Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

QUOTE(diuni @ 2016 09 28, 09:59)
thumbup.gif
Iš esmės , tai rožės , ir aplamai gėlės , gražios visos...tik reik vietą joms atrasti tinkamą...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif O gal kas auginate Lavender dream...ji labiau šliaužianti ar labiau krūmas , kaip Balerina tarkim... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 09 28, 08:55)
TAI KAD IR FLORibunda rašo kad i es 25 eur

pavasari buvo 12 ir jei suma virsijo kazkiek virs 100 euru lyg siunte nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 09 27, 16:22)
aš tai neišbandžius, bet manau, jei kitos užsisakė tai ir man pavyks smile.gif

biggrin.gif pavyks,jei jau man pavyko blink.gif Labai dekinga ,kas pavasarį priėmė į bendrą siuntimą.Visos penkios prigijo,auga ir dar tebežydi biggrin.gif Norai auga-sugundžiau dar bendradarbes,siunčiau virš 30 rožių,tai siuntimas kainavo 15 eu.Pasidalinus-mizeris,po du eu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2va @ 2016 09 28, 11:44)
biggrin.gif pavyks,jei jau man pavyko blink.gif Labai dekinga ,kas pavasarį priėmė į bendrą siuntimą.Visos penkios prigijo,auga ir dar tebežydi biggrin.gif Norai auga-sugundžiau dar bendradarbes,siunčiau virš 30 rožių,tai siuntimas kainavo 15 eu.Pasidalinus-mizeris,po  du eu bigsmile.gif

4u.gif puikiai išėjo , aš būčiau prisijungus , bet , kad gan toli nuo Vilniaus esat, tai pagalvojau , kad vėl bus papildomų rūpesčių su perdavimu ir atsivežimu...O kokia kaina tuomet išėjo rožės vienos , jei visą sumą su siuntimu išdalinti rožėms...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 28 rugsėjo 2016 - 10:53
blink.gif bet visgi dar daug norų nerealizuotų liko- pvz, Angela , Barock , Mozart... g.gif kiek man dar jų reik g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 09 28, 11:51)
4u.gif puikiai išėjo , aš būčiau prisijungus , bet , kad gan toli nuo Vilniaus esat, tai pagalvojau , kad vėl bus papildomų rūpesčių su perdavimu ir atsivežimu...O kokia kaina tuomet išėjo rožės vienos , jei visą sumą su siuntimu išdalinti rožėms...

Kad puikiai išėjo sakysim kai gausim cool.gif Kaina tokia,kaip parašyta kainininke-vertėm zl į eu,nes vienos sakėsi brangesnes,kitos pigesnes rožes,tik siuntimą dalinomės lygiai smile.gif Reikėjo jungtis,būč atsiuntus,man gi irgi siuntė... smile.gif
Atsakyti
4u.gif tai aš suprantu...ai , nežinau , kaip čia viską patogiau ir paprasčiau susidėlioti...vis jų vistiek negana schmoll.gif
O anksčiau kas esat iš lenkų siuntęsi...nepamenat kaip atvežė- jeigu šįryt man lelijas išsiuntė , tai kada gausiu - gal ryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 09 29, 09:13)
4u.gif tai aš suprantu...ai , nežinau , kaip čia viską patogiau ir paprasčiau susidėlioti...vis jų vistiek negana schmoll.gif
O anksčiau kas esat iš lenkų siuntęsi...nepamenat kaip atvežė- jeigu šįryt man lelijas išsiuntė , tai kada gausiu - gal ryt g.gif

bent pavasarį tai kai išsiusdavo parašydavo siuntos nr ir tada jau matydavai kur ta siunta randasi, bet čia aš siunčiaus iš sklep.cebulekwiatowe.pl, tai jie per dpd siunčia , gal kitos pardes per kitus siuntejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 09 29, 09:15)
bent pavasarį tai kai išsiusdavo parašydavo siuntos nr ir tada jau matydavai kur ta siunta randasi, bet čia aš siunčiaus iš sklep.cebulekwiatowe.pl, tai jie per dpd siunčia , gal kitos pardes per kitus siuntejus  g.gif

g.gif per kitus per GLS cebule kwiatowy išsiuntė. Ir rožės irgi bus su šiuo kurjeriu vežamos.
Numerio neparašė , ... rolleyes.gif nu bet gal per parą atvež g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 09 29, 09:23)
g.gif per kitus per GLS cebule kwiatowy išsiuntė. Ir rožės irgi bus su šiuo kurjeriu vežamos.
Numerio neparašė , ... rolleyes.gif nu bet gal per parą atvež g.gif

vargu, nes kaip taisykle tiek lt tiek kitur pirmiausia siuntas jie suveža į skirstymo punktus, o paskui jau iš ju pajuda toliau, geriausiu atveju pirmadien gausit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 09 29, 09:32)
vargu, nes kaip taisykle tiek lt tiek kitur pirmiausia siuntas jie suveža į skirstymo punktus, o paskui jau iš ju pajuda toliau, geriausiu atveju pirmadien gausit smile.gif

4u.gif dėkui ...tai dar geriau pirmadienį...
o dabar ne į temą...užsisakiau dvi rytines lelijas...dabar galvoju ir kam rolleyes.gif vazonuose neauginsiu , kažin ar neiššals rolleyes.gif na bet dvi tai bus eksperimentas...
Atsakyti