Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

QUOTE(R&B @ 2017 04 11, 11:01)
Jau nubudusi, lapelius leidžia, puikiai atlaikė žiemos šalčius - žiemojo po sniegu, vis apkasdavau. Jusiškė gal dar prabus, man pernai "Black magic" iki žemės nušalo, bet po to vėl  atžėlė , kaip feniksas iš pelenų  biggrin.gif

Na aš dar kantriai lauksiu... Sodinau 2015, galvojau, kad neprigijo, tada pasiėmiau lopeta, kad iškasčiau, o žiū ji man leidžia ūgliuką iš giliai, tai kai sulaukiau pirmo žiedo, tai buvau apstulbus nuo dydžio ir grožio blink.gif wub.gif
O čia pasidalinsiu savo Iceberg gražuolėms. Jos labai gausiai žydi, kažkur skaičiau, kad be kvapo, bet pas mane jos kvepia rolleyes.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ar dengti nesenai pasodintas rozes per salnas? Rodo, kad -2 ir -3 bus, tai pas mus -5 gali buti unsure.gif

kristinkaa, bent jau man nerodo foto Iceberg rozes unsure.gif o taip noreciau pamatyti, nes mano neprigijo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Išmanioji: 13 balandžio 2017 - 08:09

Jei rozes is gruno nereikia, bet jei is siltnamio reikia dengti.

Atsakyti

Iceberrg tikrai gausiai zydi, aisku nuo prieziuros viskas priklauso. O kvepia subtiliai. Puiki roze

Atsakyti
Aš pritariu b.kite, Iceberg tikrai gausiai zydi, ir yra nuostabi rožė. Tačiau dėl labai ažūrinės krūmo formos reikėtų juos bent du susodinti smile.gif Tuomet tikras baltas ledkalnis- šviečia iš tolo.
Atsakyti
QUOTE(Išmanioji @ 2017 04 13, 09:08)
Ar dengti nesenai pasodintas rozes per salnas? Rodo, kad -2 ir -3 bus, tai pas mus -5 gali buti  unsure.gif

kristinkaa, bent jau man nerodo foto Iceberg rozes  unsure.gif o taip noreciau pamatyti, nes mano neprigijo verysad.gif

QUOTE(Dalelė @ 2017 04 13, 09:35)
Aš pritariu b.kite, Iceberg tikrai gausiai zydi, ir yra nuostabi rožė. Tačiau dėl labai ažūrinės krūmo formos reikėtų juos bent du susodinti  smile.gif Tuomet tikras baltas ledkalnis- šviečia iš tolo.

Sorry, pakartosiu foto biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Čia gal gegužės pabaiga - birželio pradžia. Žydi kekėmis ir tikrai vaizdas būna labai geras, kai krūmų daugiau susodinta rolleyes.gif Turi ir minusėlį ši rožė. Antroje vasaros pusėje serga demėtlige. 2015 metais kažkaip suvaldžiau aš šią ligą, o pernai rugsėjį, net numetė visus lapus, tai vaizdelis buvo tragiškas blink.gif blink.gif blink.gif bet, kadangi jos labai augios, tai per porą savaičių atsigavo ir subujojo vėl... Jos čia man po langais auga, tai tik žvilgtelėjus pro langą, matydavau kraupų vaizdą ir nervuodavausi, doh.gif Na, bet vistiek, man jos patinka wub.gif
Atsakyti
Kai jau rudenį dėl dėmėtligės rožės meta lapus aš guodžiuosi tuo, kad žiemai bent mažiau lapų reikės nukarpinėti smile.gif
Atsakyti
Sveikos su Sv. Velykom.
Sakykit ar dengti rozes ateinantiems salciams, nes ugliukus nemazus isleidusios jau?
Atsakyti

Man tas pats klausimas kilo paziurejau 3 naktys po -6.. mastau uzmest agro plevele..

Kietu marguciu!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 16 balandžio 2017 - 09:58
As irgi dengsiu su agro plevele, stiebine Vetersen visaip apmuturiuosiu. Summer Song kazkaip irgi reiks aprengt. Nesinori rizikuoti unsure.gif

P.S. Su Sv. Velykom 4u.gif
Atsakyti

Nieko nebedengsiu, bus kaip bus. Bet nemanau kad padarytu didele zala trumpalaikis saltukas

Atsakyti

sveikos rozininkes ;)

nusipirkau kelias vijoklines rozes :oh:  prie sienos neturiu kur sodinti, tad ieskau obelisku ar atramu :rolleyes:

ar Lietuvoje imanoma rasti kazka panashaus: http://www.classic-g...rden Obelisk I/? :hmm:

Zalioj stotelej machiau is plonos vielos, bet gal yra kur pirkti is tvirto metalo? :rolleyes:

Atsakyti