Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

QUOTE(Išmanioji @ 2017 03 16, 14:10)
Aš iš Kauno, užsakinėsiu sau 5 krūmus (kol kas tiek planuoju), jei Jūs Kaune ar netoli Kauno, tai galiu prijungti užsakymą, nors vis dar laukiu, gal kas su patirtim pirkimuose iš floribundos užsakinės 

as ir kaune. gal dar laukiam kas su patirtim prisijungtu smile.gif
as apie 12 roziu nusiziurejusi is ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2017 03 16, 19:33)

Man šiemet nieko nereikia... Kolkas bigsmile.gif, bet galiu padrąsinti ir aš rudenį siunciaus be patirties ir pavyko puikiai, dar užsakius jie įkėlė naujų rožių tai užsimaniau papildyti, labai maloniai papildė ir viską gavau laiku
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2017 03 16, 19:33)

Laukiam smile.gif, jei kas atsiras is pekanciu, tai parasykit man i az, jei forume neatsakysiu ta pacia diena. Bijau vel praziopsoti pirkima unsure.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 16, 20:42)
Man šiemet nieko nereikia... Kolkas  bigsmile.gif, bet galiu padrąsinti ir aš rudenį siunciaus be patirties ir pavyko puikiai, dar užsakius jie įkėlė naujų rožių tai užsimaniau papildyti, labai maloniai papildė ir viską gavau laiku

Perku lenkuose is Allegro ir net vaistineje pavyko daug vaistu prisipirkti su atsiuntimu, tai jei labai reiks - apsipirksiu ir cia. Jeigu, kas bus neaisku paklausiu jusu 4u.gif
Atsakyti

Pavyks,pavyks :) ,jei jau man pavyko,nei aš angliškai,nei lenkiškai,ale kažkaip...O  pirkau sau ir dar prikalbinau penkias bendradarbes :B Bijojau labai,bet rožių norėjau labiau. :D Rudenį pirkau,žiūrėsiu kaip peržiemavojo(kolkas vaizdelis neblogas),norų yra dar.Praeitą pavasarį buvo rožyno pradžia,merginos užsakinėjo ir persiuntė į kitą miestą.Labai už tai dėkinga. :4u:

Atsakyti

Sveiki, Dalelė,  man siūlė dar tokias veisles Camelot, New Dawn, Laguna..., ten kur nurodėt nuorodą ,nelabai susigaudau

Atsakyti
Aš tau siūlau 'Nahemą'. Pati auginu ir man ji labai patinka. Kvepia, žiedai dideli, žydi visą vasarą. Bet ji galinga ir į plotį, ir į aukštį. Pirkti būna pas Olisevičius lauko prekyboje, parduodama vazonuose.
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2017 03 16, 20:33)

Aš irgi prisijungčiau prie kauniečių, man reiktų 3 rožyčių iš floribundos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2017 03 20, 11:25)
Aš irgi prisijungčiau prie kauniečių, man reiktų 3 rožyčių iš floribundos  ax.gif

Jau mes trise smile.gif

Kaunietės, prisijunkite prie pirkimo! Jau 1 iš mano pasirinktų rožių nebėra blink.gif
Atsakyti

Kaip vyksta pirkimas is floribundos? Ar galima jiems tiesiogiai sumoketi ar vistik reikia jiems elektroniniu sarasa pateikti? 

Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2017 03 20, 19:19)
<p>Kaip vyksta pirkimas is <span>floribundos? Ar galima jiems tiesiogiai sumoketi ar vistik reikia jiems elektroniniu sarasa pateikti? </span></p>

Kaip ir kiekvienoj el. parduotuvej viska sudedi į krepšelį, tvirtini , aišku nurodai adresa ir sumoki , aš mokejau per paypal smile.gif

Į el. pašta tik ateina užsakymo patvirtinimas ir kai išsiunčia siuntos nr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 kovo 2017 - 19:38

Mes sudejom krepsi, pasirinkom paypal bet lyg nenuskaite, patvirtinimas i el pasta atejo

Atsakyti

Ir dar ar kas jau siemet uzsaket? Kada planuoja siusti?

Atsakyti