Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 43-ia tema, ieškome laimės

QUOTE(Meshka23 @ 2016 09 19, 13:11)
As su Bocian gydytoju ilgai kalbejau del imunu reikalu, aiskino jis man ten aiskino... cool.gif Apibendrinant ka sake, tai kad nera dar irodymu, kad imuninio gydymo taikymas ZENKLIAI pagerintu pastojimo rezultatus, kad nera dar tokiu vienareiksmiu irodymu. Nes jeigu tu kliniku, kurios taiko imunini gydyma, rezultatai butu zenkliai geresni nei visu kitu kliniku, tai visos taikytu imunini gydyma, o taip nera... Taip kad imunais vel aisku, kad nieko nebeaisku  4u.gif  unsure.gif
Jeigu jau judeti ta linke, tada reiketu kreiptis i SERUM...
Cekijos klinika, beje, irgi kazkaip nelabai sureagavo i NK padidejima; nemate tame bedos  g.gif

Problema tame, kad jie nelabai gilinasi. As pasakysiu iš savo prizmės, nes šiuo metu dar kuruoju ir transplantacijos sritį, o ji labai surišta su imuniniu gydymu. Tad, jei ląsteles yra imuniškai netapačios, tai toks persodinimas nepavyks. Todėl arba yra taikomas stiprus imunoterapinis gydymas arba ieškoma kito recipiento, nes šiuo atveju imuninė sistema per 1-4 dienas sunaikina viską kas jai svetima. Diskutavau su imunologais dirbančiais šioje srityje dėl būtent imuninio nevaisingumo. Jų nuomonė tokia, jei pvz. vyro ląstelė yra netapati moters ląstelei, tai toks nėštumas sunkiai įmanomas. Todėl tokiais atvejais yra labai rekomenduojamas kryžminės dermes tyrimas, nors ir jis pilno atsakymo gali nepateikti, bet pradžia jau būtų. Mano asmeniniu atveju buvo tas netapatumas ir kol jo nepanaikinom, tol niekada pastojusi nebuvau. Tad linkiu nepasiduoti ir gilintis giliau. Labai gaila, kad vaisingumo klinikos tuo neužsiima ne tik LT, bet ir daugelyje kitų šalių . Noriu pabrėžti, kad dėl imunoninio nevaisingumo yra mažiausias procentas su ta problema susiduriančių, bet jų tikrai , deja, bet yra....
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2016 09 19, 13:22)
Problema tame, kad jie nelabai gilinasi. As pasakysiu iš savo prizmės, nes šiuo metu dar kuruoju ir transplantacijos sritį, o ji labai surišta su imuniniu gydymu. Tad, jei ląsteles yra imuniškai netapačios, tai toks persodinimas nepavyks. Todėl arba yra taikomas stiprus imunoterapinis gydymas arba ieškoma kito recipiento, nes šiuo atveju imuninė sistema per 1-4 dienas sunaikina viską kas jai svetima. Diskutavau su imunologais dirbančiais šioje srityje  dėl būtent imuninio nevaisingumo. Jų nuomonė tokia, jei pvz. vyro ląstelė yra netapati moters ląstelei, tai toks nėštumas sunkiai įmanomas. Todėl tokiais atvejais yra labai rekomenduojamas kryžminės dermes tyrimas, nors ir jis pilno atsakymo gali nepateikti, bet pradžia jau būtų. Mano asmeniniu atveju buvo tas netapatumas ir kol jo nepanaikinom, tol niekada pastojusi nebuvau. Tad linkiu nepasiduoti ir gilintis giliau. Labai gaila, kad vaisingumo klinikos tuo neužsiima ne tik LT, bet ir daugelyje kitų šalių . Noriu pabrėžti, kad dėl imunoninio nevaisingumo yra mažiausias procentas su ta problema susiduriančių, bet jų tikrai , deja, bet yra....

