Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

Kada rozes atidengti? Ir kada galima tresti?
Atsakyti

Aš tai neskubu, nes orai tokie nepastovūs.  Vos vos sumažinau dangas, juodos dangos nėra, tai neprikaitins. Nuėmiau šiek tiek eglišakių, durpes pasklaidžiau, kad galėtų rožės laisviau kvėpuoti, bet visai nudengti nesiruošiu, pavasaris vėluoja.

Atsakyti
QUOTE(Athenarin @ 2018 03 21, 11:29)
<p>Aš tai neskubu, nes orai tokie nepastovūs.  Vos vos sumažinau dangas, juodos dangos nėra, tai neprikaitins. Nuėmiau šiek tiek eglišakių, durpes pasklaidžiau, kad galėtų rožės laisviau kvėpuoti, bet visai nudengti nesiruošiu, pavasaris vėluoja.</p>

ta pati situacija. Vakar paziurejau, kai kur ir lapeliai zali liko. smile.gif Po savaitgalio gal jau nuiminesiu viska, nes meteo.lt +9 pranesa, bijau sukais. Jeigu dar pora kartu nepasikeis prognozes biggrin.gif

Atsakyti
Dar neatidengti? biggrin.gif bijau pražiopsoti smile.gif gal galit parašyt, kai atidenginėsite ir ar nereiks nuo saules pridengt balta agro danga? Kaip supratot - pirmas pavasaris mano rožėms smile.gif
Atsakyti

As tai jau nudegiau visas rozes, tik dar durpiu neprasklaidziau. Pirmi metai kaip dengiau su visais lapais, maniau numes po ziemos, bet ne. Tai dabar reiks nurinkt po viena? Ka jus darot?

Atsakyti
QUOTE(Išmanioji @ 2018 03 27, 12:30)
Dar neatidengti?  biggrin.gif bijau pražiopsoti  smile.gif gal galit parašyt,  kai atidenginėsite ir ar nereiks nuo saules pridengt balta agro danga? Kaip supratot - pirmas pavasaris mano rožėms  smile.gif

Atrodo, kad beveik visur dar yra įšalas, o ir naktimis šaltukas, tai nebūtina skubėt atidengti. Jei uždengta agrodanga, nieko joms nenutiks. Atidengti geriausia, kai prognozuojama bent pora apsiniaukusių dienų, jei saulė , pridengiama plona agrodanga arba eglišakėm.
Tręšiama, kai pradeda sprogti pumpurai- amonio salietra ar karbamidu.

Pernykščiai lapai patys nukris papurčius, palaukit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emvida: 27 kovo 2018 - 21:42
QUOTE(Emvida @ 2018 03 27, 22:39)
Atrodo, kad beveik visur dar yra įšalas, o ir naktimis šaltukas, tai nebūtina skubėt atidengti. Jei uždengta agrodanga, nieko joms nenutiks. Atidengti geriausia, kai prognozuojama bent pora apsiniaukusių dienų, jei saulė , pridengiama plona agrodanga arba eglišakėm.
Tręšiama, kai pradeda sprogti pumpurai- amonio salietra ar karbamidu.

Pernykščiai lapai patys nukris papurčius, palaukit.

Ačiū 4u.gif dar lauksiu smile.gif
Atsakyti
Jau atidengiau bigsmile.gif tik baltą dangą palikau nuo saulės. Visos gyvos po pirmos žiemos smile.gif
Atsakyti
Sveiki, esu pradedanti rožininkė... Gal kas iš Lenkijos užsakinės rožes unsure.gif
Atsakyti

Tai kad užsakinėjo šiemet jau du kartus.

Atsakyti
QUOTE(Athenarin @ 2018 04 08, 18:42)
<p>Tai kad užsakinėjo šiemet jau du kartus.</p>

Nu tik dbr atradau šią temą ir sugalvojau rožyną pasidaryti...
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2018 04 08, 19:44)
Nu tik dbr atradau šią temą ir sugalvojau rožyną pasidaryti...

Jei rasit kas užsako,šūktelkite - man vienos irgi reiktų
Atsakyti