Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 18 oji tema

man iš daugiamečiu tai visai neblogi sodinukai atvyko, anakart apžiurejau, atrodo zaliai, gal nuostoliu ir nebus, o del dydzio tai pagal vazona jau matosi kas ateis
Atsakyti
http://sklep.cebulek...y-R-1-szt-.html
http://sklep.cebulek...n-R-1-szt-.html
lenkai turi irgi pora jų...ir šiaip ten daug ko yra...
Atsakyti

koks cia tas ju rozmiar I ??

nesuprantu, cia 1 l indelis ar kaip? ir dar labai idomu butu siuntimo kaina. Man tiktu ir Kaune kooperuotis, drauge paimtu.

O jei kuri zinot kur daugiameciu didesniais krumeliais uzsipirkt - sakykit, neieskau labai labai pigiau, bet kaina irgi ne paskutinej vietoj.

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2017 02 28, 20:26)
<p>koks cia tas ju rozmiar I ??
</p><p> nesuprantu, cia 1 l indelis ar kaip? ir dar labai idomu butu siuntimo kaina. Man tiktu ir Kaune kooperuotis, drauge paimtu.
</p><p></p><p>O jei kuri zinot kur daugiameciu didesniais krumeliais uzsipirkt - sakykit, neieskau labai labai pigiau, bet kaina irgi ne paskutinej vietoj.
</p>

iš to sklepo tai ateina šaknys, gumbai maišliuose supakuota , siuntimo kaina i lt 17 eur mirksiukas.gif
Atsakyti

tai tada tikrai neapsimoka, nes nei kaina ispudinga nei tos saknys neaiskios...

Atsakyti
Konkrečiai astranciju neteko matyti, bet pvz astilbiu neblogos ir pastebejau, kad kas pernai užsisakė, tas ir šiemet pirkosi, reiškia prigijo smile.gif

Šiandien neišskenčiau ir aš pakilnojau apklotus rožių, nu super šakeles žalios, pirmas įspūdis labai geras, net tos gerai išsilaike kur buvau tik eglišakiais apklojus, nors žeme dar kur ant ju supilta įšalus, o aš ten netoli ju dar buvau ir kroku ikišus , tai tie nebegali išdygt per storą užpilą unsure.gif na nieko vienu už... kaip sakoma visko neapsesi bigsmile.gif
Atsakyti
na, ka... kadangi -30 jau nebesitikiu, tai isdrisiu pasakyti, kad siemet rozes perziemojo puikiai. ypac jei lygint su praeita ziema....
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2017 03 03, 08:10)
na, ka... kadangi -30 jau nebesitikiu, tai isdrisiu pasakyti, kad siemet rozes perziemojo puikiai. ypac jei lygint su praeita ziema....

na jau - 20 be šansu sulaukt manau, max kokia -15 jei ir bus, ši žiema dekinga augaliukams buvo mirksiukas.gif jei pumpuru nenušaldys ir magnolijos gražiai žydes
Atsakyti

Sveikos,

as galvoju, kad ryt nudengsiu visas rozes visiskai. Ka jus darot, ar jau nudenget?

Atsakyti
QUOTE(luju @ 2017 03 05, 09:34)
<p>Sveikos,
</p><p>as galvoju, kad ryt nudengsiu visas rozes visiskai. Ka jus darot, ar jau nudenget?
</p>

Nu ėmiau daliai rožių šiandien ryte viską, tikiuosi nebus labai saulėta, kitas vėliau šią savaitę nudenginesiu
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2017 03 05, 08:34)
<p>Sveikos,
</p><p>as galvoju, kad ryt nudengsiu visas rozes visiskai. Ka jus darot, ar jau nudenget?
</p>

Nudengiau ir as jau, nors pries tai jau "skvernus" pakelus vedinau, kad nesušustu
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2017 03 05, 10:34)
<p>Sveikos,
</p>

Labas rytad 4u.gif
Ko gero ir as jau siandien nudengsiu visas. Tik pakankinsiu dar vieną stiebinę, nes reik ją persodint i didesni vazoną, kolkas neturejau kada uzlekt i parduotuvę ir nupirkt. Kita savaite nupirksiu ir keliaus jau tada i savo vieta. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkaa: 05 kovo 2017 - 10:09