Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

QUOTE(diuni @ 2016 09 29, 09:55)
4u.gif dėkui ...tai dar geriau pirmadienį...
o dabar ne į temą...užsisakiau dvi rytines lelijas...dabar galvoju ir kam rolleyes.gif vazonuose neauginsiu , kažin ar neiššals rolleyes.gif na bet dvi tai bus eksperimentas...

skaičiau, kad gerai pamulčiuotos neiššala jos arba dabar bent i vazona sodinkit ir laikykit kur per žiema rusį šaltam, nors aš pati nebandžius tokiu niuansu, maniškes per vasara žydejo nenusakomo grožio žiedaias o kitais metais dingo, bet aš niekaip ju ir nedengiau nei saugojau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 09 29, 09:58)
skaičiau, kad gerai pamulčiuotos neiššala jos arba dabar bent i vazona sodinkit ir laikykit kur per žiema rusį šaltam, nors aš pati nebandžius tokiu niuansu, maniškes per vasara žydejo nenusakomo grožio žiedaias o kitais metais dingo, bet aš niekaip ju ir nedengiau nei saugojau  unsure.gif

g.gif su vaszonais tai neprasidėsiu...rūsys šildomas...
bandysiu pasodinti duobėje išklotoje šienu ir viršuj supilsiu pjuvenas...gal dar kuo uždengsiu tuomet...
Atsakyti
Diuni, jūs iš https://rozaria.pl užsisakėt? gal galite psakyt kiek už siuntimą mokėjot?
nes man pasirinkimo kito nebuvo kaip už 16zl, bet suprantu jog čia vietinio siuntimo kaina.
Patvirtinimą gavau el. paštu, bet kaip žinot ar tas siuntimo įkainis teisingas?

Ir dar, ten rožės kaip suprantu plikomis šaknimis bus. Ar esat kas iš ten pirkę ar prigyja?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 29, 12:24)
Diuni, jūs iš https://rozaria.pl užsisakėt? gal galite psakyt kiek už siuntimą mokėjot?
nes man pasirinkimo kito nebuvo kaip už 16zl, bet suprantu jog čia vietinio siuntimo kaina.
Patvirtinimą gavau el. paštu, bet kaip žinot ar tas siuntimo įkainis teisingas?

Ir dar, ten rožės kaip suprantu plikomis šaknimis bus. Ar esat kas iš ten pirkę ar prigyja?

Pirkau pirmą kartą...jo , turėtų būti su plikomis šaknimis , bent jau taip parašyta , kad iškas iš grunto kai veš...
Dėl siuntimo ir kainos eurais , rašykit emeilu , atsako ne iš karto , matyt , prie kompo nesėdi. Parašys iš karto bendrą sumą su siuntimu. Ir sąskaitą eurais irgi nurodo. Paprastas pavedimas berods 0,42 eurocentus kainuoja.
O pervežiomas maždaug 100 zlotų kainuoja. Bet gal kažkokią dar nuolaidą duoda , nes paprašė mokėti kiek mažiau , nei pati buvau paskaičiavusi.

GLS kurjeris pats atsiutė siuntos reg nr...tai tas pats bus ir kai rožes veš...nes kurjeris tas pats...
Papildyta:
g.gif dėl prigijimo nesusimąsčiau...esu pirkus įvairių augintojų ankstesniai metais...nebuvo , kad kuri neprigytų...
Papildyta:
g.gif dėl leliją tai labiau pergyvenu-ar dabar pasodintos nesušals žiemą...reiks gerai kloti...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 09 29, 12:42)
Pirkau pirmą kartą...j

o jus pati is kokio miesto? gal prie savo uzsakymo rpijungtumet 8 rozeles?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 29, 13:52)
o jus pati is kokio miesto? gal prie savo uzsakymo rpijungtumet 8 rozeles?

4u.gif tai , kad užsakymą jau vakar apmokėjau ir tuom viską pabaigiau...o esu iš Vilniaus...
Iš tiesų , tai jums nelabai apsimoka vienai siųstis 8 rožes...reik draugių savo mieste ieškoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 29 rugsėjo 2016 - 12:56
QUOTE(diuni @ 2016 09 29, 13:55)
4u.gif tai , kad užsakymą jau vakar apmokėjau ir tuom viską pabaigiau...o esu iš Vilniaus...
Iš tiesų , tai jums nelabai apsimoka vienai siųstis 8 rožes...reik draugių savo mieste ieškoti rolleyes.gif

taip, nelabai apsimoka, nebent pirkt kokias 20-30, jei buciau garantuota del kokybes tai taip ir padaryciau, o dabar nei parduotuve labai zinoma nei kokybe aiski.
Nebent papirinsit, kad klystu?
Atsakyti
smile.gif ne , nieks nežinoma...rizika tikrai yra ...bet kažkaip visada sekdavosi su kokybe ...tai gal ir padariau tokį užsakymą , kad nesu nusvilus dar nė karto... smile.gif
Papildyta:
4u.gif kai gausiu , papasakosiu plačiau apie tai , ką matysiu...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 09 29, 13:17)
4u.gif kai gausiu , papasakosiu plačiau apie tai , ką matysiu...

laukiam su nekantrumu smile.gif
Atsakyti
smile.gif dar radau aprašyta pakuotės. Vienžo į vieną dėžę jų telpa 50 rožių. Imant daugiau , jau bus 2 dėžės , atitinkamai pervežimo kaina didėja tuomet...Tai va- optimalus kiekis 50 vienetų. Išeitų tuomet pigiausiai vienetas.
Papildyta:
QUOTE(b.kite @ 2016 09 29, 14:18)
laukiam su nekantrumu smile.gif

tongue.gif ir aš labai jau laukt pradėjau...bet dar negreit bus...
Atsakyti
O aš dar neužsisakius net bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 09 29, 14:30)
O aš dar neužsisakius net  bigsmile.gif

tai atveš vistiek vienodai , nes gi kasa ir tuomet veža visi panašiai...dabar tik renka visi užsakymus...
Atsakyti