![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
As 8 tikrai pasiimsiu
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
As cia skaitau, kaip jus savo rozynus uzpilat mulciuota zole. Na as nesuprantu gal, bet juk tada jokio grozio, visur ta zole. Gal nuotrauka kokia turit is tokiu gelynu
Nu man žemė plika ne ką geriau atrodo nei mulčiuota žolė, be to pas mane tankiai susodinta ir dar bordiūras bus, todėl nelabai ir matosi to mulčo. Raviu kas mėnesį maždaug tą pačią vietą, jei mulčo neužtenka ir be nieko stovi, tada raviu kiekvieną savaitę.
Per išeigines galvojau apžiūrėsiu rožes, kaip jos peržiemojo, tai trečdalis nušalo, kai kurios vos ne iki žemės Va tau ir šiltas klimatas ir dengti nereikia. Gerai, kad bent žemės kaupus užpyliau. Dabar galvoju, kiek čia laukti ar bus pumpurai viršuje ar ne, nes apačioje, prie žemės jau po centimetrą išlindę. Šakos ne visai juodos, ne sausi stagarai, bet matosi, kad stipriai pašalo. Kiek ilgiausiai laukiate, ar atsigaus viršus?
b.kite 47
, kaip vienu metu visas susodint, oi oi darbelio laukia. Nauja rozyna darysit? Juk pas jus , atrodo ju netruksta
Ar maisau ?
Taip naujas rozynas, darbo daug, bet jau tam ruosiames nuo pernai liepos men. Greitu metu baigsim ir lauksim ziedu
matyt kiemas pas jus didžiulis ... Pas mane 11a, jame ir sodas ir daržas ir vaikam erdvės kamuolį paspardyt reikia, tai rožynėlius pakraščiuke palei tvorą pietinėje kiemo pusėje įrenginėju ir tenka labai riboti savo norus, nes vietos neperdaugiausia
Turiu vietos daug 🙂
oho. Net pavydu, bet kartu ir baisu pagalvot, kiek bus darbo
as siemet tik pertvarka darysiu, po langais, o toliau lauksiu kol vyras tvora pagaliau padarys, o jau tada palei tvora, oi sodinsiu
Kai susergi rozlige tai visai nedaug 😀
Oho
man pradziai 4 roziu uzteks, o likusias 4 mamai ir anytai dovanosiu. Pas mane galima sakyti pirmieji augalai kieme, vietos daug maziau, nei pas R&B, tai galimybes ribotos, nors norai butu dideli
Bet ar as maisau, ar pas jus nera didelio rozyno? Senokai skaiciau senas temas, gal maisau...
Yra jau yra jau 6 metai tai pleciu sodinu, tai keiciu, kas netiko ir t.t. Procesas vyksta 🙂
Šakos ne visai juodos, ne sausi stagarai, bet matosi, kad stipriai pašalo. Kiek ilgiausiai laukiate, ar atsigaus viršus?
Jei matosi kiek apsale tai tiek ir nukirpkit, neatsprogs daugiau