Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.kite: 25 kovo 2017 - 14:50
Keista kad tokia brangi rožė ir tokia blozna

Aha ir man itela vežė, bet be priekaištų mirksiukas.gif

O puodukas galėtų būti ir gražesnis bigsmile.gif
Atsakyti
Kad nereikėtų daug ravėti, uždelsiu pjauti pirmą žolę, tai būna jos daugoka. Viską kloju po rožėmis. Paskesnių pjovimu tik padėlioju, kur skysta. Iki rudens kažkiek supūna, kažkiek lieka. Prasimuša viena kita žolė, bet negausiai.

Mano rožės jau bando pumpurus brinkinti. Viena numiriojus , ir ta iš AH. Gal ne tirk nušalus, kiek lyg ir išjudinta būtų. Gal pelės rūmus žiemai prie šaknų bus įsirengę. Dar neraunu, palauksiu , gal susimylės kokį pumpuriuką išleisti.
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2017 03 25, 10:41)
Išmanioji, kajoka ir aldam pateikit rožyčių sąrašiuką man į AŽ arba el. paštą jurate.simkuniene@gmail.com  mirksiukas.gif

Turiu klausimėlių užsakinėjusioms iš floribundos  ax.gif Ar būtina registracija? Pristatymo duomenis pildėt lietuviškais rašmenimis (ė, ž, š)? Mokėjime bus išskirtas Paysera būdas? Maždaug per kiek laiko nuo užsąkymo pateikimo ir apmokėjimo pristato? Ir ar informuoja žinute prieš atvežant?

uzsakiau kovo 22d, 24d gavau i pasta laiska kad issiunte rozes. Prasiau kad iki balandzio atvestu, nes isvaziuoju is LT. tai labai greit paruose uzsakyma. laukiu pirmadienio. Mokejau paypal.
Atsakyti
QUOTE(francia @ 2017 03 25, 20:23)
uzsakiau kovo 22d, 24d gavau i pasta laiska kad issiunte rozes. Prasiau kad iki balandzio atvestu, nes isvaziuoju is LT. tai labai greit paruose uzsakyma.  laukiu pirmadienio. Mokejau paypal.

Ačiū jums bei Lyžukai su Wėtra už pagalba 4u.gif Viskas puikiai buvo, suformavau užsakyma, patvirtinau ir tik tada sužinojau, kad vyro kortelės su paypal galiojimas pasibaigė, o jis neprasitesęs... tai kaba dabar užsakymas ore, bandžiau kontaktuoti su pardavėjais kaip išspręsti šią situacija, tik turbūt atsilieps jau pirmadienį....
O gal kam teko mokėti ne paypal, o tarkim sepa pavedimu? Nes kiek suprantu tik renkantis apmokėjimą paypal'u sistema leidžia rinktis pristatymą į kitą šalį?
Atsakyti

o mano patirtis su bendrais siuntimais nepasiteisino - parašė viena Sm dalyvė, kad nori jungtis, atsiuntė visą sąrašą paveidavimų, kankinau floribundą, išsiderėjau nuolaidą, nemokamą siuntimą ir... gerai, kad užsakymo nespėjau apmokėt, o ta ciocė atsiuntė laiškelį, kad persigalvojo, nu esu pikta kaip širšė, absoliutus žmonių nekonkretumas. O ką būčiau veikus su jos rožėm, juolab kai jos skonis nuo manojo kardinaliai skiriasi...

Atsakyti

O gal kam teko mokėti ne paypal, o tarkim sepa pavedimu? Nes kiek suprantu tik renkantis apmokėjimą paypal'u sistema leidžia rinktis pristatymą į kitą šalį?

pats vadybininkas atsiuncia eurines saskaitos  duomenis kur galit padaryt pavedima

Atsakyti

Kad nereikėtų daug ravėti, uždelsiu pjauti pirmą žolę, tai būna jos daugoka. Viską kloju po rožėmis. Paskesnių pjovimu tik padėlioju, kur skysta. Iki rudens kažkiek supūna, kažkiek lieka. Prasimuša viena kita žolė, bet negausiai.

Ir as taip keleta metu mulciuoju pjauta zole, joms tai geris nerealus,  bet raveti vistiek tenka kas 2 savaites max net kas savaite prasikala piktzoles. O plotai jau dideli, vienas baigi jau vel nuo pradzios galima eiti, o norisi ne tik dirbti bet ir pasidziaugti 🙂

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2017 03 26, 09:39)
<p>o mano patirtis su bendrais siuntimais nepasiteisino - parašė viena Sm dalyvė, kad nori jungtis, atsiuntė visą sąrašą paveidavimų, kankinau floribundą, išsiderėjau nuolaidą, nemokamą siuntimą ir... gerai, kad užsakymo nespėjau apmokėt, o ta ciocė atsiuntė laiškelį, kad persigalvojo, nu esu pikta kaip širšė, absoliutus žmonių nekonkretumas. O ką būčiau veikus su jos rožėm, juolab kai jos skonis nuo manojo kardinaliai skiriasi...
</p>

Pritariu pilnai, aš buvau patiklesne ir sumokėjau savais poto jokių bendru užsakymų be išankstinio apmokėjimo o labiau mėgstu pirkti tik sau bigsmile.gif geriau jau brangiau siuntimas negu paskui kaulyt pavedimo
Atsakyti

As cia skaitau, kaip jus savo rozynus uzpilat mulciuota zole. Na as nesuprantu gal, bet juk tada jokio grozio, visur ta zole. Gal nuotrauka kokia turit is tokiu gelynu :4u:

Atsakyti

Na grozio didelio nera, bet nauda, organine trasa ir graziau nei piktzoles 

As cia skaitau, kaip jus savo rozynus uzpilat mulciuota zole. Na as nesuprantu gal, bet juk tada jokio grozio, visur ta zole. Gal nuotrauka kokia turit is tokiu gelynu :4u:

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2017 03 26, 10:41)
pats vadybininkas atsiuncia eurines saskaitos  duomenis kur galit padaryt pavedima
</p>

Aha, jau viskas tvarkoj, atsiuntė duomenis, pervedžiau pinigus. Reiks dabar rokuotis, tikiuosi merginos nepaliks manęs su 35 rožėm biggrin.gif
Atsakyti