Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 116

QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 10 05, 09:20)
Tai kad Lietuvoj jos pigesnės

Būtent, o dar siuntimas dabar nuo svorio priklauso.
QUOTE(nieko_sau @ 2016 10 05, 08:55)
Derma E dar vertas dėmėsio  4u.gif

Derma E kaip suprantu visą savaitę akcija. Šiandien dienai pakaks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 05 spalio 2016 - 08:27
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 10 05, 09:20)
Tai kad Lietuvoj jos pigesnės

Kur? ax.gif
Baltu nemaciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linni: 05 spalio 2016 - 08:25
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 05, 09:24)
Derma E kaip suprantu visą savaitę akcija. Šiandien dienai pakaks biggrin.gif

oj negaliu but tikra , aš nerižikuoju ax.gif krepšelis nuolaidinis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 10 05, 09:35)
oj negaliu but tikra , aš nerižikuoju  ax.gif  krepšelis nuolaidinis  mirksiukas.gif

As taip pat nerizikuosiu.. Nuolaida gal ir bus, bet prekiu gali nelikt ax.gif

Krepselis su Derma E bigsmile.gif
http://www.iherb.com...mp;rcode=KCT804
Atsakyti
QUOTE(Linni @ 2016 10 05, 09:42)
As taip pat nerizikuosiu.. Nuolaida gal ir bus, bet prekiu gali nelikt  ax.gif

Krepselis su Derma E  bigsmile.gif
http://www.iherb.com...mp;rcode=KCT804

good.gif ar pirmą kart perkat derma ar pakartotinai ?
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 10 05, 09:48)
good.gif ar pirmą kart perkat derma ar pakartotinai ?

Pirma. Bet labai tikiuosi nenusivilti, kai tiek geru atsiliepimu. Jau seniai laukiau progos ismegint.. O ruduo kaip tik puikus laikas rugstinems proceduroms ;-)
Atsakyti
Tušinukas už 9 centus krepšeliui užpildyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linni @ 2016 10 05, 09:24)
Kur?  ax.gif
Baltu nemaciau

O kuo jos geresnės už paprastas? Tai kad ten ir baltų ir juodų yra kartu.

Papildyta:
Paieskojau informacijos internete:

"Viena kompanija sugalvojo atrinkti kartais pasitaikančias baltas sėklas. Per keliolika metų selekcijos būdu buvo išvesta baltoji chia.
Žinoma, marketingo prasme balta spalva itin patraukli, o maistingumo teiginiai padeda lengviau reklamuoti. Tačiau reikia turėti omenyje du dalykus:
- ji išvesta selekcijos būdu, taigi nėra originali senojo chia
- jos maistinės savybės labai mažai tesiskiria nuo juodosios.
nternete radau medikų ir kitų mokslininkų straipsnių angliškai, kur teigiama, kad maistine prasme jos praktiškai nesiskiria. Tai yra Salvia Hispanica, tos pačios botaninės rūšies mėtų šeimos augalas, kilęs iš Centrinės Amerikos. Kai kurie ekspertai mano, kad juodoji chia yra stipresnis antioksidantas (kas būtų logiška, nes tai selekcijos nepaliesta rūšis), o baltoji turi daugiau baltymų ir yra švelnesnio skonio."

http://sveikaspoziur...klause-del.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 05 spalio 2016 - 09:08
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 10 05, 10:08)
O kuo jos geresnės už paprastas? Tai kad ten ir baltų ir juodų yra kartu.
Papildyta:
Paieskojau informacijos internete:

"Viena kompanija sugalvojo atrinkti kartais pasitaikančias baltas sėklas. Per keliolika metų selekcijos būdu buvo išvesta baltoji chia.
Žinoma, marketingo prasme balta spalva itin patraukli, o maistingumo teiginiai padeda lengviau reklamuoti. Tačiau reikia turėti omenyje du dalykus:
- ji išvesta selekcijos būdu, taigi nėra originali senojo chia
- jos maistinės savybės labai mažai tesiskiria nuo juodosios.
nternete radau medikų ir kitų mokslininkų straipsnių angliškai, kur teigiama, kad maistine prasme jos praktiškai nesiskiria. Tai yra Salvia Hispanica, tos pačios botaninės rūšies mėtų šeimos augalas, kilęs iš Centrinės Amerikos. Kai kurie ekspertai mano, kad juodoji chia yra stipresnis antioksidantas (kas būtų logiška, nes tai selekcijos nepaliesta rūšis), o baltoji turi daugiau baltymų ir yra švelnesnio skonio."

http://sveikaspoziur...klause-del.html

Taip, skirtumas estetinis tik. Bet va mano vaikams tai turi kazkodel esmines reiksmes, juodu nenori mano ponai rolleyes.gif 4u.gif vienzo man reik baltuuuu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linni: 05 spalio 2016 - 09:12
Atsimenu kaž kas domėjosi Oscillococcinum jei dar nepirke, tai duos už 0,22 ct . Antrą kartą nebeduoda.
Atsakyti
QUOTE(Linni @ 2016 10 05, 10:11)
Taip, skirtumas estetinis tik. Bet va mano vaikams tai turi kazkodel esmines reiksmes, juodu nenori mano ponai  rolleyes.gif  4u.gif vienzo man reik baltuuuu  4u.gif

biggrin.gif
Taip jau su tais vaikais. Ponaičiai mūsų smile.gif Nu bile tik valgytų
Mano tai valgo visokias, visur ir su viskuo. O jogurto net nebegeria be chia. Taip kaip ir grietinė nebeskani be ciberžolės ir kario smile.gif

O galvoju, kažin savo papūgiukams galima duoti chia? Duodat kas nors savo paukštukams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 05 spalio 2016 - 09:31
QUOTE(nieko_sau @ 2016 10 05, 10:23)
Atsimenu kaž kas domėjosi Oscillococcinum jei dar nepirke, tai duos už 0,22 ct . Antrą kartą nebeduoda.

4u.gif isimeciau.

O ta Marula oil jus kam naudojate? Paskaiciau, tai primena arganu alieju. As ji naudodavau vietoj naktinio kremo, tai baisiai uzkimso poras, spuogais visa kakta ismete kaip kokiu paaugliu, viskas susitvarke nustojus naudoti. Plaukams arganas man irgi nera stebuklas, makiazui valyti nepatinka, isvis nebezinau kur ji naudoti.. Gal ir tas marula tas pats? unsure.gif
Atsakyti