Gal kita met reiks keist man jas - po langais auga, sveciai atvaziuoja, mato ir kiekvienais metais reik aiskint, kodel jos plikos
Nepagaunat ligos. Reikia susidaryti grafika ir jo laikytis, purksti su skirtingais fungicidais.
Arba dar genejimo problemos, mazai vedinimosi.
Rimtai nesuvaldau ligos turiu dar fungicida Swich, gal tas bent pristabdys liga
O kas kiek laiko purskiate rozes nuo ligu?
Visai nepurškiu Neserga. Pjūklelis kartais aplanko, be jis ne liga
Jei fungicidai ne profi tai kas 2 savaites reiktu, jei profi gal kas men.
signum prie profi
Aš kas 2 savaites purškiu. Vienu fungicidu tik 2 kartus per sezoną, ne dažniau.
Pas mane jau rūdys pasirodė gal ant trečdalio rožių, ir porą lapų su j. dėmėtlige. Plikos rožės nestovi, bujoja beveik visos, tai labai nepergyvenu - purkšiu, kaip ir kasmet
Turiu stiebine roze kaskadiniu virsum. Pardavejas sake, kad neperziemos pasodinta i grunta. Patare pasodinti i 20 litru vazona, ikasti vazona i zeme, o ziemai su visu vazonu inesti i vesia, nuo krituliu apsaugota patalpa. Koki vazona geriau pasirinkti - molini naturalu ar plastikini?
Na moliniai vazonai visada tures privaluma pries plastikinius nes yra pralaidus orui, sudaro gera mikroklimata.. bet ir plastmasiniai nera prastas pasirinkimas nes pigesni.. pasi savo savasaknes ikasineju su plastmasiniais ..
Bet jei molinis , tai reeikia laistyt dazniau? As irgi uz molinius, nes naturalus.
Kiekviena rudeni iskasinejat plastikinius ir kazkur nesat?
Rosarium Uetersen
bent man viena iš imlesnių ligoms ir labai pritraukianti visokias zarazas , bet graži kaip ir visos rožės
manau tokia rožė puikiai peržiemotų įkasta su visu vazonu šiltnamyje, bent rytines lelijos tai ten maniškes pergyvena žiemą