Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 116

QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 09 12, 10:59)

Man spirulina nė karto nepakėlė hemoglobino schmoll.gif Dbr bandysiu feritiną pagert
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 09 12, 14:52)
dilgėlių dabar, rudenį? popc1.gif

taip, atolas dar gali būti renkamas ir rugsėjį.
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2016 09 12, 15:42)
Man spirulina nė karto nepakėlė hemoglobino schmoll.gif Dbr bandysiu feritiną pagert

ax.gif kokį ir kur perkat? 4u.gif http://m.iherb.com/C...-Capsules/55929 šį gal?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 12 rugsėjo 2016 - 16:27
QUOTE(Monteverte @ 2016 09 12, 14:52)
dilgėlių dabar, rudenį? popc1.gif
Papildyta:

Ne ne, juk ten ne eurai biggrin.gif  Berods merginos rašydavo, kad 15 svarų, jei gerai pamenu g.gif

Tai gerai kad nesu tokia darbštuolė ir žolių patvoryje nenuroooviau lotuliukas.gif , pilna dilgėlių yra reiks pabandyti
Atsakyti
Visiskai nebloga dienos preke http://www.iherb.com...oz-120-ml/44794, gal ir kitus Azelique produktus des, kas naudojo, ar patiko?
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2016 09 12, 21:51)
Tai gerai kad nesu tokia darbštuolė ir žolių patvoryje nenuroooviau lotuliukas.gif , pilna dilgėlių yra reiks pabandyti

jei niekad šiemet nerautos, tai bus peraugę, bet jei atolas, tai iki žydėjimo tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 09 12, 22:21)
jei niekad šiemet nerautos, tai bus peraugę, bet jei atolas, tai iki žydėjimo tinka smile.gif

drinks_cheers.gif Norėjau rašyt tą patį. Jeigu jos pastoviai skinamos, tai atželia švieži gražūs lapeliai, kuriuos puikiai galima naudoti.
Aš iš dilgėlių tik sriubą vyrui verdu, tai pora maišiukų užsišaldau žiemai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2016 09 12, 16:25)

Labryt. kol kas dar nevartojau. Esu įsidėjus į krepšelį, su sekančiu pirkimu pirksiu
Atsakyti
Labas rytas, patarkit prašau, kokį gliukozaminą geriausiai rinktis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 09 12, 16:21)
iki £15, galite kursa pasitikrinti cia, atnaujinamas kas menesi. Siuo metu labai prastas kursas  verysad.gif seniau iki 24$ galejau, paskui iki 22$, dabar net i 20$ netelpa blink.gif

Ačiū 4u.gif

Šiandien kaip niekad lengvai susidėliojau, nes skubėjau grebti dezodorantą, kol yra pardavime, sunku jį pagauti pasirodo. Dar paėmiau vyrui venotoniką su - 20 proc. krepšelis siuntimas 4,47 €

Papildyta:
QUOTE(Juny @ 2016 09 13, 08:54)
Labas rytas, patarkit prašau, kokį gliukozaminą geriausiai rinktis  ax.gif

mamai ėmiau šitą Doctor's Best, Glucosamine Chondroitin MSM, 120 Capsules sakė, kad padėjo, skausmai aprimo.

bet kitą kartą imsiu šį, nes čia yra dar hyarulono Doctor's Best, Glucosamine Chondroitin MSM + Hyaluronic Acid, 150 Capsules
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 09 13, 08:35)
mamai ėmiau šitą Doctor's Best, Glucosamine Chondroitin MSM, 120 Capsules sakė, kad padėjo, skausmai aprimo.

bet kitą kartą imsiu šį, nes čia yra dar hyarulono  Doctor's Best, Glucosamine Chondroitin MSM + Hyaluronic Acid, 150 Capsules

Ačiū, kaip tik tą pirmąjį ir buvau nusižiūrėjus 4u.gif

Kiek suglumino dozavimas. Jei pirmąjame gliukozamino yra 750 mg - 2 tabl per dieną, sakyčiau normalu.

O antrajame, kur su hyaluronu, gliukozamino 1500mg, o rekomenduoja 5 tabl per dieną blink.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif

Gal rekomenduosit kazka keturmetei geresniam miegeliui? Kuri laika padejo Neuro sirupas, levandu e.a., bet dabar vel viskas is naujo...
Atsakyti