Sveikos, merginos! Nesu profesionali rožių augintoja, todėl informacijos šioj srity laaabai trūksta. Net elementariose situacijose.
Iki šiol rožės mūsų kieme augo vejoje, t. y., nebuvo įrėmintos rožyne. Šiemet, nuėmėm velėną, užvežėm papildomai žemių ir uždėjome agroplėvelę, nes tikslai buvo: mažiau ravėti, patogiau pjauti žolę, na ir estetinis vaizdas kitoks. Bet, va šitame etape ir užstrigome.. O ką galima pilti ant agroplėvelės? Akmenukus ar žievės mulčą? Norėtume puošti akmenukais, nes vieta vėjuota, nesinori vėjo nupūstų žievių šiukšlyno.. Bet, ieškodama įrengtų rožynų pavyzdžių internete, niekur nematau su akmenukais.. jie arba visai nedengti, t.y. ravimi, arba su žievės mulču.
Būsiu dėkinga už bet kokią nuomonę ir informaciją.
</p><p>Iki šiol rožės mūsų kieme augo vejoje, t. y., nebuvo įrėmintos rožyne. Šiemet, nuėmėm velėną, užvežėm papildomai žemių ir uždėjome agroplėvelę, nes tikslai buvo: mažiau ravėti, patogiau pjauti žolę, na ir estetinis vaizdas kitoks. Bet, va šitame etape ir užstrigome.. O ką galima pilti ant agroplėvelės? Akmenukus ar žievės mulčą? Norėtume puošti akmenukais, nes vieta vėjuota, nesinori vėjo nupūstų žievių šiukšlyno.. Bet, ieškodama įrengtų rožynų pavyzdžių internete, niekur nematau su akmenukais.. jie arba visai nedengti, t.y. ravimi, arba su žievės mulču.
</p><p>Būsiu dėkinga už bet kokią nuomonę ir informaciją.
</p>
Zonokit, as bandziau ir akmenelius, ir medzio drozles. Tai kaip ir pas jus, pas mane vejuota ir ta mulca rankiojau po visa soda paskui nusprendziau mulca nuimt ir uzberiau akmenuku. Kaip kolega virsuje raso, nepatogu - ir trasu uzbert ir i zeme iterpt reikia, ir lapus sudetinga susirinkt. Nuemiau akmenelius ir uzsiberiau tiesiog juodos zemes ir man graziausia. Kad dar pajuodint, tai uzberiau kapu zemes. Ir papurenu, ir patogu zeme purent ir trasas i zeme iterpt.
Kuogreičiau tuo geriau
Sveikos rozininkes ar jau uzbaiget pavasarinius darbelius? Pas mane
nugeneta.. (kai kurios net labai trumpai del infekciniu nudegimu - princess alexander)
nuraveta, patresta, palaistyta... dabar tik nupurkst nuo pjuklelio reiktu? Pernai praziopsojau.. siemet gal gerai butu nepra.. pasidalinkit gal jau laikas kai taip uzkaitint zada siom savaitelem? Su kuo purskiat?
</p>
Visos leidzia lapelius
Visos leidzia lapelius
Pas mane sian apziurejau ir pumpureliai sukrauti ir... amaru jau pridygo - kaip anksti kazkaip siemet ar tik man taip atrodo...
ar nuo pjuklelio jau purskiat ir kuo? Sodininku parduotuvej is paprastam mirtingajam prieinamu purskalu nieko negalejo pasiulyt..