Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

As jau uzsakiau su keliom rozininkem is Vilniaus. Roziu nedengiau, pergyvenu kaip bus. Bet svarbu kad saknim silta po sniegu

Atsakyti
QUOTE(francia @ 2018 03 01, 13:20)
<p>As jau uzsakiau su keliom rozininkem is Vilniaus. Roziu nedengiau, pergyvenu kaip bus. Bet svarbu kad saknim silta po sniegu</p>

O apie ka nors grazaus ir praktisko raudonais ziedais gal yr kokiu pasiulymu is savo turimu groziu? Nes ka dairaus tai sunku isivaizduot kaip spalvos realybej...
Atsakyti

O apie ka nors grazaus ir praktisko raudonais ziedais gal yr kokiu pasiulymu is savo turimu groziu? Nes ka dairaus tai sunku isivaizduot kaip spalvos realybej...

galite paziureti mano albuma. https://www.facebook.com/jolanta.voroneckaja/media_set?set=a.1337872432933119.1073741881.100001311247383&type=3  

Visos zydejo iki sniego. Net su pumpurais  iki ziemos liko. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo francia: 02 kovo 2018 - 08:14
Gal kas iš Vilniaus iš floribunda.pl užsakinės dar? 1 rožės noriu...
Atsakyti
jei nerasit siemet kas uzsakys, tai kitais metais as vel uzsakinesiu.
Atsakyti
QUOTE(francia @ 2018 03 03, 19:38)
jei nerasit siemet kas uzsakys, tai kitais metais as vel uzsakinesiu.

Ok, ačiū.
O kada paprastai užsakote?
Atsakyti

pernai kova, dabar vasario 22d. veliau ispirkta dauguma roziu

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Noriu konsultacijos:

Ar atsparesne viskam ir t.t. smile.gif
Augusta Luisa ar chippendale?
Atsakyti

Turiu tik chippendale, tai nepalyginsiu. Ji beveik neserga, krūmo forma ir žydėjimu patenkinta esu. Augusta Luisa ryškesnės rožinės spalvos, ne prie visko tinka

Atsakyti

As dar planuoju radus daugiau laiko pora raudonu rozyciu isigyti, nelabai skubu nes pernai dar kovo pabaigoj uzsisakius visas gavau, o vietoj vienos trukstamos vietoj pliku saknu gavau su vazoneliu net ;) aisku gal populiaresnes greiciau isperka.. net nzn :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 07 kovo 2018 - 00:46
[quote=francia,2018 03 02, 09:03]
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="FAINulka@" data-cid="72019591" data-time="1519931963">
<div>
<p>O apie ka nors grazaus ir praktisko raudonais ziedais gal yr kokiu pasiulymu is savo turimu groziu? Nes ka dairaus tai sunku isivaizduot kaip spalvos realybej...</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

Noriu Jums pasiūlyti įspūdingo grožio rožę ( iš mano 60 vnt pati gražiausia)
Rožė Floribundinė HEINZ WINKLER. arba (Hommage a Barbara). Neserganti, gražaus krūmo formos , labai graži spalva ( besikeičianti) tamsiai raudona bordo
Atsakyti

aš irgi ją turiu, tikrai labai graži, tik pas mane ji serga dažnai ir ūgis jos menkas, iki kelių tik. Gal su sodinuku man nepasisekė  :unsure: 

Atsakyti