As jau uzsakiau su keliom rozininkem is Vilniaus. Roziu nedengiau, pergyvenu kaip bus. Bet svarbu kad saknim silta po sniegu
O apie ka nors grazaus ir praktisko raudonais ziedais gal yr kokiu pasiulymu is savo turimu groziu? Nes ka dairaus tai sunku isivaizduot kaip spalvos realybej...
O apie ka nors grazaus ir praktisko raudonais ziedais gal yr kokiu pasiulymu is savo turimu groziu? Nes ka dairaus tai sunku isivaizduot kaip spalvos realybej...
galite paziureti mano albuma. https://www.facebook.com/jolanta.voroneckaja/media_set?set=a.1337872432933119.1073741881.100001311247383&type=3
Visos zydejo iki sniego. Net su pumpurais iki ziemos liko.
Ok, ačiū.
O kada paprastai užsakote?
Noriu konsultacijos:
Ar atsparesne viskam ir t.t.
Augusta Luisa ar chippendale?
Turiu tik chippendale, tai nepalyginsiu. Ji beveik neserga, krūmo forma ir žydėjimu patenkinta esu. Augusta Luisa ryškesnės rožinės spalvos, ne prie visko tinka
As dar planuoju radus daugiau laiko pora raudonu rozyciu isigyti, nelabai skubu nes pernai dar kovo pabaigoj uzsisakius visas gavau, o vietoj vienos trukstamos vietoj pliku saknu gavau su vazoneliu net ;) aisku gal populiaresnes greiciau isperka.. net nzn
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="FAINulka@" data-cid="72019591" data-time="1519931963">
<div>
<p>O apie ka nors grazaus ir praktisko raudonais ziedais gal yr kokiu pasiulymu is savo turimu groziu? Nes ka dairaus tai sunku isivaizduot kaip spalvos realybej...</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
Noriu Jums pasiūlyti įspūdingo grožio rožę ( iš mano 60 vnt pati gražiausia)
Rožė Floribundinė HEINZ WINKLER. arba (Hommage a Barbara). Neserganti, gražaus krūmo formos , labai graži spalva ( besikeičianti) tamsiai raudona bordo
aš irgi ją turiu, tikrai labai graži, tik pas mane ji serga dažnai ir ūgis jos menkas, iki kelių tik. Gal su sodinuku man nepasisekė