Man is imunines puses NK killers kliuna, yra ju padidejimas, bet gavau is Graikijos reprodukcinio imunologo konsultacija ir gydymo plana (konservatyvu ir liberalesni), tai bandysiu tuos kilerius mazinti smile.gif
Kryzmine derme mums maziau aktuali, nes mes ir su donoru darem IVF; tai tiek su vyru, tiek su donoru lasteles puikiai vaisinasi, auga iki blastuku, deja nekimba verysad.gif
Atsakyti
Atsiprašau mergaičių, kad truputį ignoravau visų paklausimus kaip sekasi, bet tiesiog paskutinę savaitę nebesugebėjau ramiai būti ir adekvačiai reaguoti.
Bet visoms ačiū už kumštukus ir palaikymą: 9 DPI HCG 94,18 wub.gif wub.gif wub.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Glue @ 2016 09 19, 08:53)
Labas rytas,
sudomino mane ir tema del Rh minus.
Wiliux, o ar reikejo imtis kokiu veiksmu iki embriono idejimo? reikejo vaistuku susileisti tik 2 nestumo puseje. O tuos vaistus teko pirkti paciai, nes kiek zinau po persileidimo ligonine juos suleidzia nemokamai.  ax.gif O kazin jei tyrimai rodo, kad reikia vaistu, tai reikia pirktis paciai juos  g.gif
Ir kaip tiksliai, gal atsimenat, vadinasi tas tyrimas del antikuniu?

4u.gif

Laba,

Ne iki embriono įkėlimo nieko nereikėjo daryti. Tai buvo pirmas man žinomas nėštumas. Turkams minėjom apie Rh konfliktą, bet jie neužsikabino už jo. OK matyt irgi nuo pirmo vizito įspėjom (mano vyrui tai atrodė labai svarbu). Tyrimas vadinosi Rezus antikūnai, stebėjo profilaktiškai visą nėštumą (jei kam įdomu galėsiu pakelti nuo kurios savaitės ir kaip dažnai, nes jau nepamenu). Man atrodo kad vaistus pirkom patys, bet seniai jau buvo... Leido pagal numatytą tvarką, turbūt 28 savaitę.
Gaila tik dabar pagalvojau, kad gal Jūmartai reikėjo pasidaryti rezus antikūnų tyrimą nukritus Hcg, gal padėtų atsakyti į klausimus. Bet čia tik mano labai profaniškas patarimas.

Aukso pieva wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiliux: 19 rugsėjo 2016 - 13:55
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 19, 14:51)
Atsiprašau mergaičių, kad truputį ignoravau visų paklausimus kaip sekasi, bet tiesiog paskutinę savaitę nebesugebėjau ramiai būti ir adekvačiai reaguoti.
Bet visoms ačiū už kumštukus ir palaikymą: 9 DPI HCG 94,18  wub.gif  wub.gif  wub.gif  yahoo.gif

Aukso pieva, puikios žinios thumbup.gif thumbup.gif wub.gif.. tikriausiai širdis šokinėja iš laimės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2016 09 19, 11:51)
Bet visoms ačiū už kumštukus ir palaikymą: 9 DPI HCG 94,18  wub.gif  wub.gif  wub.gif  yahoo.gif

wub.gif sveikinu 4u.gif sekmingos pabaigos thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
Ačiū mergytes už sveikinimus 4u.gif wub.gif Ir širdis šokinėja, ir ašarų upeliai (darbe sėdžiu apsižliumbus ir nieko dirbti neina)...
O buvo taip baisu, kad net nedrįsau klausti rezultato iš klinikos, tai palikau jiems vyro email, kad jam nusiųstų. Tai iš vyro ir sužinojau, kad laukiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
šiaures meškute, daug daug stiprybės jūsų šeimai verysad.gif kažkokia mistika...laikykites console.gif

nekantrioji, graziai augat 4u.gif wub.gif

aukso pieva, nuostabus skaiciukai wub.gif 4u.gif

Atsakyti
Aukso pieva!!! wub.gif wub.gif wub.gif sveikinimai! thumbup.gif labia dziugios naujienos is jusu!! wub.gif

Nefifi, as tureciau buti spalio galio, jei viskas pagal plana 4u.gif o kada jusu bilietai ir kada jus skrendate vidury spalio?

