Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

QUOTE(diuni @ 2016 09 27, 16:14)
drinks_cheers.gif jau esat išbandę , tai ir gerai...su manim nebendravo , tai aš nelabai ką pati apie juos žinau , tai bandau kitur... tongue.gif  cool.gif

aš tai neišbandžius, bet manau, jei kitos užsisakė tai ir man pavyks smile.gif
Atsakyti
dar noriu paklausti ar kas auginat
Alexander MacKenzie, ar išauga ji iki to nurodyto 2 m aukščio ar nelabai ir šiaip koks jos atsparumas ligoms?

ir dar blaškaus tarp New Dawn ir Coral Dawn, ar skirias tik spalva? Nes rosebook darrašo kad pirmoji atsparesne lietui? Įdomu auginat kas abi ?
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 09 27, 14:38)
plikomis , kas iš žemės po 15 spalio parašyta...

o tai liuks ir tikrai kainos geros, parasykite kaip gausite, kokia ju bukle
kiek siuntimas kainavo?
pasirinkti tikrai yra ko
Papildyta:
tai teks is dveiju augintoju siustis, nes floribundoj taip patt turiu sarasa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 09 28, 08:46)
o tai liuks ir tikrai kainos geros, parasykite kaip gausite, kokia ju bukle
kiek siuntimas kainavo?
pasirinkti tikrai yra ko
Papildyta:
tai teks is dveiju augintoju siustis, nes floribundoj taip patt turiu sarasa  smile.gif

4u.gif siuntimas kainavo apie 100 zlotų , ...tiksliau negaliu pasakyti , nes užsakymo sumą su pervežimu jie patys iškonvertavo į eurus. Išėjo šiek tiek mažiau , nei pati buvau paskaičiavusi...tikriausiai nuolaidą dar kokią pritaikė...Kainų atžvilgiu išėjo tikrai labai pigiai , po 3,90 euro rožė ( čia kartu su pervežimu).
Papildyta:
tongue.gif o dar ,...vakar pasiguodžiau , kad cebule kwiatowy nenori irgi bendrauti...ir atsiliepė thumbup.gif gausiu ir lelijas thumbup.gif
Ir dar ten tris rožes paėmiau- bet pas juos be pavadinimų...tik parašyta , kad angliškos krūminės ir raudona , geltona ir ružava...kažin kas jos iš tikro bus bigsmile.gif
( tos tai po 8,99 zlotus rolleyes.gif ).
Papildyta:
bigsmile.gif kai jos kitais metais pražys , padėsite man nustatyti pavadinimą rolleyes.gif
o gal bus tokios pačios , kurias jau turiu... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2016 09 28, 08:26)

ir dar blaškaus tarp New Dawn ir Coral Dawn, ar skirias tik spalva? Nes rosebook darrašo kad pirmoji atsparesne lietui? Įdomu auginat kas abi ?

blush2.gif labai aš norėjau turėti abi...bet antros jau nebuvo , tai kol kas bus viena ...o antrą , jei dar neišsigydysiu , nusipirksiu kitąkart... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 28 rugsėjo 2016 - 08:02
Diuni turėsit pasirodyt kitą vasarą savo grožybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 09 28, 09:15)
Diuni turėsit pasirodyt kitą vasarą savo grožybes smile.gif

jo...bet labai dar reikėjo Mozarto ar Ruchs ar ko panašaus .....bet nebuvo... schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 28 rugsėjo 2016 - 08:21
QUOTE(diuni @ 2016 09 28, 09:18)
jo...bet labai dar reikėjo Mozarto ar Ruch...bet nebuvo... schmoll.gif  unsure.gif

abu yra sibirikoj
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 09 28, 09:20)
abu yra sibirikoj

4u.gif jo ten yra , bet jau šiemet daugiau nepirksiu...reiks ir taip pasodinti arti 20 rožių...neaišku , kaip su vietomis joms bus...reik priderinti prie dabar turimų , bus iš viso jau gal arti 70 vienetų... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 09 28, 08:10)
4u.gif siuntimas kainavo apie 100 zlotų , ...

siuntimo kaina nemaza.. apie 25 eurus isejo tada, bet kai roziu kaina nedidele, galima moketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 09 28, 08:10)
Ir dar ten tris rožes paėmiau- bet pas juos be pavadinimų...tik parašyta , kad angliškos krūminės ir raudona , geltona ir ružava...kažin kas jos iš tikro bus bigsmile.gif
( tos tai po 8,99 zlotus rolleyes.gif ).
Papildyta:
bigsmile.gif kai jos kitais metais pražys , padėsite man nustatyti pavadinimą rolleyes.gif
o gal bus tokios pačios , kurias jau turiu... biggrin.gif
Papildyta:

Su tais pavadinimais, jau kaip pasiseks. Atidavė man 5 rožes, galvojau viena kokia patiks ir pasiliksiu. Iš penkių net keturios gražuolės thumbup.gif Visą vasarą praspeliojau, kokios čia veislės lotuliukas.gif O kas blogiausia, būsimo aukščio net nežinau, tai paliksiu dar metams darže.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 09 28, 09:51)
siuntimo kaina nemaza.. apie 25 eurus isejo tada, bet kai roziu kaina nedidele, galima moketi smile.gif

TAI KAD IR FLORibunda rašo kad i es 25 eur
Atsakyti
QUOTE(s2002m @ 2016 09 28, 09:55)
Su tais pavadinimais, jau kaip pasiseks. Atidavė man 5 rožes, galvojau viena kokia patiks ir pasiliksiu. Iš penkių net keturios gražuolės  thumbup.gif Visą vasarą praspeliojau, kokios čia veislės  lotuliukas.gif O kas blogiausia, būsimo aukščio net nežinau, tai paliksiu dar metams darže.

thumbup.gif
Iš esmės , tai rožės , ir aplamai gėlės , gražios visos...tik reik vietą joms atrasti tinkamą...
Atsakyti