Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

Floribundos rožės buvo supakuotos storam celofaniniam maiše. Mano vyras supanikavo ir nutarė nebelaukti nieko... tad sodinom .... Šaknys tikrai gražios.... wub.gifdabar žiūrėsim kaip prigis

Prigis mano pernykstes visos puikiai net metrines sakos neissalo :) o maise laikiau issilaiketikrai keleta dienu:)

Atsakyti
Atkeliavo jau ir pas mane rožytės wub.gif matosi daugmaž visos gyvybingos, su pumpurėliais - vienos daugiau kitos mažiau. Taip pat vienam maiše visos sudėtos, atvirom šaknim. Be prizų, be puodelių, tai nereik sukti galvos kaip čia tą puodelį i 4 dalis padalyti biggrin.gif Merginos (Išmanioji, X-iuke ir Aldam) parašykit kur patogiausia atsiimti jums būtų: iš mano pusės Rumšiškės (kad ir šiandien smile.gif ) ir Kaunas netoliese pc "Savas"(būtų rytoj nuo pat ryto). Gal kuri arčiau viena kitos gyvenat galėtum viena paimti ir perduot kitai, žodžiu, laukiu pasiūlymų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2017 04 04, 11:27)
Atkeliavo jau ir pas mane rožytės  wub.gif  matosi daugmaž visos gyvybingos, su pumpurėliais - vienos daugiau kitos mažiau. Taip pat vienam maiše visos sudėtos, atvirom šaknim

Aciu uz pirkima 4u.gif duobes iskastos, rozes pamerktos ir ryt sodinsiu rolleyes.gif

2 krumus reikia iki sekmadienio islaikyti, gal zemem uzpilti? Bijau, kad prazus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Išmanioji: 05 balandžio 2017 - 21:21
QUOTE(R&B @ 2017 04 04, 12:27)
Atkeliavo jau ir pas mane rožytės  wub.gif  matosi daugmaž visos gyvybingos, su pumpurėliais - vienos daugiau kitos mažiau. Taip pat vienam maiše visos sudėtos, atvirom šaknim. Be prizų, be puodelių, tai nereik sukti galvos kaip čia tą puodelį i 4 dalis padalyti  biggrin.gif  Merginos (Išmanioji, X-iuke ir Aldam) parašykit kur patogiausia atsiimti jums būtų: iš mano pusės Rumšiškės (kad ir šiandien  smile.gif ) ir Kaunas netoliese pc "Savas"(būtų rytoj nuo pat ryto). Gal kuri arčiau viena kitos gyvenat galėtum viena paimti ir perduot kitai, žodžiu, laukiu pasiūlymų  mirksiukas.gif

labai dekoju uz uzsakyma ;)
Atsakyti
Ačiū ir jums , X-iuke, Išmanioji ir Aldam, viena be jūsų nebūčiau siuntusis rožyčių ax.gif Buvo malonu bendradarbiauti su jumis 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kokius du metus seilę varvinau naršydama floribundos rožyne, ir pagaliau kelios jų jau tupi mano kieme biggrin.gif

Pasidalinsiu keletu praėjusios vasaros vaizdų. Čia praeitą pavasarį pirkta iš Maximos "Gloria Dei" vasarą dovanojo kelis žiedelius, nebuvo energinga augime, bet žiedus įsimylėjau wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

O čia "Tatton" sodinta taip pat praėjusį pavasarį, per vasarą subujojo, rugsėjį atrodė taip:
Atsakyti

Grazu :wub: o as is macimos vis pabijau rizikuoti, nes nzn kas isaugs kokio aukscio... jau uzsisakiau geltonu rozyciu kruva deliosiu savo geltonaji oranzini rozyna :)

dar tik keleta daugemeciu reiktu i tarpus isigyt.. knieti keleta leliju ar vienadieniu isigyt is vysniausku gelyno, gal turit kas graziu derinuku su geltonom rozem kad butu ideju kokios spalvos isigyt?

Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2017 04 06, 14:31)
Ačiū ir jums , X-iuke, Išmanioji ir Aldam, viena be jūsų nebūčiau siuntusis rožyčių  ax.gif  Buvo malonu bendradarbiauti su jumis  4u.gif   4u.gif   4u.gif  Kokius du metus seilę varvinau naršydama floribundos rožyne, ir pagaliau kelios jų jau tupi mano kieme  biggrin.gif

Aciu visoms uz pirkima, organizavima ir saunu bendradarbiavima, nes irgi pora metu ziurineju, bet vis nepirkau is lenku, o dabar jau turiu savo kieme 4u.gif pasiseke su Maximos rozemis, grazios 4u.gif as uzpernai pirkau, sodinau ir nieko biggrin.gif tikiuosi su lenku bus geriau biggrin.gif
QUOTE(FAINulka@ @ 2017 04 08, 13:40)
<p>Grazu wub.gif o as is macimos vis pabijau rizikuoti, nes nzn kas isaugs kokio aukscio... jau uzsisakiau geltonu rozyciu kruva deliosiu savo geltonaji oranzini rozyna smile.gif</p><p>dar tik keleta daugemeciu reiktu i tarpus isigyt.. knieti keleta leliju ar vienadieniu isigyt is vysniausku gelyno, gal turit kas graziu derinuku su geltonom rozem kad butu ideju kokios spalvos isigyt?</p>

Levandos man su bet kokiom rozem yra puikus derinys smile.gif aisku ne visiems patinka. O siaip tai kazkas is baltu geliu gerai atrodytu salia geltonu roziu. Blogiausiu atveju baltu roziu pasodinkit prie geltonu biggrin.gif Man geltonos rozes pacios graziausios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Išmanioji: 08 balandžio 2017 - 21:32
QUOTE(FAINulka@ @ 2017 04 08, 14:40)
<p>Grazu wub.gif o as is macimos vis pabijau rizikuoti, nes nzn kas isaugs kokio aukscio... jau uzsisakiau geltonu rozyciu kruva deliosiu savo geltonaji oranzini rozyna smile.gif</p><p>dar tik keleta daugemeciu reiktu i tarpus isigyt.. knieti keleta leliju ar vienadieniu isigyt is vysniausku gelyno, gal turit kas graziu derinuku su geltonom rozem kad butu ideju kokios spalvos isigyt?</p>

Zvilgtelkite i spalvu rata mirksiukas.gif Bus paprasciau, nors balta visur tinka rolleyes.gif

My Webpage 1

My Webpage2

My Webpage 3

My Webpage 4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 08 balandžio 2017 - 23:39

nugis mano 30 roziu susodintos, kasem 50cm skersmens ir gilias duobes, prikroviau kruva meslo, uzmeciau zemem ir susodinau. Kadangi pas mus smelis, tai tikiuos sios trasos nors keliems metams pakaks, rudeniop mulciuosiu durpem ir dengsiu.

Nors labai labai noriu misraus rozyno, bet siemet isbusiu kantri ir leisiu rozems isibujot, sustipret, o tada, gal rudeniop, o gal kita pavasari sodinsiu tarpuose daugiametes.

Vasara planuoju aplink mulciuot svieziai pjauta zole, tikiuos patiks. Didysis rozynas pasodintas placioje juostoje, pietu puseje. KItos (vijoklines) aplink nama. Dauguma pietu ir vakaru pusese, derinau rozines sp. rozes su melynom visnerijom, tikiuosi bus grazus derinys.

Na o po svetaines langais susodinau svedu karalienes. Ziuresim kaip poniskai jos jausis :)

Atsakyti

Bus grazu!

svieziai pjauta zole patiks labai.

Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2017 04 06, 15:31)

Pasidalinsiu keletu praėjusios vasaros vaizdų. Čia praeitą pavasarį pirkta iš Maximos "Gloria Dei" vasarą dovanojo kelis žiedelius, nebuvo energinga augime, bet žiedus įsimylėjau  wub.gif

Turiu ir as sia fantastika wub.gif sakykit, ar pas jus ji jau nubudusi? Manoji kotais nerodo didelio noro sprogti verysad.gif per ziema siek tiek apsalo, bet kaip ir jau laikas pradet kalbet su manim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkaa @ 2017 04 11, 07:41)
Turiu ir as sia fantastika  wub.gif  sakykit, ar pas jus ji jau nubudusi? Manoji kotais nerodo didelio noro sprogti verysad.gif per ziema siek tiek apsalo, bet kaip ir jau laikas pradet kalbet su manim  rolleyes.gif

Jau nubudusi, lapelius leidžia, puikiai atlaikė žiemos šalčius - žiemojo po sniegu, vis apkasdavau. Jusiškė gal dar prabus, man pernai "Black magic" iki žemės nušalo, bet po to vėl atžėlė , kaip feniksas iš pelenų biggrin.gif
Atsakyti