Merginos, turiu klausima del vaistu parsivezimo:
ar galiu vyrui iduoti vasitus su receptu i lagamina, nes jis keliomis dienomis turetu anksciau grizti, ar vaistai israsyti man ir turiu butent as juos gabentis? Mano planas yra pasilikti tik su rankiniu ir parskristi vienai...o turint omenyje, kad tiek Crinone, tiek prg, kaip skyciai, tai i rankini niekaip man neleis... ax.gif kaip jus vezetes? dejotes i pagrindini lagamina?

gal tokie labai logistiniai klausimai, bet kai pirmas kartas kyla begale klausimu! ir dar kai vyras uzmena, kad atsargiai su vaistu vezimu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 09 19, 15:25)
Nefifi, as tureciau buti spalio galio, jei viskas pagal plana  4u.gif o kada jusu bilietai ir kada jus skrendate vidury spalio?

O, kaip smagu, kad ne viena būsiu smile.gif Dar neturim bilietų, va mmm turi pareiti, jaučiu tiesiog, šiandien arba rytoj, tada jau galėsim po truputį rezervuot. Mmm turėtų prasidėt apie 10. 17d, tai manau, skrisim kokią 15d..

Man tai visad baimė tokiems kaip kad Mastura rašo - 1cd jiems pranešt, kad susirgai ir jau 2d. atvykt į kliniką. Man toks įvykis atrodo tas IVF, o čia jie ant rytojaus pradeda viską.

Pagre, kur gyvensit? Ir kiek nakvynių planuojatės? Aš žiūrinėjuos 20 nakvynių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 19 rugsėjo 2016 - 15:37
QUOTE(nefifi @ 2016 09 19, 16:30)
O, kaip smagu, kad ne viena būsiu smile.gif Dar neturim bilietų, va mmm turi pareiti, jaučiu tiesiog, šiandien arba rytoj, tada jau galėsim po truputį rezervuot. Mmm turėtų prasidėt apie 10. 17d, tai manau, skrisim kokią 15d..

Man tai visad baimė tokiems kaip kad Mastura rašo - 1cd jiems pranešt, kad susirgai ir jau 2d. atvykt į kliniką. Man toks įvykis atrodo tas IVF, o čia jie ant rytojaus pradeda viską.

Pagre, kur gyvensit? Ir kiek nakvynių planuojatės? Aš žiūrinėjuos 20 nakvynių...

Tikrai saunu, nes jau pagrindine banga praejo vasara ir toks jausmas , kad tik mes ten taip velyvai vaziuojam blush2.gif man irgi baisoka, nors seip kaip laikrodukas tas mm reikalas, bet po lapo biski sposu turejau, tai nebe esu tikrai savo laikrodzio punktualumu ax.gif man teoriskai turetu buti 26 -27... smile.gif

Del gyvenimosios vietos, as ziuriuosi biski toliau nuo taxim aikstes, bet arciau ligonines, bet dar neturiu nieko konkretaus. Del dienu irgi planuoju 20-21, kad dar po idejimo pasibuti dienele kita 4u.gif skristi planuoju su Tr avialinijom, nenoriu kankintis su ilgais skrydziais ypac atgal skrisdama.

Beje, mastau tartis su savininkais, kad kas savaite moketi, arba pirmom dienom i viesbuti ir jei patvirtina starta ir nesiuncia namo, tada kraustytis i apartamentus rolleyes.gif manau neturetu buti labai busy spalio gale blush2.gif
Atsakyti
Siaures meskute, kaip skaudu ir liudna verysad.gif Laikykites console.gif

Pagre, per FET issiunciau sunu i Lietuva su vaistais registruotam bagaze. Idejau gimimo liudijima ir receptus del visa ko, bet niekas nieko neklause ir nieko nereikejo. O vyras irgi atskrisdamas atveze vaistus, jis tai net receptu neturejo (nors gal buvau nusiuntus receptu fotkes). As tik su rankiniu parskridau cool.gif

Aukso pieva, kokios puikios naujienos wub.gif wub.gif Sveikinimai bigsmile.gif 4u.gif

Mergaites, ar kas nors naudojotes Miniport paslaugomis? Vasara nemokamai buvo, kazin, kaip dabar? ax.gif
Atsakyti