Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

Sveikos, roziu myletojos smile.gif mano rozynelis visai dar sviezias, pernai ziema nedengiau, puse nusalo. Siemet apkaupiau stambiom drozlem ir dengiau eglisakiais. Siandien nuimu- visas mulcias dregnas rozes supelije... verysad.gif(( ir kotukai nujuode.. Vaizdzalis prastas.. Ar cia jos nusuto, ar kaip cia gaunasi? Tie "cipsai" irgi matyt nera geras reikalas, nes linkes traukti dregme...
Atsakyti
QUOTE(pedyte @ 2017 03 09, 20:10)
Sveikos, roziu myletojos smile.gif mano rozynelis visai dar sviezias, pernai ziema nedengiau, puse nusalo. Siemet apkaupiau stambiom drozlem ir dengiau eglisakiais. Siandien nuimu- visas mulcias dregnas rozes supelije... verysad.gif(( ir kotukai nujuode.. Vaizdzalis prastas.. Ar cia jos nusuto, ar kaip cia gaunasi? Tie "cipsai" irgi matyt nera geras reikalas, nes linkes traukti dregme...

Geriausiai užpilti normaliomis žemėmis kiek galima aukščiau...jei įmanoma prilenkti šakas prie žemės...Nes kelių metų patirtis pvz. mano tokia , kad stačias šakas kiek bedengtum , vistiek apšąla...tiesa priklausomai nuo veislės- vienos iki žemės kauburų , kitos tik galiukai...
Mane šiemet nemalioniai apstulbino Scarlet meilanddecor...aš laikiau ją ištverminga , bet , kad ir uždengta , šiemet ji man nujuodavo iki pat žemės... unsure.gif
Atsakyti
Na va pilnum oj atidengiau, apžarsčiau žemes, gana stiprokai apšalus linghol lucia, tarpas stiebo juodas toliau žalia, jaučiu gero nebus, patrumpinau, knirpsonedengiau visai, tikejausi sniego irgi pašalusiu šaku yra, na tikiuosi visos bus gyvos smile.gif, kažin ar jau nelaikas vario sulfaatu nupurkšti? Ar del į ji gelelžies ? Ar čia tik sodams dedama geležis? Ar jau trešiat kuom?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 12, 18:15)
Na va pilnum oj atidengiau, apžarsčiau žemes, gana stiprokai apšalus linghol lucia, tarpas stiebo juodas toliau žalia, jaučiu gero nebus, patrumpinau, knirpsonedengiau visai, tikejausi sniego irgi pašalusiu šaku yra, na tikiuosi visos bus gyvos smile.gif, kažin ar jau nelaikas vario sulfaatu nupurkšti? Ar del į ji gelelžies ? Ar čia tik sodams dedama geležis? Ar jau trešiat kuom?

4u.gif Labas rytas...aš tai dar nieko nedarau daugiau , taip ir stovi po vienu agro sluoksniu...labai dar šlapia pas mus...
Atsakyti

Merginos, gal galit patarti help.gif prisikroviau į Floribundos krepšelį rožių ax.gif ar tinkamos mūsų klimatui??? Labai noriu kvepainčių wub.gif

Princess Alexandra of Kent

Frederic Mistral (Meitebros)

Double Delight (Andeli)

Comte de Chambord

Myriam (Cocgrand)

Gartentraume

Rosarium

White Gruss an Aachen

Clair Renaissance (POUlsyng)

Lady Salisbury (Auscezet)

Natasha Richardson

Rosemoor (Austough)
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2017 03 13, 11:46)
Merginos, gal galit patarti  help.gif prisikroviau į Floribundos krepšelį rožių  ax.gif ar tinkamos mūsų klimatui??? Labai noriu kvepainčių  wub.gif 

Kiek atsiuntimas kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2017 03 13, 12:46)
Merginos, gal galit patarti  help.gif prisikroviau į Floribundos krepšelį rožių  ax.gif ar tinkamos mūsų klimatui??? Labai noriu kvepainčių  wub.gif 
Double Delight (Andeli) 
Comte de Chambord 
Myriam (Cocgrand) 
Gartentraume 
Rosarium 
White Gruss an Aachen 
Natasha Richardson 
Rosemoor (Austough)

Frederic Mistral - arbatinė, reiks dengti žiemai. Pas mane tikrai nekvepia, graži, ružava, bet šiek tiek nemėgstanti lietaus.
Gartentraume - bijūniniai žiedai. Itin lepi, žiemai reikia gerai dengti, kvapas jau labai labai parfumerinis. Jeigu mažai saulės - žiedai pilnai neišsiskleidžia, jeigu labai didelė kaitra, greitai peržydi ir prišiukšlina smile.gif. Lietingomis vasaromis ir lieka pumpure, ir supūva. Bet dar saugoju, kažkodėl ji vis traukia.

Double Delight - reiks dengti, bet mano mylima savo atspalvių įvairove, kvepia labai labai silpnai. Pas mane šakas užaugina daug aukštesnes, nei nurodyta aprašymuose.
Atsakyti

Kiek atsiuntimas kainuoja? ax.gif

Va ką parašė :) (To będzie 50zł/12 EUR . Przy zamówieniu powyżej 220 EUR - dostawa gratis... ) tai kaip supratau 12 eurų :)

Frederic Mistral - arbatinė, reiks dengti žiemai. Pas mane tikrai nekvepia, graži, ružava, bet šiek tiek nemėgstanti lietaus.
Gartentraume - bijūniniai žiedai. Itin lepi, žiemai reikia gerai dengti, kvapas jau labai labai parfumerinis. Jeigu mažai saulės - žiedai pilnai neišsiskleidžia, jeigu labai didelė kaitra, greitai peržydi ir prišiukšlina smile.gif. Lietingomis vasaromis ir lieka pumpure, ir supūva. Bet dar saugoju, kažkodėl ji vis traukia.

Double Delight - reiks dengti, bet mano mylima savo atspalvių įvairove, kvepia labai labai silpnai. Pas mane šakas užaugina daug aukštesnes, nei nurodyta aprašymuose.

Aš visas rinkau, kur rašė, kad kvapas stiprus, o pasirodo taip nėra :( 

Atsakyti
Senovinės rožės kvepia labiau.
Atsakyti
Ar kaunietės pirks iš floribunda.pl? ax.gif
Atsakyti

Merginos, gal galit patarti help.gifprisikroviau į Floribundos krepšelį rožių ax.gifar tinkamos mūsų klimatui??? Labai noriu kvepainčių wub.gif

Double Delight (Andeli)

Comte de Chambord

Myriam (Cocgrand)

Gartentraume

Rosarium

White Gruss an Aachen

Natasha Richardson

Rosemoor (Austough)

Comte de Chambord kvepia. Princess Alexandra of Kent ir Frederic Mistral tik dabar nusipirkau, todėl dar nežinau kaip bus. Rosarium turbūt Rosarium Uetersen, kiek žinau, nekvepia, bet labai graži ir gausiai žydi, todėl irgi planuose turiu.

Sugalvojau pakeisti nepatinkančią vijoklinę rožę į Camelot. Gal kas augina? Ar dryžiai ant žiedukų gerai matosi?

Atsakyti

Sveiki, gal galit parekomenduoti kokią veislę vijoklinę ar laipiojančia rožę, kad žydėtų kelis kartus per vasarą ir skaniai kvepėtų?

Atsakyti