumbup.gif nuostabu!!!

Beje, ar dabar mes turim mergaičių Turkijoj? Žiūriu, kad neturim papinkintų bendražygių blush2.gif
Atsakyti

Pagre, per FET issiunciau sunu i Lietuva su vaistais registruotam bagaze. Idejau gimimo liudijima ir receptus del visa ko, bet niekas nieko neklause ir nieko nereikejo. O vyras irgi atskrisdamas atveze vaistus, jis tai net receptu neturejo (nors gal buvau nusiuntus receptu fotkes). As tik su rankiniu parskridau cool.gif

Gammy bear, aciu uz pasidalinta patirtim bigsmile.gif
Atsakyti
DĖMESIO

Renkama nauja PARAMOS GRUPĖ moterims, negalinčioms sulaukti vaikų.

Netrukus pradėsime naują darbo sezoną, laukiame ir Jūsų prisijungiant prie mūsų šaunaus būrio!

Planuojame, kad Paramos Grupė bus NEMOKAMA. Grupę finansuoja Vaisingumo Asociacija, esame labai dėkingi už suteiktą galimybę!

Grupę sudarys 5-6 moterys. Grupė uždara, stengiamės pradėti ir baigti sezoną ta pačia sudėtimi, nebent kažkas iš narių palieka grupę dėl labai džiugios priežasties. Renkamės kartą per savaitę arba kartą per dvi, pagal poreikius, paprastai trečiadieniais, po darbo, Vilniuje, Vaisingumo Asociacijos patalpose Žirmūnuose. Darbą pradedame rugsėjį ir baigiame gegužę. Šiemet planuojame surinkti net kelias grupes.
Per eilę darbo metų turime paruošę tam tikrą pagalbos programą. Vien galimybė būti bendraminčių būryje, išsikalbėti, pasiguosti, dalintis emocine ir medicinine patirtimi turi didžiulę terapinę naudą! Skiriame daug laiko savęs pažinimui, įvairių socialinių, streso įveikimo, atsipalaidavimo įgūdžių lavinimui. Grupės dalyvės gauna namų darbų, kartais smagių, kartais labai rimtų ir atsakingų, į kuriuos gali būti įtraukiami artimiausios aplinkos žmonės.
Turbūt niekas taip nesuvienija, kaip bendra patirtis ir bendras tikslas. Džiaugiuosi, kad ši pagalbos forma taip pasiteisino! Būkime kartu!

Registruotis į grupę galite el.paštu psichologe@vaisingumoasociacija.lt
Jei kils klausimų, būtinai klauskite, rašykite.

Iki susitikimų!

Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 09 19, 20:04)
Aukso pieva, kokia džiugi žinia  wub.gif  wub.gif Verk, brangioji, kiek tik norisi - džiaugsmo ašaros dar niekam nepakenkė smile.gif Labai džiaugiuosi už Tave  4u.gif
Nekantrioji, širdelės plakimas  wub.gif  thumbup.gif nuostabu!!!
Beje, ar dabar mes turim mergaičių Turkijoj? Žiūriu, kad neturim papinkintų bendražygių  blush2.gif

Turim :šiai turkiškai mergaitei vakar įdėjo du,pačiai prisiimant visą atsakomybę ir riziką..

Aukso pieva,Nekantrioji puikios žinios iš jūsų smile.gif
Šiaurės meškute,laikykis...
Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2016 09 20, 05:40)
Šiaurės meškute,laikykis...

wub.gif

Aukso pieva thumbup.gif dar kartelį sveikinu wub.gif Aukit stiprekit didekit wub.gif net neabėjojau jūsų sėkmė wub.gif

Persikute, tikrai ne viena pora slapukiu yra. Mano žiniomis trys thumbup.gif rolleyes.gif tad kumščiu atleisti negalima! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Januari @ 2016 09 19, 16:00)
šiaures meškute, daug daug stiprybės jūsų šeimai verysad.gif kažkokia mistika...laikykites  console.gif

nekantrioji, graziai augat  4u.gif  wub.gif

aukso pieva, nuostabus skaiciukai  wub.gif  4u.gif

wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 09 20, 06:50)
Persikute, tikrai ne viena pora slapukiu yra.  Mano žiniomis trys  thumbup.gif  rolleyes.gif tad kumščiu atleisti negalima!  thumbup.gif

Gaila, kad tos slapukės nepasidalina patirtimi. Bet vis tiek visoms mergaitėms sėkmės ir tik teigiamą rezultatų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 09 20, 08:19)
Gaila, kad tos slapukės nepasidalina patirtimi. Bet vis tiek visoms mergaitėms sėkmės ir tik teigiamą rezultatų wub.gif

Na gal pasidalins vėliau.
Gi tu ir pirmą ivf tik po įkėlimo pasidalinai savo istoriją 4u.gif jos daro ne po pirma ivf matyt ir nori tiesiog lengviau į viską...o beto ir oras nuostabus gal namie mažai būna. Tikėkimės pasipasakos vėliau.
Atsakyti
Aš laukiu Masturos laiško kada galėčiau startuoti, preitą savaitę nusiunčiau tyrimus, sakė atostogauja, parodys gydytojui kitą savaitę ir parašys, tikiuosi nepamirš manęs g.gif kažkaip vėl rašyti nesinori pasirodyti įkyria ax.gif o Jus merginos kurios planuojate važiuoti spali tai į konsultaciją buvot nuvažiavusios ar iškart važiuojate IVF darytis? aš norėčiau kad jie iškart leistu darytis, aišku jei viskas gerai bus. Esu visai žalia šiuose reikaluose, apie Tr nieko nežinau, bilietus planuoju pirkti kai pasirodys mm, nes mano ciklai baisiai nereguliarūs, ir būsto dar net nepradėjau žiurinetis
Atsakyti
QUOTE(bystre31 @ 2016 09 20, 08:30)
Aš laukiu Masturos laiško kada galėčiau startuoti, preitą savaitę nusiunčiau tyrimus, sakė atostogauja, parodys gydytojui kitą savaitę ir parašys, tikiuosi nepamirš manęs  g.gif  kažkaip vėl rašyti nesinori pasirodyti įkyria  ax.gif  o Jus merginos kurios planuojate važiuoti spali tai į konsultaciją buvot nuvažiavusios ar iškart važiuojate IVF darytis?  aš norėčiau kad jie iškart leistu darytis, aišku jei viskas gerai bus. Esu visai žalia šiuose reikaluose, apie Tr nieko nežinau, bilietus planuoju pirkti kai pasirodys mm, nes mano ciklai baisiai nereguliarūs, ir būsto dar net nepradėjau žiurinetis

Kai nusiuntėm visiškai visus tyrimus (reikalaujamus kraujo, hormonų, AMH, kariotipo išvadas, dar prisegiau LP, hystero ir HSG), tik tada davė leidimą iškart važiuoti IVF.
Drąsiau, bystre, visos mes čia žalios, kol nepradedam.
Atsakyti
Kiek kainuoja Turkish Airlines pasikeisti skrydį? Economy - be keitimo, Semi Flexible - keitimas su priemoka, Flexible - į kainą įskaičiuotas keitimas. Tai šiuo atveju mane domina Semi Flexible, kokia ta priemoka gaunas? Nes Flexible jau laaaabai brangu blink.gif
RoundTrip 1 žmogui:
user posted image

Kaip čia pigiau prasisukti.
Atsakyti