Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

Aš irgi prisijungčiau prie kauniečių, man reiktų 3 rožyčių iš floribundos ax.gif

Jau mes trise smile.gif

Kaunietės, prisijunkite prie pirkimo! Jau 1 iš mano pasirinktų rožių nebėra blink.gif

Sveikos, tai gal ilgai nebelaukiam (iki kokio trechiadienio) ir bandome uzsakinet? o tai ir manishkiu bijau,kad nebebus :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 20 kovo 2017 - 19:59
QUOTE(b.kite @ 2017 03 20, 19:43)
<p>Mes sudejom krepsi, pasirinkom paypal bet lyg nenuskaite, patvirtinimas i el pasta atejo</p>

paypal nuskaito veliau na per 2-3 dienas , tikrai ne iš karto
Atsakyti

Kite,

mokėk per paysera.lt-greit ir pigu...floribunda rožes siųs nuo 20 d., t.y. šiandien:)

Dar gražių rožių yra palmija.lv; labai didelis Austinukių asortimentas. Į LT siunčia per kurjerį už 15 eur.

Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2017 03 20, 19:58)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="R&B" data-cid="71517899" data-time="1490001946">
<p>Sveikos, tai gal ilgai nebelaukiam (iki kokio trechiadienio) ir bandome uzsakinet? o tai ir manishkiu bijau,kad nebebus smile.gif</p>

Gerai, man tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Išmanioji: 20 kovo 2017 - 21:49

Sveikutes, gal šia rožę kas turi?

http://www.roziuroju...lines/giardina/

Atsakyti

Aš tau siūlau 'Nahemą'. Pati auginu ir man ji labai patinka. Kvepia, žiedai dideli, žydi visą vasarą. Bet ji galinga ir į plotį, ir į aukštį. Pirkti būna pas Olisevičius lauko prekyboje, parduodama vazonuose.

O jei nenori kad labai smarkiai plėstusi, tai apkarpyti galima ta rožę?

Atsakyti
Taip galima šakas iškirpti.
Pasiskaičiau atsiliepimus apie Giardiną, tai nekažką. Žiedai labai bijo lietaus ir antras žydėjimas labai menkas. Tačiau labai sveika ir atspari karščiui.
Atsakyti
Gal kas nori Minette, Wiljam Baffin, Bliush Damask, Flamentanz sodinuku? I Vilniu galiu atvesti, kitur siunciu pastu, rasyti a.z.
Atsakyti

Sveikutes, gal šia rožę kas turi?

http://www.roziuroju...lines/giardina/

Floribundoj uzsisakiau po 19 zlotu berods

Atsakyti
Gal kas augina Schneewalzer kitaip dar Snow Waltz? Floribunda kokie atsiliepimai, pastabos?
Reikia 2 šviesių rožių, o šių labai lapai gražūs atrodo, aišku ir žiedai patinka smile.gif gal bandyti šias unsure.gif
Atsakyti
Ar reikia dengti rozes, jei floribunda.pl pazymeta 5 snaiges? 4 tai jau turbut reikia apsaugoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2017 03 20, 19:58)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="R&B" data-cid="71517899" data-time="1490001946">
<div>
<p>Aš irgi prisijungčiau prie kauniečių, man reiktų 3 rožyčių iš floribundos vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Išmanioji" data-cid="71518310" data-time="1490012454">
<div>
<p>Jau mes trise vartotojo įkelta nuotrauka

Kaunietės, prisijunkite prie pirkimo! Jau 1 iš mano pasirinktų rožių nebėra vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>Sveikos, tai gal ilgai nebelaukiam (iki kokio trechiadienio) ir bandome uzsakinet? o tai ir manishkiu bijau,kad nebebus smile.gif</p>

Sveikutės ar jau užsisakėte, gal prijungtumės su 3 rožytėmis?
Atsakyti