Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 01, 20:25)
Fainulka, pasakiškos rožės pasirinktos. wub.gif

Vakar prigriebiau Mary Ann, Mariathereza ir Soul. Dar kaimynei a la vijoklines Jasmina ir Morgengruss. Matysis ir man tas jų žydėjimas, tai kam čia išlaidauti. Dabar nebežinau, ar noriu dar tos Heritage. Kas auginate, ar verta grieko? Gal vietoje jos ką nors iš naujienų papirkti. hmm.gif Vietos ne prūdai. Dar kokios 8 -10 ir reikės naujo rožyno. Va dar svarstymai, ar pirkti Alchymistą. Vieną kartą žydintis... tas stabdo.

Heritage subtili rožė, man patinka labai. Dėl Alchymisto niekada abejonių neturėčiau smile.gif
Atsakyti

Iš Kaimo, 01 Geg 2017 - 20:25, parašė: Fainulka, pasakiškos rožės pasirinktos. wub.gif
Aciu ;) svajojau apie toki ir siemet issizyziau dar ploteli zoles paaukot..

X-iuke, 01 Geg 2017 - 20:43, parašė: [url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?/user/42884-FAINulka/"]FAINulka@[/url] man labai grazhu, ash pernai toki rozhyna sodinau, tik derinau ne su melyna o su alyvishkai burgundishku atspalviu ;) pernai dar nelabai zhiurejosi, nes pavieniai zhiedeliai,shiemet tikiuosi geresnio efekto ;) pernai tik Hastestad Rostock dzhiugino ishtisu zhydejimu :) Shiemet sodinau Rozhiniai melyna rozhyna...
Gal turi foto as dar del melynuju neapsisprendus neisigijus ir ziognagiu dar laukiu jau bus galina uzsisakyt..? Buvo minciu kokius bordinius raugerskius isodint tik kad jie aukstoki auga hmm :hmm:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 03 gegužės 2017 - 21:18
QUOTE(Emvida @ 2017 05 01, 20:50)
Heritage subtili rožė, man patinka labai. Dėl Alchymisto niekada abejonių neturėčiau  smile.gif

Bet gi Alchimystas sunkiai lenkiasi? Kaip žiemai apsaugoti, jeigu žiedai ant antramečių šakų? Turiu kelias tokias "kietas " atseit vijoklines : Salita, Antik. Baroc. Be šansų prilenkti. Tai gerai, kad atauga dvimetriniais stiebais ir žydi ant pirmamečių.
Atsakyti
Alchymistas pakankamai lankstus. Nebūtina prilenkti prie pat žemės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emvida: 04 gegužės 2017 - 08:16
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 01, 19:25)
Fainulka, pasakiškos rožės pasirinktos. wub.gif

Vakar prigriebiau Mary Ann, Mariathereza ir Soul. Dar kaimynei a la vijoklines Jasmina ir Morgengruss. Matysis ir man tas jų žydėjimas, tai kam čia išlaidauti. Dabar nebežinau, ar noriu dar tos Heritage. Kas auginate, ar verta grieko? Gal vietoje jos ką nors iš naujienų papirkti. hmm.gif Vietos ne prūdai. Dar kokios 8 -10 ir reikės naujo rožyno. Va dar svarstymai, ar pirkti Alchymistą. Vieną kartą žydintis... tas stabdo.

Turiu Heritage. Grazus ziedai, daro pertraukas tarp zydejimu tikrai nelabai ilgas. Nors noretusi, kad ziedai issilaikytu ilgeliau... Ziema nedengiu isvis.
Atsakyti
Merginos, patarkit ką daryt??? unsure.gif ar labai baisi liga??

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Siulau iskirpti

Atsakyti

Merginos klausimuks zada -2 ar pirmametems nesenai pasodintoms bundancioms reiktu pasirupint pridengimu ar maza rizika kad pasaltu?

Atsakyti

Jei siltnamines dengimas butinas, jei is grunto gal nieko tokio

Atsakyti
Mano viena floribundine jau stipriai sugebėjo apšalt iki dabar, uždengiau daugumą
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2017 05 04, 16:34)
<p>Siulau iskirpti</p>

Taip ir padarysiu 4u.gif o sakykit, turbūt geriau tą daryti, kai orai pasitaisys? unsure.gif
Atsakyti

Sveika FAINulka@,

mano Geltonai oranzinis rozynas tik pernai sodintas, tad bendro vaizdo dar nera (o ir patirties buvo 0 :D nes nei vienos rozhes neturejusi) , nes keleta rozhiu buvo pirmamechiu, kitos ir dar tik po keleta zhiedeliu parode, tad yra tik kelios foto kur matosi shiek tiek tas spalvu derinys oranzine - burgundishka. be to shalavijus pardavinejusi moteris apgavo su spalvomis, vietoj burgundishkai violetiniu idejo melynus, kurie chia netiko, tad shiemet juos jau persodinau i rozhini rozhyna ;) be to dar oranzhiniam rozhyne buvau padariusi per didelius tarpus tarp geliu ar pasodinusi pavieniui gelytes tad visai tushchia atrode, shiemet aishku krumai tikiuosi bus stambiasni, o ir kai kur persodinau, patankinau gelytes, patvoryje isodinau keleta raganiu ir pan. Sodintos rozes: Arabia, Abraham Darby (gal shiek tiek netinka, bet labai norejosi jos), Lady of Shallot, Lady emma hamilton, Golden celebration, Augusta Luise,Lolita, neaishki ish ermitazho, Hansestad Rostock ir shiemet dar ikishau Crown Princess margareta  :wub:  pernai stebino Hansestad Rostock zhiedu gausa ir zhydejimo ilgumu, zhydejo net ir pashalusi spalio menesi ;))

Pridėta:

• Priedas  1.jpg   296,43KB   1 Parsiųsta kartų
  • Priedas  2.jpg   166,11KB   1 Parsiųsta kartų
  • Priedas  4.jpg   449,8KB   1 Parsiųsta kartų
  • Priedas  5.jpg   506,4KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  6.jpg   217,42KB   1 Parsiųsta kartų
  • Priedas  20160721_105210.jpg   202,21KB   1 Parsiųsta kartų
Atsakyti