Naujas krepselis http://www.iherb.com...0..._ACO-00239, nezinau, ar man reikia marulos aliejaus, bet paemiau, kai jau tokia kaina

QUOTE(Linni @ 2016 10 05, 10:11)
Taip, skirtumas estetinis tik. Bet va mano vaikams tai turi kazkodel esmines reiksmes, juodu nenori mano ponai
vienzo man reik baltuuuu 

Nesu bandzius chia vien del spalvos, jokiu sansu, kad mano sunus valgytu juodas, nezinojau, kad yra baltu

QUOTE(Shalimar @ 2016 10 05, 11:36)

O ta Marula oil jus kam naudojate? Paskaiciau, tai primena arganu alieju. As ji naudodavau vietoj naktinio kremo, tai baisiai uzkimso poras, spuogais visa kakta ismete kaip kokiu paaugliu, viskas susitvarke nustojus naudoti. Plaukams arganas man irgi nera stebuklas, makiazui valyti nepatinka, isvis nebezinau kur ji naudoti.. Gal ir tas marula tas pats?

aš turiu tokį Acure Organics, Moroccan Argan Oil, tai man jis super. Neužkemša nieko, kai jaučiu kad oda reikia pamaitinti , padarau su juo lengvą masažą veidui ir einu miego. Ryte veidas pamaitintas, matosi, jokio sausumo nejaučiu. Tikiuos ir marula bus toks pat.
Jum netiko, gaila - manau individualu labai.... mano oda gerai priima visokius aliejus /riebus tepalus, tik ilgą laiką stengiuos nenaudot, nes plečia poras.
Ar geriat kas nors šiuos žuvų taukus, žiūriu best selleris, o norėjau pirkti equazen, gal pabandyt šiuos?
http://www.iherb.com...-Softgels/62118
http://www.iherb.com...-Softgels/62118
QUOTE(nieko_sau @ 2016 10 05, 11:46)
aš turiu tokį Acure Organics, Moroccan Argan Oil, tai man jis super. Neužkemša nieko, kai jaučiu kad oda reikia pamaitinti , padarau su juo lengvą masažą veidui ir einu miego. Ryte veidas pamaitintas, matosi, jokio sausumo nejaučiu. Tikiuos ir marula bus toks pat.
Jum netiko, gaila - manau individualu labai.... mano oda gerai priima visokius aliejus /riebus tepalus, tik ilgą laiką stengiuos nenaudot, nes plečia poras.
As net nezinau, mano mama turejo kazkieno duota buteliuka, lenkiska, toki.. rase, kad 100% arganas. As ji sunaudojau ir man labai patiko, nors netikejau, kad ten buvo tikrasis aliejus (lenkiska produkcija gal nelabai pasitikiu...

QUOTE(Shalimar @ 2016 10 05, 11:57)
As net nezinau, mano mama turejo kazkieno duota buteliuka, lenkiska, toki.. rase, kad 100% arganas. As ji sunaudojau ir man labai patiko, nors netikejau, kad ten buvo tikrasis aliejus (lenkiska produkcija gal nelabai pasitikiu...
), paskui nusipirkau is aromanatural atrodo.. Nu ir nieko gero kazkaip.. Gal vel pabandyti, nes gaila ismesti.. Smirda kaip arganas, konsistencija irgi tirsta tokia.

Aš kažkada bandžiau aromanatural produkciją, tai man irgi nieko nesijautė praktiškai kažkaip. Po to pradėjau pirktis praktiškai viską Prancūzijoje, tai iš karto skirtumas. Sunku pasakyti ar yra šmuchliavimas koks ar sutapimas kažkoks, bet daugiau pirktis iš jos ir nebesinori, nors siunčia naujienlaiškius apie visokius "botoxo" efektus ir pan.

QUOTE(ivetacom @ 2016 10 05, 12:39)
Naujas krepselis http://www.iherb.com...0..._ACO-00239, nezinau, ar man reikia marulos aliejaus, bet paemiau, kai jau tokia kaina 

Noreciau pasiteirauti - nuo ko Quarcetina vartojate?
QUOTE(Contessa @ 2016 10 05, 11:17)
Noreciau pasiteirauti - nuo ko Quarcetina vartojate?
Jis sumazina uzdegimus ir alergijas.
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 10 05, 10:29)

Taip jau su tais vaikais. Ponaičiai mūsų

Mano tai valgo visokias, visur ir su viskuo. O jogurto net nebegeria be chia. Taip kaip ir grietinė nebeskani be ciberžolės ir kario

O galvoju, kažin savo papūgiukams galima duoti chia? Duodat kas nors savo paukštukams?
QUOTE(Shalimar @ 2016 10 05, 11:46)
Nesu bandzius chia vien del spalvos, jokiu sansu, kad mano sunus valgytu juodas, nezinojau, kad yra baltu
Gal pabandyti ir man..

Su maniskiais ponaiciais lyg ir iseina susitart daugeliu atveju. Bet del chia jie kazkodel nusprende, kad cia muses. Didzioji dukra:-Mama, na jau ko ko, bet musiu tai nevalgysim, tikrai.. (Suprask, kad ir taip jau verciami esam valgyt velniai zino ka :-D)
ir viduriniukas is paskos galva i sonus, kad nevalgys

---
Marula aliejum bandysiu issipletusius kapiliarus patepliot ant veido.. Nesitikiu stebuklo toli grazu, bet pabandysiu

QUOTE(Shalimar @ 2016 10 05, 11:57)
), paskui nusipirkau is aromanatural atrodo.. Nu ir nieko gero kazkaip.. Gal vel pabandyti, nes gaila ismesti.. Smirda kaip arganas, konsistencija irgi tirsta tokia.

Argano al. kvapas savotiškas , man asmeniškai netrukdo, bet nėra iš malonųju.. Jei tik noriu jo atsikratyti įlašinu lašelį monoj al. arba gardeniju eleksyro.
Senbuviu noriu paklaust,-ar duoda Iherb ka nors gero per Black friday?