Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

QUOTE(eliss @ 2017 03 24, 09:08)
Sveikos 4u.gif
Pasiskaičiau, kad  gyvatvorėms tinkamos Aicha. Gal kas auginate? Ar vertos dėmesio?

Aš pernai dar tik pirkau, mačiau jau yra pumpuriukai, tai peržiemojo laimingai smile.gif

Nežinau ar tinka, kiek mačiau ją tai krūmai žemoki ir platūs, čia nebent kokiai laisvai augančiai, aš sodinau kartu su kitom kuriu nereikia dengti , matysiu ar pasiteisins toks atspariu šalčiui rožiu kampelis

https://www.supermam...967526-250.html

čia yra vienos nares gražiu nuotrauku su Aicha mirksiukas.gif
Papildyta:
Tiesa, kas žinot Virbickienes roziu ūki tai ten lauke prie šiltnamiu vasarom žydi ispūdingo grožio roziu gyvatvore , bet kai nuvažiuoju vis pamirštu pavadinimo paklausti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 24 kovo 2017 - 09:16
Lyžuka, o kaip vadinas kitos? Tokių ir noriu, atsparių. Nors, šiaip, aš keli metai nedengiu , ir nieko, auga.
Bandysiu, visgi, nusipirkt Aicha, man ir nereik aklinų, alia tujų, gyvatvorės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2017 03 24, 09:43)
Lyžuka, o kaip vadinas kitos? Tokių ir noriu, atsparių. Nors, šiaip, aš keli metai nedengiu , ir nieko, auga.
Bandysiu, visgi, nusipirkt Aicha, man ir nereik aklinų, alia tujų, gyvatvorės  bigsmile.gif

tai va, kaip ir rašiau nepaklausiau pavadinimo, bet ten gyvatvore formuota, iš šonu apkirpta žydi tik viršua na ir kažkiek į šonus, tokia ala kepure bigsmile.gif

man atrodo irgi tiktu:

http://www.vitaflora...irie-joy-detail

aš iš sibirkos ja pirkau , šiemet lyg neturi

arba :
http://www.vitaflora...ackenzie-detail
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 24 kovo 2017 - 10:03
Kaunietes pirkejos,

Mane sianakt su vaiku pagulde i ligonine, nezinau kada isleis... Pirkima galeciau daryt, kai isleis, bet turbut be sekmad.nieko nezinosiu. Arba pirkima reiktu organizuoti R&B (gal netiksliai parasiau, per telefona sunku suziuret), tik atsiimt reiktu Rumsiskese.
Atsakyti
QUOTE(Išmanioji @ 2017 03 24, 19:30)
Kaunietes pirkejos,

Mane sianakt su vaiku pagulde i ligonine, nezinau kada isleis... Pirkima galeciau daryt, kai isleis, bet turbut be sekmad.nieko nezinosiu. Arba pirkima reiktu organizuoti R&B (gal netiksliai parasiau, per telefona sunku suziuret), tik  atsiimt reiktu Rumsiskese.

Sveikatėlės 4u.gif

Atsiimti Rumšiškėse arba Kalniečių mikrorajone - vyro paprašyčiau, kad iki darbo nusivežtų ir perduotų ax.gif Jei tinka, tai reiktų jau rytoj nieko nelaukiant turbūt ir padaryt užsakymą? Mes 5-iese kaip suprantu?
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2017 03 24, 20:49)
Sveikatėlės  4u.gif

Atsiimti Rumšiškėse arba Kalniečių mikrorajone - vyro paprašyčiau, kad iki darbo nusivežtų ir perduotų  ax.gif Jei tinka, tai reiktų jau rytoj nieko nelaukiant turbūt ir padaryt užsakymą? Mes 5-iese kaip suprantu?

parasiau Jums az ;)
Atsakyti
Išmanioji, kajoka ir aldam pateikit rožyčių sąrašiuką man į AŽ arba el. paštą jurate.simkuniene@gmail.com mirksiukas.gif

Turiu klausimėlių užsakinėjusioms iš floribundos ax.gif Ar būtina registracija? Pristatymo duomenis pildėt lietuviškais rašmenimis (ė, ž, š)? Mokėjime bus išskirtas Paysera būdas? Maždaug per kiek laiko nuo užsąkymo pateikimo ir apmokėjimo pristato? Ir ar informuoja žinute prieš atvežant?
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2017 03 25, 09:41)
Išmanioji, kajoka ir aldam pateikit rožyčių sąrašiuką man į AŽ arba el. paštą jurate.simkuniene@gmail.com  mirksiukas.gif

Parasiau i az.

Iskart klausimas zinancioms del zemiu, priemolis pas mus, tai pirkti spec.zeme rozems?

Aciu X-iuke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Išmanioji: 25 kovo 2017 - 11:06
QUOTE(R&B @ 2017 03 25, 09:41)
Išmanioji, kajoka ir aldam pateikit rožyčių sąrašiuką man į AŽ arba el. paštą jurate.simkuniene@gmail.com  mirksiukas.gif

Turiu klausimėlių užsakinėjusioms iš floribundos  ax.gif Ar būtina registracija? Pristatymo duomenis pildėt lietuviškais rašmenimis (ė, ž, š)? Mokėjime bus išskirtas Paysera būdas? Maždaug per kiek laiko nuo užsąkymo pateikimo ir apmokėjimo pristato? Ir ar informuoja žinute prieš atvežant?

Aš registravausi,
be lietuvišku, nors manau jei tik jie priima galima ir su jomis tuo labiau jeigu yra panaši gatve kur nors mirksiukas.gif

Nepamenu del payseros, aš viska moku per paypal, kai rudeni pirkau buvo parašyta visiems pirkejams data nuo kurios prades siusti užsakymus pagal gavimo eile, tai maždaug po tos datos praėjus savaitei ir gavau

viska informuoja ir kad kad užsakymas surinktas, duoda PL siuntos nr kad pasižiuret kur ji lenkijoj randasi, nes jie veža i skirstymo punkta ir paskui jau atejo emailas kokia lt siuntu tarnyba pristatys ir kada , iš vakaro dar skambinosi ar bus kas namuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 25 kovo 2017 - 11:53

:4u:

nesiregistravau:)

galima pildyti lietuviškai:)

pirmą kartą mokėjau  paypal, papildymą prašė apmokėti į nurodytą sąskaitą:)

viską informuoja smulkiai:)

aš rožes gavau vakar :yahoo: ir dovanų-puoduką, kaip ir pernykštis Lyžukos-turėsim vienodus :mirksiukas:. Gerai, kad lenkas parašė siuntos Nr. ir galėjau sekti, nes jau LT, Itella sugebėjo dvi dienas prasivežioti, ir tik vakar, porą kartų paskambinus ir pagrąsinus kad rašysiu pretenziją, vakarop siuntą pristatė. Sodinukai puikūs, gal tik keli krūmeliai tokie "bloznučiai", bet gal tai veislė tokia, nes visi Princess Alexsandra of Kent :hmm:

Atsakyti

B.kite, agrodanga tiesiama pati storiausia, kai jau pasodintos rožės.

Gal kur isigyti ja gera kaina zinot? Mane irgi tas ravejimas jau nervina, nes labai jau daug jo. O kaip tie komentarai kad labai zeme supluksta po ja?

Atsakyti

Man ketvirtadieni parase kad isiunte tai tikiuos koki antradieni jau gauti

Atsakyti