Mano Mainzer Fastnacht niekuo neserga, net amarai ir rožinės cikadėlės jos nepuola. Bronzinukai žieduose nesilanko gal dėl spalvos, jie baltos mėgėjai. Būna kiti maži juodi vabaliukai žieduose, kiekvieno savas skonis, bet nieko blogo jie nepadaro, net uostyti netrukdo. Šakų mažai, bet man taip gerai dėl mažo ploto. Nors dengiu, šaltomis žiemomis apšąla. 5 zonoje.
Sveiki, ar dar galima kur rasti Boscobel? turguose? gal kas uzmatet Kaune kur nors? ;)
laba diena , noriu suzinoti, manau tikrai is cia esanciu yra isisaknyjusios roziu is puokstes. pabandziau ir as nieko nesitikedama, taciau is sesiu roziu pavyko isaknydinti viena roze. sakneles dar nedideles kokiu penkiu sesiu cm. isodinau i normalia zeme vazone aukstame ir ne placiame. Noriu paklausti ar gerai padariau , kad isodinau i vazona, tokia dar nedidelem saknim ? Kur man laikyti lauke, pavesyje ar ir saulutes reikia ? ir jei viskas laimingai baigsis, po kiek metu si roze jau bus su ziedais ? aciu jums.
Virgale, šiltame pavėsyje per vasarą. Gerai būtų žiemoti šiltnamyje prikastai su vazonu. Pavasarą atsargiai nenupurtant žemių jau galima į nuolatinę vietą.
Nežinau, man tos skinamų rožių veislės taip sau.
Susilaikiau nuo Fastnachto. Jei mažai šakų, man netinka.
Neprisikelia Belvedera. O toks didelis kelmas buvo.
Šiemet visų silpnesnių kerų dauginsiu šaknydijimu. Susodinsiu šalia po vieną du atsarginius savašaknius. Dėl visa ko.
Šiemet visų silpnesnių kerų dauginsiu šaknydijimu. Susodinsiu šalia po vieną du atsarginius savašaknius. Dėl visa ko.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 24, 19:42)
Virgale, šiltame pavėsyje per vasarą. Gerai būtų žiemoti šiltnamyje prikastai su vazonu. Pavasarą atsargiai nenupurtant žemių jau galima į nuolatinę vietą.
Mano savasakne Belvedera atsigauna. Buvo irgi be gyvybes ženklų, persodinau sodyboje. Tik dabar pradejo rodyti gyvybes ženklus. Nors pernai graziausiai zydeji. Tiesa, žiemojo nedengta
Ačiū , kad atsakėte. Taip supratau, kad nelabai gražios savašaknės. Aš nei pavadinimo nežinau nei nieko, tiesiog spalva labai patiko, tokia rubino ryžki raudona ir žiedlapiai banguoti. Na psbandžiau, paauginsiu per vasarą, o pavasarį bandysiu sodint, nepatiks , tai nelaikysiu, nes per mažai vietos, augint kas nepatinka.
mergaites, ka daryt, is floribundos pirktos ir susidintos pavasari Svedijos karalienes nebunda... Visos kitos jau neblogai atrodo.
sveikos ;) kuo purskiat nuo pjuklelio rozes? siandien radau keliuose zhieduose... ar dar imanoma jais atsikratyt?
Laistykit. Mano viena buvo tokia ilgai gaivaliojosi, bet galu gale vistiek prigijo.. o is siumesiu siustu 48 roziu 1 jau matau kad mirsta ir neprigis.. gal kas matete pas mus kur isigyti blue moon
Skubiai reikia pagalbos... Turiu kampą proe pavėsinės kuriame REIKIA vijoklinės raudonos ryškios rožės. Būtų jėga senovinė, kur atspari šalčiam. Gal kas nors turite??? niekur nerandu, kiek ieškojau...
QUOTE(Laima.g @ 2017 06 01, 10:58)
Skubiai reikia pagalbos... Turiu kampą proe pavėsinės kuriame REIKIA vijoklinės raudonos ryškios rožės. Būtų jėga senovinė, kur atspari šalčiam. Gal kas nors turite??? niekur nerandu, kiek ieškojau...
Ir as ieskau vijoklines - nes nusalo mano 10 metu roze siemet...as ieskau ryskios ciklamenines ar kazko panasaus. O ar kas esat uzmate vijokline bijunine kur nors? Gal pas lenkus kur ar pas mus.